İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kılıf ile telefon uyumluluğu hoşuma gitti aslında, nasıl deyim Can ya maksat sağlamlık...:hmmm

abi sağlamlığa lafım yok ama ortada uyum da yokki kılıf telefonu sömürmüş gibi hiçbir yanı görünmüyor :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bunlar olabilir abi :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim abi ama dediğim gibi ben her zaman kılıfsız kullanırım :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
rica ederim abi ama dediğim gibi ben her zaman kılıfsız kullanırım :)
Kullandığım bütün telefonları dikkatsizliğim yüzünden bir çok kez düşürdüm Can, doğrusu bunu düşürmek istemiyorum.:) Hani demişler ya; Eşeğini sağlam kazığa bağla kurt yerse gene yesin hesabı. Nokia 5800 kullanıyorum mutfakta bi düştü elimden kenarları kırıldı ama sağlam telefonmuş tamir edip epey kullandım. Ayrıca yine bi ara pc'nin hoparlörünü tamir ediyorum, aldım japon yapıştırıcısını tam işim bitmek üzereyken nasıl oldu anlamadım bi fışkırdı, olduğu gibi c601'in ekranında. Hani isabet ettirmeye çalışsan mümkünü yok yani. O zaman ekran koruma filmi filanda yok :(sonra aldım elime meyve bıçağını ve ucunu ıslattığım kürdanları başladım temizlemeye camda bir tek iz bile bırakmadım çok şükür. Kısaca başıma her türlü aksilik gelebiliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gökçen abi maşallahın var :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün benim doğumgünüm. :pasta:
Hediye olarak Lumia 920 kılıfı kabulümdür :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslinda sana gri lumia920 hediye edicektik ama beyaz almişsin:d:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nice sağlıklı yıllara

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

alo123

Üye
Arkadaşlar sorunsuz whatsapp kullanabilen biri varmı? Whatsapp yüklüyorum 2-3 mesaj yazıyorum telefon kitleniyor 15 dakika kendine gelmiyor. Kaldırdıgım zaman 1-2 kez daha kitlenme oluyor ama sonrasında herşey yoluna giriyo. Bu sorun bir tek bendemi acaba? Ne yapmamı önerirsiniz

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar servisten aradılar bugün ekran değişimi için 350 tl masraf gidiyormuş...

Üzülsem mi sevinsen mi anlamadım....

Üst Alt