İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar L920 de symbian daki gibi haritalar menüsünde hava durumu falan varmı yoksa hava durumu başka bir servistenmi bakılıyor nokia nın hava durumu servisi çok süper ne diyorsa saati saatine tutuyor mesela çemişgezekteydim saatine kadak kar yağacak yağmur yağacak diyor aynısı oluyor süper bir sistem L920 de aynen devammı

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar başka bir browser kullanan var mı?
opera v.s. Mahkum olduk gibi dns ayarı da yok galiba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uc browser var mağazada.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar L920 de symbian daki gibi haritalar menüsünde hava durumu falan varmı yoksa hava durumu başka bir servistenmi bakılıyor nokia nın hava durumu servisi çok süper ne diyorsa saati saatine tutuyor mesela çemişgezekteydim saatine kadak kar yağacak yağmur yağacak diyor aynısı oluyor süper bir sistem L920 de aynen devammı

haritalarda hava durumu yok maalesef fakat uç tane gerçekten çok başarılı hava durumu uygulaması var. Weather Channel nokianın hava durumu uygulaması oldukça başarılı. Bir de görsel olarak daha güzel olan weather+ var. Son olarak bir çok hava durumu uygulamasının bilgileri aldığı foreca weather uygulaması bir kaç gün önce markete eklendi.
bu da benim kullandığım weather+ uygulaması. Hava durumuna göre arka planda yağmur kar rüzgar efectleri oluşuyor.

Ayrıca Live tile desteği de var.

komando04

komando04

Üye
Nerede okudunuz? Ben bulamadım da.

kardeşim ben elektro wördde bugün htc 8xi inceledim gerçekten gelmiş mi daha önce var mıydı biliyorum ama fotoğraf iyileştirmesi mevcut.kamerası lumianın yanından bile geçmez onu söyleyim

hasansen_83

hasansen_83

Üye
kaç kere cihaz değşimi istedşm neden deişmediler benim cihazı o zaman bu salaklar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

haritalarda hava durumu yok maalesef fakat uç tane gerçekten çok başarılı hava durumu uygulaması var. Weather Channel nokianın hava durumu uygulaması oldukça başarılı. Bir de görsel olarak daha güzel olan weather+ var. Son olarak bir çok hava durumu uygulamasının bilgileri aldığı foreca weather uygulaması bir kaç gün önce markete eklendi.
bu da benim kullandığım weather+ uygulaması. Hava durumuna göre arka planda yağmur kar rüzgar efectleri oluşuyor.

Ayrıca Live tile desteği de var.

Çok güzel gerçekten gerçekçi veriler benim için çok önemli ben çok arkadaşımda alakasız hava raporları gördüm nokia nınki gerçekten harika

uMTOku

Üye
Beyler Bluetooth kulaklık nasıl bağlayacağım olmadı bir türlü

remzi33

remzi33

Üye
kaç kere cihaz değşimi istedşm neden deişmediler benim cihazı o zaman bu salaklar

bn de cihazı bugün gönderdim kvk'ya. titreşimde ses vardı. değişecek %99. ısrarcı ol ara nokia destek hattını kıyameti kopar değiştirin diye ve sakın servisten geri alma o cihazı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben hava durumu olarak live tile özellikli Weather uygulamasını kullanıyorum. (Yapımcısı: Robert Varga)
Gayet sade ve güzel.
Başlat ekranında canlı olarak duruyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son güncellemeyi alamayan arkadaşlar guncelleyebilirsiniz.

nadir_89

nadir_89

Üye
arkadaşlar başkasında da oldu mu bilmiyorum ama bu gun benim telefonda sorun çıktı kamerası sabah normal çalışıyordum şuanda kamerayı açıyorum acayip bulanık gösteriyor netleme de yapmıyor telefon hiç düşmedi sarsılmadı bile akşama kadar telefonu doğru düzgün kullanmadım bile yaptığım tek şey mağazada güncelleme çıktı onları yükledim okadar donanımla ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir mi yoksa resetleyecem telefonu yazılımsal bir sorun varsa düzelir heralde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar başkasında da oldu mu bilmiyorum ama bu gun benim telefonda sorun çıktı kamerası sabah normal çalışıyordum şuanda kamerayı açıyorum acayip bulanık gösteriyor netleme de yapmıyor telefon hiç düşmedi sarsılmadı bile akşama kadar telefonu doğru düzgün kullanmadım bile yaptığım tek şey mağazada güncelleme çıktı onları yükledim okadar donanımla ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir mi yoksa resetleyecem telefonu yazılımsal bir sorun varsa düzelir heralde

kamerada fotograf ayarlarina girip default yap hepsini.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Lensinde kirlenme yada tozlanma olmuş olabilir mi?
Kameranın olduğu bölümü temiz bir bezle iyice silip tekrar dene.
Olmazsa reset yolu görünüyor gibi :hmmm

nadir_89

nadir_89

Üye
lensi temiz ayarlar varsayılan güncelleme oyunlara ve ektralar+bilgi ye geldi sadece onları güncelledim yani

Üst Alt