İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Allah'tan hepsi yazılımsal bir iki güncelleme ile bu iş tamamdır.Telefonu kullanmak nasıl bir duygu insanların dikkatini çekiyor mu? Ali Kemal abi hangi renkti seninki bu arada?

ikisi de siyah. Ben dikkat çekme konusunda lumia900'den idmanlıydım zaten:ehe

akinorta

Üye
Arkadaşlar bir ricam olacak WP8 için ilk iş projem olan Fethiyespor'un taraftar uygulamasını markette yayınladım. Acaba lumialarda uygulama görünüyor mu?
Link:

remzi33

remzi33

Üye
Evet görünüyor bnde. Güzel uygulamalar bekliyoruz başarının devamını diliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir ricam olacak WP8 için ilk iş projem olan Fethiyespor'un taraftar uygulamasını markette yayınladım. Acaba lumialarda uygulama görünüyor mu?
Link:

lumia920:oke:
lumia900:oke:

komando04

komando04

Üye
Link:

teşekkürler helal olsun sana yardımların ve emeğin için sağol

akinorta

Üye
hepinize teşekkürler :)

krstnck

krstnck

Üye
Arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlayamıyorum bilgisayarım windows 7 64 bit yardımcı olusanız çok sevinirim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: krstnck
krstnck

krstnck

Üye
Takıyorum bilgisayara sürücü yüklenemedi diyor sağ altta telefondanmı bi ayar yada bi yeri açmam gerekiyo direk takıyorum bişey yapmadan.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Takıyorum bilgisayara sürücü yüklenemedi diyor sağ altta telefondanmı bi ayar yada bi yeri açmam gerekiyo direk takıyorum bişey yapmadan.
Yok kardeşim hepimizde öyle maalesef, Sürücüler şimdilik yüklenmiyor bu yüzden yığın olarak görünüyor. Belgelerini, resimlerini, müzik ve video gibi dosyalarını şimdilik windows gezgininden yığın depo ile kopyala yada Windows phone apps uygulamasını pc'ye indirip dosyalarını bu program ile telefona atabiliyorsun.

krstnck

krstnck

Üye
Nasıl yani yığın olarak derken ben hiç göremiyorum yada dediğin şekilde nasıl görcem sana zahmet yardımcı olursan çok iyi olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şöyleki telefonu bağladığında RM-821 Lumia 920 sürücüleri yüklenemedi dedikten sonra telefonu yığın depo olarak w.gezgininin otomatik görmesi gerekir. Telefonu bağladıktan sonra Bilgisayarımı tıkla sürücülerin yanında telefonunun simgesi çıkması gerekir.

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
İşte o çıkmıyor sorun orda o çıksa yine yeter.

komando04

komando04

Üye
tekrar tekrar dene çıkar kardeşim başka bir girişe takmayı dene usb girişi

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
6 7 defa denedim ama yine aynı değişmiyo sonuç.Bir müzik atayım dedim hayattan soğudum :)

- - - Eklendi - - -

Yapma ya hiç iyi demedin şimdi Kürşat. :hmmm
Malesef ne yapmam gerekir başka.Başka bi yol yok mu acaba ?

Üst Alt