İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yakib cekim modu secili olmasin:D

nadir_89

nadir_89

Üye
sürekli yakın çekime odaklanmış gibi yani yakın tutunca herhangi bişeye o net etrafı bulanık görünüyor

- - - Eklendi - - -

yakın çekimde değil otomatik tüm ayarlar :)

free_free

free_free

Üye
Malesef yok, eBay'de var ama 2 hafta da anca gelir. Nokia shop'a söyledim, kataloğumuzda yok büyük ihtimal bu ara gelmeyecek ama olurda gelirse haberdar ederiz seni dedi.

Ya uyan birşey bulacağız, ya da eBay'den alacağız artık.
Bulursan banada haber ver :ehe

gitti gidiyorda var 18 - 20 tl arasında çeşitli kılıflar var arama yerine lumia 920 yazınca çıkıyor. ben şeffaf slikon kılıf aldım başarılı bence..

- - - Eklendi - - -

ekranı açınca sağ alt taraftaki mesaj simgesinin kaybolmadığını fark ettim 3 gün önce başladı simge hep duruyor. mail ve mesajları kontrol ettim hatta dünden beri de mesaj simgesinin yanında 2 rakamı var bi şekilde halen bakmadığım 2 mesaj var ama bulamıyorum simge klasik mektup simgesi. yardımcı olursanız sevinirim..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gitti gidiyorda var 18 - 20 tl arasında çeşitli kılıflar var arama yerine lumia 920 yazınca çıkıyor. ben şeffaf slikon kılıf aldım başarılı bence..

- - - Eklendi - - -

ekranı açınca sağ alt taraftaki mesaj simgesinin kaybolmadığını fark ettim 3 gün önce başladı simge hep duruyor. mail ve mesajları kontrol ettim hatta dünden beri de mesaj simgesinin yanında 2 rakamı var bi şekilde halen bakmadığım 2 mesaj var ama bulamıyorum simge klasik mektup simgesi. yardımcı olursanız sevinirim..

birden fazla mail hesabı oluşturmuş olabilir misin. Çünkü mektup işareti gelen maili gösteriyor.

uMTOku

Üye
Arkadaşlar telefonu titreyen herkes servise mi götürüyor ya da ses olan
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
birsey söylicem L920 de şarj sorunu falan var da benim N8 için bir sorum olacak yeni konu açıp sormak istemedim
Akşam şarja takıyorum gece doluyor tabi ama sabah kalkınca % 90,95 görünüyor çek tak yapınca tekrar şarj ediyor da neden şarj kesip % 100 dolu demiyor da eksik kalıyor

komando04

komando04

Üye
birsey söylicem L920 de şarj sorunu falan var da benim N8 için bir sorum olacak yeni konu açıp sormak istemedim
Akşam şarja takıyorum gece doluyor tabi ama sabah kalkınca % 90,95 görünüyor çek tak yapınca tekrar şarj ediyor da neden şarj kesip % 100 dolu demiyor da eksik kalıyor

aslında şarjı kesmiyor yüzde yüz yapıyor ve orada kesilince üstünden eksilen şarjı tamamlamıyor.eskiden tamamlıyordu ama sonradan gelen güncelleme ile bu değişti zannedersem.gösterim yanlışlığı da olabilir aslında yüzde yüz ama %96 filan gösteriyor olabilir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

aslında şarjı kesmiyor yüzde yüz yapıyor ve orada kesilince üstünden eksilen şarjı tamamlamıyor.eskiden tamamlıyordu ama sonradan gelen güncelleme ile bu değişti zannedersem.gösterim yanlışlığı da olabilir aslında yüzde yüz ama %96 filan gösteriyor olabilir

Olabilir kesiyor demek istediğim eksilince devreye girmemesi teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarj tamamlanmıştır uyarısından sonra istersen 3 gün şarjda beklet şarj işlemi devam etmez. Şarja devam etmesi için bağlantıyı çıkarıp tekrar takmalısın, Ayrıca senin arka planda şarjı sömüren bir uygulaman vardır sabaha kadar da %10luk kısmı o kullanmıştır. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şarj tamamlanmıştır uyarısından sonra istersen 3 gün şarjda beklet şarj işlemi devam etmez. Şarja devam etmesi için bağlantıyı çıkarıp tekrar takmalısın, Ayrıca senin arka planda şarjı sömüren bir uygulaman vardır sabaha kadar da %10luk kısmı o kullanmıştır. :)
Herşey kapalı görünüyor witgat var hava durumu falan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herşey kapalı görünüyor witgat var hava durumu falan
:hmmm mutlaka gücü kullanan bir uygulama vardır yoksa o şekilde azalacağını sanmıyorum, widget ve hava durumuda sonuçta bir uygulama ama o kadar yer mi emin değilim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:hmmm mutlaka gücü kullanan bir uygulama vardır yoksa o şekilde azalacağını sanmıyorum, widget ve hava durumuda sonuçta bir uygulama ama o kadar yer mi emin değilim.
bende bilmiyorum zaten yakın zaman da L920 ye geçiş yapacam bunu da eşime bırakacam ama hala Kırmızı L920 göremedim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende bilmiyorum zaten yakın zaman da L920 ye geçiş yapacam bunu da eşime bırakacam ama hala Kırmızı L920 göremedim
Erkek adamın gece kuşağı rengiyle ne işi var yahu :kıskıs: şaka bir tarafa henüz yok ne zaman gelir bilmiyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Erkek adamın gece kuşağı rengiyle ne işi var yahu :kıskıs: şaka bir tarafa henüz yok ne zaman gelir bilmiyorum.
ya ben az önce baktımTurkcell online satışta var kırmızı ama ben canlı görmek istiyorum güzel duruyorsa alıcam yoksa beyaz yada siyah forumda beyazlr arızalımı diye de bir yazı var hatırlarsın

pirenuri

pirenuri

Üye
arkadaşlar video ve müzik gönderemiyorum bluetooth la ayrıca başka cihazlarda beni göremiyor bluetooth ta ben görüyorum ama diğer cihazları ve nfc yide yapamadım arkadaşın s3 üyle denedik bi ses çıkıyor ama gerisi yok

- - - Eklendi - - -

dosya yöneticisinin olmamasıda büyük eksikliği tabi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya ben az önce baktımTurkcell online satışta var kırmızı ama ben canlı görmek istiyorum güzel duruyorsa alıcam yoksa beyaz yada siyah forumda beyazlr arızalımı diye de bir yazı var hatırlarsın
Evet hatırlıyorum alırken çok dikkatli olmak zalım bu sorunları göz önünde bulundurmanı cihazı kontrol ederek almanı öneririm, siyahlardan pek sorun çıkmıyor.

krstnck

krstnck

Üye
Evet hatırlıyorum alırken çok dikkatli olmak zalım bu sorunları göz önünde bulundurmanı cihazı kontrol ederek almanı öneririm, siyahlardan pek sorun çıkmıyor.
Evet benim cihazda siyah forumda söylenilen hiç bir sorun mevcut değil çok şükür.Ayrıca sarıyı, beyazı ve kırmızıyı incelemiştim bende bana siyah daha kibar duruyo gibi geldi onlara göre kişisel görüşüm.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar video ve müzik gönderemiyorum bluetooth la ayrıca başka cihazlarda beni göremiyor bluetooth ta ben görüyorum ama diğer cihazları ve nfc yide yapamadım arkadaşın s3 üyle denedik bi ses çıkıyor ama gerisi yok

Bluetooth'la dosya gönderiminde bir sorun yok.
Yapamamışsın sanırım.
Eğer gönderirken cihaz bulmakta güçlük yaşıyorsan,
doğrudan dosyanın gönder seçeneklerinden göndermeden önce, bluetooth ayarlarına girip göndereceğin cihazı bul ve eşleştir.

alical33

alical33

Üye
konuyu ben açmıştım ama gerekli yerlerde görüştükten sonrabi sorun olmadığını açıklamıştım beyazı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Üst Alt