Bence alacak olanlar sakin hata yapmayin yazik gunah paraniza. İnanin gs2 nin tirnagi etmez bir makina su nokia.
Forever GS2
Bence alacak olanlar sakin hata yapmayin yazik gunah paraniza. İnanin gs2 nin tirnagi etmez bir makina su nokia.
Forever GS2

Forever GS2
![]()
- - - Eklendi - - -
Forever GS2
![]()
Forever GS2
benım cihaz hazır K.V.K da sallanmayı yapmıslar ama kasanın sağustundekı esneklığı yapmamıslar bend e cıhazı teslım almadım hemen nokia yı aradım ben dedım bu cıhazı teslım almıyorum sorun hala devam edıyor cihazın değşimini ıstıyorum dedım faturanı faxla dedıelr bend e faxladım cıhazı servısten alma dedıler acaba cıhaz değşirmi benım şimdı vey a ne yapmam gerekır
inş bakalım bende haber beklıyorum![]()
kardeşim ya istemediğin bir renk ile değişim yaparlarsa alırmısın
renk faturada yazanla ayni olur tabi rengi degiştirme hakkina da sahip arkadaş ama istemedigi rengi dayatamazlar.
Alikemal abi bizim arkadaşın yine maxicepte c7sini değişime gönderdi onlarda sıfır nokıa 701 göndermişler,elimizde c7 olmamasından dolayı bu cihazı yolladık demişler faturada,bende ondan söyledim abi

Sana driver ne için lazım dı ki?
resim, muzik, video ve belgelerimi tele aktarmak için.

Sana driver ne için lazım dı ki?
pcden belge, foto, video aktarmak için. bunları bulutla yaparım elbet ama usb ile bağlanıp direk yuklemek daha basit
usb bağlantısı kurulsun istiyorum Ezgi
Wp app kullanabilirsib o zaman.![]()

şimdi suruculer yuklenmediği surece teli hic bir pro gormuyor malesef.
Wpapp programını indir. Oda Suite ile aynı görevi görüyor. Usb ile bağlayıp aktarıyorsun istediklerini.