İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar telefonum sürekli donma yapıyor bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba

- - - Eklendi - - -

Nokia da çalışan birinden , ancak tarihi bilmiyor oda sadece şubatdan sonra gelicek olan güncellemede kesin olcakmış baya sıkıştırdım ama kesin dedi umarım öyle olur , öyle olursa dehşet şeyler olur :D

bu gelecek güncelleme de zannetmiyorum olacağını

dedereis123

dedereis123

Üye
arkadaşlar telefonum sürekli donma yapıyor bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba

- - - Eklendi - - -

bu gelecek güncelleme de zannetmiyorum olacağını

zaten dediğim gibi şubatdan sonrraki yani bu genel beklenen buyuk guncellemede gelicek sanırım %99lık bir ihtimali varmış .

komando04

komando04

Üye

Hangi durumlarda donma oluyor Serdar? :hmmm

özgür abi mesela internete giriyorum belli bir süre sonra donma oluyor tuşlar kilitleniyor bir daha bastığımda kendine geliyor sonra bir tane meşur zombi oyunu varya onu oynarken donuyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yazılımdaki küçük problemlerden dolayı ara ara kısa süreli donmalar olabilir.
Eğer çok sık ve uzun süreli yapmaya başlarsa telefonu sıfırlamayı dene.
Ama eğer öyle çok sık olmuyorsa, güncellemeler gelene kadar böyle idare et.

Donma sorunlarını ilk pakette çözecekler.
Benim asıl beklediğim ikinci paket :eller:

komando04

komando04

Üye
Yazılımdaki küçük problemlerden dolayı ara ara kısa süreli donmalar olabilir.
Eğer çok sık ve uzun süreli yapmaya başlarsa telefonu sıfırlamayı dene.
Ama eğer öyle çok sık olmuyorsa, güncellemeler gelene kadar böyle idare et.

Donma sorunlarını ilk pakette çözecekler.
Benim asıl beklediğim ikinci paket :eller:

bu donma sürekli olarak tekrarlıyor abi sıfırlama işini de tövbe yapmam çünkü beni gerçekten çok uğraştırdı abi iki defa

alical33

alical33

Üye
apollo + yla bildirim çubuğuda gelecek deniyor ama nekadar doğru bilmiyorumda şu bt ismi değişiyormu soruma neden kimse cevap vermiyo ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bu donma sürekli olarak tekrarlıyor abi sıfırlama işini de tövbe yapmam çünkü beni gerçekten çok uğraştırdı abi iki defa

Her internete girdiğinde yapıyorsa yazılıma bi el atılsa iyi olur.
Flaşlama ile çözülebilir ama daha önce hiç yapmamışsan riske girme, servise ver 2 saatte yazılımı yenileyip versinler. :oke:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
apollo + yla bildirim çubuğuda gelecek deniyor ama nekadar doğru bilmiyorumda şu bt ismi değişiyormu soruma neden kimse cevap vermiyo ?

arkadaşım pc ye bağla windovsphone uygulamasında settings e tıkla orda Windows Phone yazan yere istediğin ismi yaz yeni ismin hayırlı olsun

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

BT ismi aynı zamanda telefonun ismi.
WP App ile değiştirebilirsin istersen :oke:

PureFood

PureFood

Üye
wp app yi mağzada arattım bulamadım bi link paylaşabilirmisin zahmet olmazsa :)

Eğer aradığın bir PC için (Windows 7 ve 8) WP uygulaması ise buradan ulaşabilirsin;

Bağlanınca ilk kez açıldığı için cihazını yapılanıdrmanı isteyecek, orada Windows Phone yerine istediğin adı yazabilirsin :D Şöyle tam olarak;

Güzel gözüküyor :D

n000k

n000k

Üye
Selam arkadaslar.benim bir sorum var.bt ile mp3 nasil gonderiyoruz??normal Samsung tel.arkadasa bir turlu mp3gonderemedim.ondan aldim ama.ona ben gonderemedim.sarki calarken paylasa basiyorum.mail ile,sms ile.sosyal ag ile paylas cikiiyor.baglaniyorum arkadasa ama sonra bi bakiyorum bagli degil diyor.ayrintili sekilde biri aciklayiverse bana =/ simdiden cok tesekkurler..
<- Lumia 920 aşkım ->

nanotex

nanotex

Üye
Selam arkadaslar.benim bir sorum var.bt ile mp3 nasil gonderiyoruz??normal Samsung tel.arkadasa bir turlu mp3gonderemedim.ondan aldim ama.ona ben gonderemedim.sarki calarken paylasa basiyorum.mail ile,sms ile.sosyal ag ile paylas cikiiyor.baglaniyorum arkadasa ama sonra bi bakiyorum bagli degil diyor.ayrintili sekilde biri aciklayiverse bana =/ simdiden cok tesekkurler..
<- Lumia 920 aşkım ->
İlk önce ayarlardan BT u açacaksın sonra paylaş deyince orada çıkıyor :) Çok dandirik birşey

n000k

n000k

Üye

İlk önce ayarlardan BT u açacaksın sonra paylaş deyince orada çıkıyor :) Çok dandirik birşey
abi yaptım olmuyor yaw :/ açıyorum bt yi bağlanıyorum arkadaşa. bağlı diyor demi. sonra dönüyorum müzik bölümüne yollayacağım şarkıyı açıyorum paylaşa basıyorum bu 3 paylaşım çıkıyor. sms ile . sosyal ağ ile. birde mail ile.. anlamadım gitti :(

- - - Eklendi - - -

ne zaman geri dönsem bt bölümüne arkadaşla bağlantı kopmuş , bağlı değil diyor..

hasansen_83

hasansen_83

Üye
aklıma bi soru takıldı bu cihaz pc den sarj olurken 3 veya 4 satte oluyor acaba usb 3,0 dan şarj etsem sure kısalırmı :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
aklıma bi soru takıldı bu cihaz pc den sarj olurken 3 veya 4 satte oluyor acaba usb 3,0 dan şarj etsem sure kısalırmı :)

Kısalmaz diye düşünüyorum.
USB'nin versiyon yüksekliği "veri akışının" yükselmesi ile alakalı.
Şarj olayı ise voltaj ve elektrikle alakalı.
Şarj olayında herhangi bir veri transferi söz konusu olmadığı için USB 3.0 ile şarj etmen bir şeyi değiştirmeyecektir. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
hasansen_83

hasansen_83

Üye
ama soyle bi durum var benim ana kartta p8z68 v pro var bunda ai suite2 var bundada ai changer+ diy e ozellık var burdada 3x sppe d yazıyor ama ıpad iphone ipod var :)

- - - Eklendi - - -

telefonda 158 uygulama 58 tane d eoyun var banamısın demıyor hala :) ben bunları N8 ze yuklediğimde sapıtiyordu gerçekten çok sağlam system wp8 bu systemi zorlayacak oyunları programları bekliyoruz

Üst Alt