İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Evet arkadaşlar telefonlar biraz acele ile yapılmış galiba bu yüzden hatalı olanları var ama benim ve forumdaki bazı arkadaşların telefonları gayet sorunsuz çalışıyor en ilk alanlardan biri de benim çok şükür hiç sorumu yoktur

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar sın zamanlarda Youtube dan video izleyemiyorum. Bu görev için uygulama yüklemeniz gerekiyor. Mağazada uygulama aramak istiyor musunuz? Diye uyarı çıkıyor videoları açmak istediğimde. Sorun ne olabilir.

- - - Eklendi - - -

Tamam çözdüm arkadaşlar. Tarayıcı modunu mobil sürüme alınca düzeldi. İlginç...

hackburak

Üye

bu siteyi yorumlasın biri bana :( :( :(

lumia 920 gördügüm gibi tutuldum da alma şansım varmı bakalım

nokia nın şu 59x24 ünü normal birey faydalanabilirmi

edit: 59x24 türkcellin kampanyası :) yanlıs ise düzeltin lütfen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu siteyi yorumlasın biri bana :( :( :(

lumia 920 gördügüm gibi tutuldum da alma şansım varmı bakalım

nokia nın şu 59x24 ünü normal birey faydalanabilirmi

edit: 59x24 türkcellin kampanyası :) yanlıs ise düzeltin lütfen

59x24 Türkcell golp paket aboneleri veya bu pakete abone olunması durumunda geçerli.

kıyaslama sitelerini açıklamaya gerek yok. Hiç bir inandırıcılık ve realiteye sahip olmayan kağıt üzerinde bir karşılaştırma yapıyorlar.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ankarada cüzdan kılıf alan var mı ?
Shoplara gelmedi mi bir daha kırılmadan almam lazım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar güncellemelerden sonra benim telefonumda bi sorun meydana geldi kimle konuşursam konuşayım sesim yankılı veya kesik kesik gidiyormuş buda aktif gürültü engelleme ile alakalı galiba başka bu sorun karşılaşan varmı telefonu sıfırlayacam yoksa

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar güncellemelerden sonra benim telefonumda bi sorun meydana geldi kimle konuşursam konuşayım sesim yankılı veya kesik kesik gidiyormuş buda aktif gürültü engelleme ile alakalı galiba başka bu sorun karşılaşan varmı telefonu sıfırlayacam yoksa
hangi güncellemeden sonra böyle olduki??:hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
gelen bütün güncellemeleri yaptım ama tam olarak hangisinden oldu bilmiyorum daha önce böyle bi sorun yoktu

n000k

n000k

Üye
hmmm :hmmm bende gelen bütün güncellemeleri yapıyorum.. bugün telefon görüşmeside yaptım.. karşı taraf sesin kesildiğini falan söylemedi.. yani şuan için bende öyle bir sorun yok :hmmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bilmiyorum ki valla sesim kalabalık ortamlarda özellikle sesin gelmiyor diye şikayet ediyorlar neden olduğunu anlamış değilim ses seviyesini kaçta kullanıyorsun

n000k

n000k

Üye
Genellikle en yuksekte kullaniyorum.iyide sesinin karsi tarafa gitmemesinin senin telin ne iliskisi var??

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Aktif gürültü engelleme varya galiba onunla ilgili Bi sıkıntı var

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar birde çekilmiş bir fotoğrafı yakınlaştırınca fotoğraf çok dağılıyor aynı fotoyu n8de yakınlaştıtıyorum fotoğraf daha net gözüküyor geri bildirime bunu da eklerseniz iyi olabilir

alical33

alical33

Üye
Arkadaşlar birde çekilmiş bir fotoğrafı yakınlaştırınca fotoğraf çok dağılıyor aynı fotoyu n8de yakınlaştıtıyorum fotoğraf daha net gözüküyor geri bildirime bunu da eklerseniz iyi olabilir
bu ay içinde gelen güncellemeyle kamera sorunu düzelecekmiş ayrıca sesin parazitli gitmesi hatla ilgili olabilir

Lumiance

Lumiance

Üye

ekran çözünürlüğünden olabilir. 4,5" ama standart bir 17" pc monitörüyle eş çözünürlükte. Yani resmin zaten büyük bir kısmını görebiliyorsun, bir de yakınlaştırınca haliyle bozulmalar olması bana normal geliyor. Hatta ben önemsemiyorum bile.

bu arada N8 640x360 px
lumia 920 1280x768 px

N8de bozulma olmaması normal

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Biliyorum ve farkındayım ayrıca lcd ekranın led ekrandan biraz daha geride olduğunu da farkındayım ama sadece zoom yapınca bozulan fotoğraflar. Biraz can sıkıcı oluyor ben düzeltilebilir kanısındayım sizi bilmemde

- - - Eklendi - - -

bu ay içinde gelen güncellemeyle kamera sorunu düzelecekmiş ayrıca sesin parazitli gitmesi hatla ilgili olabilir

hatla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü bir aydır kullanıyorum bir haftadır bu sorunla karşı karşıyayım kullanım bölgelerim de aynı evimle işyerim arasında kullanıyorum arasıda 2 km mesafede

vforven

Üye
arkadaslar telefonun sesını en yuksege cıkarıyorum(30 a yani) kapatıp actıgımda ses otomatik olarak 20 ye dusuyo her defasında 30 a cıkarmak zorunda kalıyorum sizde de var mı boyle bi sıkıntı

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arkadaslar telefonun sesını en yuksege cıkarıyorum(30 a yani) kapatıp actıgımda ses otomatik olarak 20 ye dusuyo her defasında 30 a cıkarmak zorunda kalıyorum sizde de var mı boyle bi sıkıntı

bu sıkıntımı bilemem ama var ve bence mahsuru yok.

AlicanL920

Üye
arkadaşlar nokia lumia 920 ekran icin film i aldım takarsam bi sorun olur mu ?

Üst Alt