ben Nokia ile görüşme yaptım Ali abi bu biraz bilgili çıktı yalnız. donma ısınma şarj problemini sallayınca ses gelme problemini hepsini söyledim ben.donma problemi tamamen ortadan kalkacak dedi bu yönde Nokia ile mikrosoft çok iyi çalışıyor dedi.hatta ben söylemeden o söyledi,dedi kamera gündüz güneşe çıkınca dalgalanma yapıyor,telefon kapanınca geç açılıyor,bazen açılmıyor,ram gereksiz yere harcandığı için ısınıp donuyor.şarjda bu yüzden çok çabuk bitiyor,ve bazı nokiada alışıpta bulamadığınız tüm eksikliklerin hepsine çözüm çok yakında en geç iki ay içerisinde çözülür dedi.ve güncellemelerde Nokia ile mikrosoftun ortak hazırladığı cfw şeklinde geleceğini belirtti,özellikle mikrosoftun kullanıcı şikayetlerini sürekli nokiaya bildirerek ortak bir çalışma başlattıklarını söyledi,bu konuda da endişemizin olmaması gerektiğini söyledi.ve oyun konusunda ea ile pazarlıkları sürüyormuş,ve gameloftta wp için birbirinden güzel oyunları 2013 başlarında yayınlayacaklarını belirtmiş.ayrıca 920nin bir üst modeli ne zaman çıkar dedim buna sadece şuan için 920 tam stabil olmasına özen gösteriliyor dedi,alt segment olarak birkaç telefon duyurulacakmış abi her şeyi sordum ama adamlar paydos ediyolar diye fazla detaya inmedi.yani bilgili ve kafa dengi bir Nokiacıydı adam