İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
920 telefonu bluetooth la N8 e bağlayamadım ilk aldığımda veri transferi ile tüm rehberi aktarmıştım bağlanmıştı o zaman ama bir kaç deneme yaptığımda bağlanmıyor kısa süre bağlı kalsada sonrea bağlıu değil diyor fotoğraf göndermek istiyoum ama olmuyor ayarlar normal herkeze görünür yaptım N8 de ama L920 ayarları yok yada ben bulamadım acaba bluetooth ayarlarından kaynaklanıyormu onuda bilmiyorum

920 den n8 i bulup eşleştirmen gerek yoksa bişey yollamaz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

920 den n8 i bulup eşleştirmen gerek yoksa bişey yollamaz

Yaptım hatta pin kodu dğrulatıyor her iki telefonda eşleşti diyor ama sonra bağlı diyor bir kaç Sn sonrasında bağlı değil diyor

PureFood

PureFood

Üye

Yaptım hatta pin kodu dğrulatıyor her iki telefonda eşleşti diyor ama sonra bağlı diyor bir kaç Sn sonrasında bağlı değil diyor

Aynı şey bende de oldu. 5800 ile. Çileden çıkarıyor bazen bu WP.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu durumda eşleştirme yaptığınız cihazı kaldırın ve tekrar eşleştirme yapın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu durumda eşleştirme yaptığınız cihazı kaldırın ve tekrar eşleştirme yapın.
Güzel abim yaptım eşlemeyi sonra bağlanmayınca baktım çok uğraşıyorum tekrar hemde her iki cihazdan da birbirini sildim sonra tekrar aratıp tanıttım ama şuda dikkatimi çekti N8 de 920 nin yanında kilit işareti çıkıyor ben onu izinli izinsiz diye bir şey vardı N8 de onu da yaptım tık yok deli olacam

komando04

komando04

Üye

Oyunu 1 hafta oynadım tüm senaryoyu bitirdim. Bir kere bile donma yapmadı çok acayip :hmmm

bende sürekli donma yapıyor anlamadım bende

- - - Eklendi - - -

abi sorun ne biliyor musun bazı müzik ve resim formatlarını kabul etmiyor wp o yüzden eşleşmiyor farklı müzikleri deneyin alır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Güzel abim yaptım eşlemeyi sonra bağlanmayınca baktım çok uğraşıyorum tekrar hemde her iki cihazdan da birbirini sildim sonra tekrar aratıp tanıttım ama şuda dikkatimi çekti N8 de 920 nin yanında kilit işareti çıkıyor ben onu izinli izinsiz diye bir şey vardı N8 de onu da yaptım tık yok deli olacam
Böyle bir durum daha önce benim de başıma geldi İbrahim, eşleştirilmiş cihazı kaldırıp tekrar eşleştirdiğimde sorun kalmadı ve şuan iki cihazdan da bluetooth ile dosya alışverişi yapabiliyorum. :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Böyle bir durum daha önce benim de başıma geldi İbrahim, eşleştirilmiş cihazı kaldırıp tekrar eşleştirdiğimde sorun kalmadı ve şuan iki cihazdan da bluetooth ile dosya alışverişi yapabiliyorum. :hmmm

Umarım düzelir savaşıcam ya lumia kazanacak ya ben :)

komando04

komando04

Üye
evet arkadaşlar şimdi görelim lumia 920 faydalarını dokunmayı yüksek yaptım eldivenle süper çalışıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya kamerada kırmızı göz giderici flaş yokmu gözler kötü çıkıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Merak ettim de bunu nasıl yaparız metin tarama barkod tarama falan ben ali abinin Wp nedir yazısından okuyonca araştırdım böyle birşey çıktı ama pek anlamadım yapamadım barkodu az çok duymuştum ama metin tarama özelliği i phone da kine benzermi kamerada bir kelimeyi yada cümleyi çekip arattırıyormu yada bir resmi örn kız kulesini çekince onun hakkında web de bilgimi veriyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onu yapabilmek icin oncelikle ayarlar/tarayıcı&arama dili sekmesinden ingilizceyi secmelisin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi olay nedir anlayamadım ama, çok güzel bir barkod okuyucu program paylaşayım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi olay nedir anlayamadım ama, çok güzel bir barkod okuyucu program paylaşayım.

Acaba bunu okuyup fiyatları nerden alıyor nasıl yani her firmanın ayrı geçen metro marketlerde çıkmıştı ilk olarak orda gördüm sitesinden programı indirim kendi mağasında okutuyordu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Acaba bunu okuyup fiyatları nerden alıyor nasıl yani her firmanın ayrı geçen metro marketlerde çıkmıştı ilk olarak orda gördüm sitesinden programı indirim kendi mağasında okutuyordu
QR Code özel bir yazılım yardımıyla oluşturulan iki boyutlu barkod türüdür. İçerisine istediğiniz şekillerde yazılı bilgi, görsel anlatım, resim, video kısacası elektronik ortamda gösterebileceğiniz her şey konabilir.
Cep telefonları ve PDA cihazları ile QR Code'un görüntüsü alınır, alınan görüntü taşıyıcı cihaza yüklenmiş olan kod çözücü program ile açılır. Böylece QR Code içeriğinde depolanan veriye ulaşılır.

dedereis123

dedereis123

Üye
Apollo güncellemesiyle dosya yöneticisi kesin geliyormuş bu iyi oldu ya :D

dedereis123

dedereis123

Üye
İyi olmaz mı yahu, nasıl öğrendin?

Nokia da çalışan birinden , ancak tarihi bilmiyor oda sadece şubatdan sonra gelicek olan güncellemede kesin olcakmış baya sıkıştırdım ama kesin dedi umarım öyle olur , öyle olursa dehşet şeyler olur :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia da çalışan birinden , ancak tarihi bilmiyor oda sadece şubatdan sonra gelicek olan güncellemede kesin olcakmış baya sıkıştırdım ama kesin dedi umarım öyle olur , öyle olursa dehşet şeyler olur :D
umarım öyle olur...

Üst Alt