Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteyi yorumlasın biri bana![]()
![]()
lumia 920 gördügüm gibi tutuldum da alma şansım varmı bakalım
nokia nın şu 59x24 ünü normal birey faydalanabilirmi
edit: 59x24 türkcellin kampanyasıyanlıs ise düzeltin lütfen
hangi güncellemeden sonra böyle olduki??arkadaşlar güncellemelerden sonra benim telefonumda bi sorun meydana geldi kimle konuşursam konuşayım sesim yankılı veya kesik kesik gidiyormuş buda aktif gürültü engelleme ile alakalı galiba başka bu sorun karşılaşan varmı telefonu sıfırlayacam yoksa

bu ay içinde gelen güncellemeyle kamera sorunu düzelecekmiş ayrıca sesin parazitli gitmesi hatla ilgili olabilirArkadaşlar birde çekilmiş bir fotoğrafı yakınlaştırınca fotoğraf çok dağılıyor aynı fotoyu n8de yakınlaştıtıyorum fotoğraf daha net gözüküyor geri bildirime bunu da eklerseniz iyi olabilir
Arkadaşlar birde çekilmiş bir fotoğrafı yakınlaştırınca fotoğraf çok dağılıyor aynı fotoyu n8de yakınlaştıtıyorum fotoğraf daha net gözüküyor geri bildirime bunu da eklerseniz iyi olabilir
bu ay içinde gelen güncellemeyle kamera sorunu düzelecekmiş ayrıca sesin parazitli gitmesi hatla ilgili olabilir
arkadaslar telefonun sesını en yuksege cıkarıyorum(30 a yani) kapatıp actıgımda ses otomatik olarak 20 ye dusuyo her defasında 30 a cıkarmak zorunda kalıyorum sizde de var mı boyle bi sıkıntı
daha oncekı cıhazlarda yaptıgımız ayarlar standart olarak kalıyordu ama neyse güncellemeyle düzelir diye düsunuyorumbu sıkıntımı bilemem ama var ve bence mahsuru yok.