İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
Şimdi başka bir bilgisayarada denedim.Yalnız o da windows 7 64 bit masaüstü ondada aynı usbleride değiştirdim yine aynı.

valla kardeşim benim pcde aynı bendede 3-4 defa yaptı aynısını telefonu ve pcyi kapatıp açtım sonra başka usbye taktım sonra gördü sadece yığın olarak bence birkaç defa daha dene olur inşallah

• Beğen
Tepkiler: krstnck

krstnck

krstnck

Üye

valla kardeşim benim pcde aynı bendede 3-4 defa yaptı aynısını telefonu ve pcyi kapatıp açtım sonra başka usbye taktım sonra gördü sadece yığın olarak bence birkaç defa daha dene olur inşallah
Hay Allah razı olsun sendende ottomandanda telefonu kapattım açtım düzeldi.Teşekkür ederim.

ozanulu

ozanulu

Üye
WP8 Lumia 920'ye *.xap dosyaları nasıl yükleriz. Birde sistem dosyalarını görmek için Crac.k yapılmasımı gerekiyor. Crac.k ne zaman çıkar? Gerekmiyorsa dosya yöneticisi gibi bir program var mı?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

komando04

komando04

Üye
WP8 Lumia 920'ye *.xap dosyaları nasıl yükleriz. Birde sistem dosyalarını görmek için Crac.k yapılmasımı gerekiyor. Crac.k ne zaman çıkar? Gerekmiyorsa dosya yöneticisi gibi bir program var mı?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

valla kardeşim bizde senin gibi sistemin unclock olmasını bekliyoruz.ancak öyle yükleriz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu sallayınca ses gelme işi kameradan diyor
Merhaba,

Lumia 920'nizi salladığınızda "tıkır tıkır" bir ses duymanız normal. Duyduğunuz ses yüksek olasılıkla bataryadan değil kameradan geliyordur. Bu, telefonunuzun kamerasındaki OIS'ın (görüntü sabitleyici), optik titreşimleri azaltan yayların çıkardığı ses olabilir. Bu yüzden de sadece sizin telefonunuz değil, tüm 920'ler için geçerlidir .

Saygılar,
Atakan

Alıntı

komando04

komando04

Üye
Merhaba,

Lumia 920'nizi salladığınızda "tıkır tıkır" bir ses duymanız normal. Duyduğunuz ses yüksek olasılıkla bataryadan değil kameradan geliyordur. Bu, telefonunuzun kamerasındaki OIS'ın (görüntü sabitleyici), optik titreşimleri azaltan yayların çıkardığı ses olabilir. Bu yüzden de sadece sizin telefonunuz değil, tüm 920'ler için geçerlidir .

Saygılar,
Atakan

Alıntı

mantıklı aslında teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Merhaba,

Saygılar,
Atakan

Alıntı
Ben de yok o ses bayağı bi salladım hemde. :hmmm

phantomddl

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
nokia dan yazmışlar cevabı heralde çünkü yazanın nick in orda nokia yazıyor birde dünyanın her yerinde nokia kullanıcıları birbirleri ile sorun paylaşırken nokia çalışanlarıda katılıp sorunları çözmeye çalışaklar gibi bir ibare var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O da emin değil ama yayların çıkardığı ses olabilir diyor.

alical33

alical33

Üye
bende müşteri hizmetlerini aradım banada sabitleyicinn yaylarından gelir dedi sıkıntı yok yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sallayınca benim cihazdan herhangi bir ses gelmiyor fakat içinde bişeyin hareket ettiği belli eğer buna ses diyorsanız boş yere kendisi soğutmayın cihazdan.

komando04

komando04

Üye
ben Nokia ile görüşme yaptım Ali abi bu biraz bilgili çıktı yalnız. donma ısınma şarj problemini sallayınca ses gelme problemini hepsini söyledim ben.donma problemi tamamen ortadan kalkacak dedi bu yönde Nokia ile mikrosoft çok iyi çalışıyor dedi.hatta ben söylemeden o söyledi,dedi kamera gündüz güneşe çıkınca dalgalanma yapıyor,telefon kapanınca geç açılıyor,bazen açılmıyor,ram gereksiz yere harcandığı için ısınıp donuyor.şarjda bu yüzden çok çabuk bitiyor,ve bazı nokiada alışıpta bulamadığınız tüm eksikliklerin hepsine çözüm çok yakında en geç iki ay içerisinde çözülür dedi.ve güncellemelerde Nokia ile mikrosoftun ortak hazırladığı cfw şeklinde geleceğini belirtti,özellikle mikrosoftun kullanıcı şikayetlerini sürekli nokiaya bildirerek ortak bir çalışma başlattıklarını söyledi,bu konuda da endişemizin olmaması gerektiğini söyledi.ve oyun konusunda ea ile pazarlıkları sürüyormuş,ve gameloftta wp için birbirinden güzel oyunları 2013 başlarında yayınlayacaklarını belirtmiş.ayrıca 920nin bir üst modeli ne zaman çıkar dedim buna sadece şuan için 920 tam stabil olmasına özen gösteriliyor dedi,alt segment olarak birkaç telefon duyurulacakmış abi her şeyi sordum ama adamlar paydos ediyolar diye fazla detaya inmedi.yani bilgili ve kafa dengi bir Nokiacıydı adam

• Beğen
Tepkiler: krstnck ve n000k
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben Nokia ile görüşme yaptım Ali abi bu biraz bilgili çıktı yalnız. donma ısınma şarj problemini sallayınca ses gelme problemini hepsini söyledim ben.donma problemi tamamen ortadan kalkacak dedi bu yönde Nokia ile mikrosoft çok iyi çalışıyor dedi.hatta ben söylemeden o söyledi,dedi kamera gündüz güneşe çıkınca dalgalanma yapıyor,telefon kapanınca geç açılıyor,bazen açılmıyor,ram gereksiz yere harcandığı için ısınıp donuyor.şarjda bu yüzden çok çabuk bitiyor,ve bazı nokiada alışıpta bulamadığınız tüm eksikliklerin hepsine çözüm çok yakında en geç iki ay içerisinde çözülür dedi.ve güncellemelerde Nokia ile mikrosoftun ortak hazırladığı cfw şeklinde geleceğini belirtti,özellikle mikrosoftun kullanıcı şikayetlerini sürekli nokiaya bildirerek ortak bir çalışma başlattıklarını söyledi,bu konuda da endişemizin olmaması gerektiğini söyledi.ve oyun konusunda ea ile pazarlıkları sürüyormuş,ve gameloftta wp için birbirinden güzel oyunları 2013 başlarında yayınlayacaklarını belirtmiş.ayrıca 920nin bir üst modeli ne zaman çıkar dedim buna sadece şuan için 920 tam stabil olmasına özen gösteriliyor dedi,alt segment olarak birkaç telefon duyurulacakmış abi her şeyi sordum ama adamlar paydos ediyolar diye fazla detaya inmedi.yani bilgili ve kafa dengi bir Nokiacıydı adam

Ağzına sağlık kardeşim, güzel sorular yöneltmişsin.
Soruların cevabı da az çok benim tahmin ettiğim gibi.
Yani 1-2 ay içerisinde güncellemelerle çoğu sorunu ve eksikliği giderecekler.

komando04

komando04

Üye

Ağzına sağlık kardeşim, güzel sorular yöneltmişsin.
Soruların cevabı da az çok benim tahmin ettiğim gibi.
Yani 1-2 ay içerisinde güncellemelerle çoğu sorunu ve eksikliği giderecekler.

eyvallah abi sağ olasın daha çok sordumda sezer beydi ismi beyefendi mesai saati bitti dedi kaçtı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadaşlar yepyeni bir sistem ve bazı eksiklikler var. Hatta Microsoft da resmi olarak bazı özellikler için zamanlarının kalmadığını ve güncellemelerle vereceklerini belirtmişti. Benim tahminim ocak sonunda tüm sorunları giderilmiş ve sürekli gelişim gösteren bir sistem kullanıyor olucaz.

• Beğen
Tepkiler: n000k
alical33

alical33

Üye
inşallah ali kemal abi. şuandaki ufak tefek sorunlarla bile teli aldığıma hiç pişman değilim birde sorunlar çözülüp gelişmeye başladımı coşarız artık :)

- - - Eklendi - - -

sen gerçekten iyi bilene denk gelmişsin ben dün mix radyoyu sordum cihazınız uygulamayı desteklemiyor dedi hay seni oraya koyanın dedim içimden :D

Üst Alt