İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ZzZz11

ZzZz11

Üye
Merhaba arkadaşlar Lumia920 alalı 7-8 gün oldu tabi yazılanları okuyunca eksiklerimizi görüyoruz burda Batarya Kalibrasyonunu öğrendik ama haliyle böyle birşey yapmadım bilmediğimden.

Bu bir eksiklikmidir, eksiklikse batarya kalibrasyonu sonradan yapılabilen bir şeymidir. ne yapmalıyım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
foruma yazdıgımız yazıları yöneticiler daha kısa sürede teyit edip ekleyebilirse arkadaşlarla daha kolay iletişim saglayabiliriz...

mesajlariniz onaylandı. Mumkun oldugu kadar fazla süre ayirmaya calişiyoruz. Ama bazen bizler de herşeye yetişemiyoruz. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkurler.

komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar siyah lumiamı ayarlardan sıfırladım diye sistem çöktü ve bende aynı gün gidip beyazı ile değiştirdim şimdi geçenlerde bununla da arkadaşların vermiş olduğu cesaretle sıfırladım olan oldu yine sistem çöktü,kendi çabalarımla yüzde 20ye kadar yükleyebildiğim yazılım sürekli hata verdi ,ve kvkya sabah götürüp verdiğim telefonu öğlen iki gibi alacağım söylendi,işten çıkıp direk oraya gittim ve akşam tekrar işe gitmem gerekiyordu,saat iki oldu ama telefonu henüz alamadım,saat 3e kadar bekledim ama malesef cihaz çıkmadı,bir buçuk saat yolun ardından sonra eve geldim yarım saat geçmeden mesaj geldi ve cihazınız hazır dendi,akşam işe gittim etti 36saat uykusuzluk ve şuan yeni aldım cihazı 40saat uykusuz bıraktı beni,hiç sıfırlamayan arkadaşlar siz siz olun kesinlikle sıfırlamayın cihazınızı

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar siyah lumiamı ayarlardan sıfırladım diye sistem çöktü ve bende aynı gün gidip beyazı ile değiştirdim şimdi geçenlerde bununla da arkadaşların vermiş olduğu cesaretle sıfırladım olan oldu yine sistem çöktü,kendi çabalarımla yüzde 20ye kadar yükleyebildiğim yazılım sürekli hata verdi ,ve kvkya sabah götürüp verdiğim telefonu öğlen iki gibi alacağım söylendi,işten çıkıp direk oraya gittim ve akşam tekrar işe gitmem gerekiyordu,saat iki oldu ama telefonu henüz alamadım,saat 3e kadar bekledim ama malesef cihaz çıkmadı,bir buçuk saat yolun ardından sonra eve geldim yarım saat geçmeden mesaj geldi ve cihazınız hazır dendi,akşam işe gittim etti 36saat uykusuzluk ve şuan yeni aldım cihazı 40saat uykusuz bıraktı beni,hiç sıfırlamayan arkadaşlar siz siz olun kesinlikle sıfırlamayın cihazınızı

Allah Allah çok ilginç, büyük geçmiş olsun..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşım senin kadern galiba yada biletleri yanlış yapıyor olabilirsin çünkü ben üç kere telefonumu sıfırladım hiç sıkıntı yaşamadım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

umarım herşey düzelir şu karda yollarda olman kötü olmuş bende şu sosyal ağlar için sıfırlamıştım ama sorun olmamıştı senin kısmetin işte

cintrikus

cintrikus

Üye
arkadaşlar metweets kullanıyrum sayfayı yeniliyorum mesela belli bir şeyden sonra 'rate limit reached' uyarısı çıkıyor ve yenilemiyor artık nedir ne anlama gelir ne yapmam gerekir bilgisi olan varmı?

gdeniz5

Üye
Merhaba arkadaşlar.Acil yardıma ihtiyacım var 920'ime fabrika ayarlarına dönmesi için tıkladım ancak telefon 30 35 dk dır dönen çarklarda hala da oyle lütfen acil yardım edin .......:vur

komando04

komando04

Üye

umarım herşey düzelir şu karda yollarda olman kötü olmuş bende şu sosyal ağlar için sıfırlamıştım ama sorun olmamıştı senin kısmetin işte

eyvallah abi kader kısmet dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar.Acil yardıma ihtiyacım var 920'ime fabrika ayarlarına dönmesi için tıkladım ancak telefon 30 35 dk dır dönen çarklarda hala da oyle lütfen acil yardım edin .......:vur

kardeşim maalesef sistem çöktü kvkya götür yada flaş atmayı dene

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım senin kadern galiba yada biletleri yanlış yapıyor olabilirsin çünkü ben üç kere telefonumu sıfırladım hiç sıkıntı yaşamadım

yok kardeşim bu bazı cihazlarda oluyor bana ikiside aynı denk geldi sıfırlamadan başka bir şey yapmadım

gdeniz5

Üye
Peki kvk ya götürdügümde faturasıyla.Yenisini mi verirler yoksa tamir mi ederler.İkisinden biri olucaksa ne kadar surer dostum bi bilgin varmı ?
Sadece telefonu gotursem yeter mi?yani kutusu zartı zurtu da götürmeliyim ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye

eyvallah abi kader kısmet dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım

- - - Eklendi - - -

kardeşim maalesef sistem çöktü kvkya götür yada flaş atmayı dene

- - - Eklendi - - -

yok kardeşim bu bazı cihazlarda oluyor bana ikiside aynı denk geldi sıfırlamadan başka bir şey yapmadım
geçmiş olsun. Ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında

charmingraul

charmingraul

Üye
arkadaşlar 3 hafta önce lumia 920 aldım fakat şarj durumu canımı sıkıyor telefonla on dakika wifi açık internette dolaştığımda şarj %10 aşağı iniyor bunun normal olduğunu zannetmiyorum 2 saat devamlı internette dolaşsam şarjım tamamen bitiyor telefonu ilk aldığımda kalibrasyon yapmamıştım ama daha sonraki günler belki düzelir umuduyla şarjımı tamamen bitirip öyle şarja takmaya özen gösterdim yine de bir değişiklik olmadı sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı şarj durumunu normalleştirmek için ?

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler şimdiden..

komando04

komando04

Üye
Peki kvk ya götürdügümde faturasıyla.Yenisini mi verirler yoksa tamir mi ederler.İkisinden biri olucaksa ne kadar surer dostum bi bilgin varmı ?
Sadece telefonu gotursem yeter mi?yani kutusu zartı zurtu da götürmeliyim ?

kardeşim sadece telefonu götür erkenden götürüp verirsen öğleden sonra alırsın yenisini vermezler yazılımı tekrardan flaşlarlar

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun. Ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında

eyvallah kardeşim sağol

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar pc deki bütün usbler telefonu bağlıyor ama flash atmak için sadece bi tanesini kullana biliyorum nokia care suite başkasında görmüyor nedenini bilen varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar pc deki bütün usbler telefonu bağlıyor ama flash atmak için sadece bi tanesini kullana biliyorum nokia care suite başkasında görmüyor nedenini bilen varmı

1nolu seri yoluna baglaman gerekir.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
demekki bi nolu seri yolu orası c6-01i de ordan başkası görmüyodu ne acıdır ki orayıda benim çocuklar biraz hırpalamışlar zarzor kendim tamir ettim şimdi kabloya dokunsam teması kesiyor arka taraftada 1 nolu seri yolu varmı orayı kullanayım sorun yaşamaktansa

- - - Eklendi - - -

birde şu mobil veri kullanım miktarını gösteren uygulama vardı adı neydi bilen paylaşsın

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar dredd vs.zombies oyunu gerçekten mükemmel ve oynayanlar vardır ama bu oyunda sürekli donma yapıyor bilen var mı bence oyunda sorun var güncelleme lazım oyuna

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar dredd vs.zombies oyunu gerçekten mükemmel ve oynayanlar vardır ama bu oyunda sürekli donma yapıyor bilen var mı bence oyunda sorun var güncelleme lazım oyuna

Oyunu 1 hafta oynadım tüm senaryoyu bitirdim. Bir kere bile donma yapmadı çok acayip :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 telefonu bluetooth la N8 e bağlayamadım ilk aldığımda veri transferi ile tüm rehberi aktarmıştım bağlanmıştı o zaman ama bir kaç deneme yaptığımda bağlanmıyor kısa süre bağlı kalsada sonrea bağlıu değil diyor fotoğraf göndermek istiyoum ama olmuyor ayarlar normal herkeze görünür yaptım N8 de ama L920 ayarları yok yada ben bulamadım acaba bluetooth ayarlarından kaynaklanıyormu onuda bilmiyorum

Üst Alt