foruma yazdıgımız yazıları yöneticiler daha kısa sürede teyit edip ekleyebilirse arkadaşlarla daha kolay iletişim saglayabiliriz...
Arkadaşlar siyah lumiamı ayarlardan sıfırladım diye sistem çöktü ve bende aynı gün gidip beyazı ile değiştirdim şimdi geçenlerde bununla da arkadaşların vermiş olduğu cesaretle sıfırladım olan oldu yine sistem çöktü,kendi çabalarımla yüzde 20ye kadar yükleyebildiğim yazılım sürekli hata verdi ,ve kvkya sabah götürüp verdiğim telefonu öğlen iki gibi alacağım söylendi,işten çıkıp direk oraya gittim ve akşam tekrar işe gitmem gerekiyordu,saat iki oldu ama telefonu henüz alamadım,saat 3e kadar bekledim ama malesef cihaz çıkmadı,bir buçuk saat yolun ardından sonra eve geldim yarım saat geçmeden mesaj geldi ve cihazınız hazır dendi,akşam işe gittim etti 36saat uykusuzluk ve şuan yeni aldım cihazı 40saat uykusuz bıraktı beni,hiç sıfırlamayan arkadaşlar siz siz olun kesinlikle sıfırlamayın cihazınızı
Allah Allah çok ilginç, büyük geçmiş olsun..
Arkadaşlar siyah lumiamı ayarlardan sıfırladım diye sistem çöktü ve bende aynı gün gidip beyazı ile değiştirdim şimdi geçenlerde bununla da arkadaşların vermiş olduğu cesaretle sıfırladım olan oldu yine sistem çöktü,kendi çabalarımla yüzde 20ye kadar yükleyebildiğim yazılım sürekli hata verdi ,ve kvkya sabah götürüp verdiğim telefonu öğlen iki gibi alacağım söylendi,işten çıkıp direk oraya gittim ve akşam tekrar işe gitmem gerekiyordu,saat iki oldu ama telefonu henüz alamadım,saat 3e kadar bekledim ama malesef cihaz çıkmadı,bir buçuk saat yolun ardından sonra eve geldim yarım saat geçmeden mesaj geldi ve cihazınız hazır dendi,akşam işe gittim etti 36saat uykusuzluk ve şuan yeni aldım cihazı 40saat uykusuz bıraktı beni,hiç sıfırlamayan arkadaşlar siz siz olun kesinlikle sıfırlamayın cihazınızı
umarım herşey düzelir şu karda yollarda olman kötü olmuş bende şu sosyal ağlar için sıfırlamıştım ama sorun olmamıştı senin kısmetin işte
Merhaba arkadaşlar.Acil yardıma ihtiyacım var 920'ime fabrika ayarlarına dönmesi için tıkladım ancak telefon 30 35 dk dır dönen çarklarda hala da oyle lütfen acil yardım edin .......![]()
Arkadaşım senin kadern galiba yada biletleri yanlış yapıyor olabilirsin çünkü ben üç kere telefonumu sıfırladım hiç sıkıntı yaşamadım
geçmiş olsun. Ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında
eyvallah abi kader kısmet dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım
- - - Eklendi - - -
kardeşim maalesef sistem çöktü kvkya götür yada flaş atmayı dene
- - - Eklendi - - -
yok kardeşim bu bazı cihazlarda oluyor bana ikiside aynı denk geldi sıfırlamadan başka bir şey yapmadım
Peki kvk ya götürdügümde faturasıyla.Yenisini mi verirler yoksa tamir mi ederler.İkisinden biri olucaksa ne kadar surer dostum bi bilgin varmı ?
Sadece telefonu gotursem yeter mi?yani kutusu zartı zurtu da götürmeliyim ?
geçmiş olsun. Ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında
arkadaşlar pc deki bütün usbler telefonu bağlıyor ama flash atmak için sadece bi tanesini kullana biliyorum nokia care suite başkasında görmüyor nedenini bilen varmı
arkadaşlar dredd vs.zombies oyunu gerçekten mükemmel ve oynayanlar vardır ama bu oyunda sürekli donma yapıyor bilen var mı bence oyunda sorun var güncelleme lazım oyuna