İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ilkankoc

ilkankoc

Üye
Bence alacak olanlar sakin hata yapmayin yazik gunah paraniza. İnanin gs2 nin tirnagi etmez bir makina su nokia.
Forever GS2

Lumiance

Lumiance

Üye
Bence alacak olanlar sakin hata yapmayin yazik gunah paraniza. İnanin gs2 nin tirnagi etmez bir makina su nokia.
Forever GS2

hadi ya tüh sen öyle dedin ya nasıl pişman oldum şimdi anlatamam anlatamam :D

• Beğen
Tepkiler: n000k ve phantomddl
remzi33

remzi33

Üye
Forever GS2

bak güzel kardeşim sn gs2 kullanıyorsn diye sna laf eden kimse yok bursa. Androidin ilk çıktığı zamanları düşünüyorm da tebessüm ediyorm sadece. O kadr acemiceydi ki. Şuanda sürekli patent ihlali ve özel hayat ihlali ypan bir sistem android. Ve sürekli aleyhinde açılan davalarla uğraşıyr. Google tüm kullanıcılarının kişisel bilgilerini NSA (ulusal güvenlik teşklatı)yla paylaşıyor.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal buralardamısın ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirdir:hmmm

hasansen_83

hasansen_83

Üye
benım cihaz hazır K.V.K da sallanmayı yapmıslar ama kasanın sağustundekı esneklığı yapmamıslar bend e cıhazı teslım almadım hemen nokia yı aradım ben dedım bu cıhazı teslım almıyorum sorun hala devam edıyor cihazın değşimini ıstıyorum dedım faturanı faxla dedıelr bend e faxladım cıhazı servısten alma dedıler acaba cıhaz değşirmi benım şimdı vey a ne yapmam gerekır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benım cihaz hazır K.V.K da sallanmayı yapmıslar ama kasanın sağustundekı esneklığı yapmamıslar bend e cıhazı teslım almadım hemen nokia yı aradım ben dedım bu cıhazı teslım almıyorum sorun hala devam edıyor cihazın değşimini ıstıyorum dedım faturanı faxla dedıelr bend e faxladım cıhazı servısten alma dedıler acaba cıhaz değşirmi benım şimdı vey a ne yapmam gerekır

nokia destek hatti servisle goruşup belirttigin hususlarda bilgi alip degişim yapilip yapilmayacagini karar vericekler. Almamakla iyi yapmişsin muhtemelen degişimi onaylanir cihazin.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
inş bakalım bende haber beklıyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
komando04

komando04

Üye

renk faturada yazanla ayni olur tabi rengi degiştirme hakkina da sahip arkadaş ama istemedigi rengi dayatamazlar.

Alikemal abi bizim arkadaşın yine maxicepte c7sini değişime gönderdi onlarda sıfır nokıa 701 göndermişler,elimizde c7 olmamasından dolayı bu cihazı yolladık demişler faturada,bende ondan söyledim abi

ecel54

ecel54

Üye

Alikemal abi bizim arkadaşın yine maxicepte c7sini değişime gönderdi onlarda sıfır nokıa 701 göndermişler,elimizde c7 olmamasından dolayı bu cihazı yolladık demişler faturada,bende ondan söyledim abi

daha iyisini yollayabiliyorlar :D

Placebo-

Placebo-

Üye

pcden belge, foto, video aktarmak için. bunları bulutla yaparım elbet ama usb ile bağlanıp direk yuklemek daha basit

Wpapp programını indir. Oda Suite ile aynı görevi görüyor. Usb ile bağlayıp aktarıyorsun istediklerini.

Placebo-

Placebo-

Üye
Sen indir o görür. :) O program için yığını depoyu gormesi yeterli.

Üst Alt