MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Kılıf ile telefon uyumluluğu hoşuma gitti aslında, nasıl deyim Can ya maksat sağlamlık...![]()
abi sağlamlığa lafım yok ama ortada uyum da yokki kılıf telefonu sömürmüş gibi hiçbir yanı görünmüyor

Kılıf ile telefon uyumluluğu hoşuma gitti aslında, nasıl deyim Can ya maksat sağlamlık...![]()

Senin tavsiye edebileceğin bir kılıf var mı?
abi sağlamlığa lafım yok ama ortada uyum da yokki kılıf telefonu sömürmüş gibi hiçbir yanı görünmüyor![]()
Baktım şimdi güzelmiş Can sağolasın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar olabilir abi![]()
Kullandığım bütün telefonları dikkatsizliğim yüzünden bir çok kez düşürdüm Can, doğrusu bunu düşürmek istemiyorum.rica ederim abi ama dediğim gibi ben her zaman kılıfsız kullanırım![]()
Hani demişler ya; Eşeğini sağlam kazığa bağla kurt yerse gene yesin hesabı. Nokia 5800 kullanıyorum mutfakta bi düştü elimden kenarları kırıldı ama sağlam telefonmuş tamir edip epey kullandım. Ayrıca yine bi ara pc'nin hoparlörünü tamir ediyorum, aldım japon yapıştırıcısını tam işim bitmek üzereyken nasıl oldu anlamadım bi fışkırdı, olduğu gibi c601'in ekranında. Hani isabet ettirmeye çalışsan mümkünü yok yani. O zaman ekran koruma filmi filanda yok
sonra aldım elime meyve bıçağını ve ucunu ıslattığım kürdanları başladım temizlemeye camda bir tek iz bile bırakmadım çok şükür. Kısaca başıma her türlü aksilik gelebiliyor.bunlar iyiymiş de pahalı değil mi arkdşlar yaa. Slikon 17,99$ ya pahalı bnceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar olabilir abi![]()
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer kardeşim.bunlar iyiymiş de pahalı değil mi arkdşlar yaa. Slikon 17,99$ ya pahalı bnce

Eyvallah kardeşim...Gökçen abi maşallahın var![]()

Bugün benim doğumgünüm.
Hediye olarak Lumia 920 kılıfı kabulümdür![]()
Doğum günün kutlu olsun Özgür.Doğum günün kutlu olsun Özgür.

aslinda sana gri lumia920 hediye edicektik ama beyaz almişsin![]()

yalnız bugün doğan ben değilim
Doğum günün kutlu olsun abi![]()

yalnız bugün doğan ben değilim![]()
yanlış alıntı olmuş ama önemli olan niyettir abi Özgür abim anlar beni 
failyanlış alıntı olmuş ama önemli olan niyettir abi Özgür abim anlar beni
![]()

Doğum günün kutlu olsun abi
- - - Eklendi - - -
abi deme öyle yüreğine inecek![]()