papakudioflu
Emekli Yönetici
Arkadaşlar servisten aradılar bugün ekran değişimi için 350 tl masraf gidiyormuş...
Üzülsem mi sevinsen mi anlamadım....
hic itiraz etme bir de zil tak oyna valla cok uygunmuş fiyati. Sgs3'un ekrani 500tl

Arkadaşlar servisten aradılar bugün ekran değişimi için 350 tl masraf gidiyormuş...
Üzülsem mi sevinsen mi anlamadım....

Doğum günün kutlu olsun Özgür.
aslinda sana gri lumia920 hediye edicektik ama beyaz almişsin![]()
Doğum günün kutlu olsun abi
- - - Eklendi - - -
abi deme öyle yüreğine inecek![]()
Nice sağlıklı yıllara
özgür abiden hala haber yok![]()
İyi ki varsınız...
)
Sorun bende olsaydı, kurcalar bulurdum çözümü. Ama yok. Güncelleme gelene kadar tapatalk kullanabilirsin,
- - - Eklendi - - -
Not: Doğum günün kutlu olsun özgür. Nice mutlu beraber senelere.![]()

Bu arada geçenlerde bir arkadaş klavye sorunundan bahsetmişti sanırım.
Aynı sorunu bugün ben de farkettim.
Ama sanırım sadece Maxicep Forumunda yapıyor.
Lumia 920'de internet explorer'dan maxicep forumu açtığımda normal sürüm açılıyor. (ie ayarları mobil'e ayarlı)
Her neyse bir konuya cevap yazmak istediğimde, açılan cevaplama bölümüne dokunduğumda klavye ekrana geliyor ve yazamadan geri gidiyor. Tekrar dokunuyorum boş cevaplama bölümüne, tekrar açılıyor klavye, ancak yine yazamadan geri gidiyor.![]()
daha önce de. Yazdım arkadaşlar masa üstü. Kullanın maxicepteyken özgür kardeşin dediği gibi yoksa aynı sorunu. Yaşarsınız klavyede
- - - Eklendi - - -
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım

daha önce de. Yazdım arkadaşlar masa üstü. Kullanın maxicepteyken özgür kardeşin dediği gibi yoksa aynı sorunu. Yaşarsınız klavyede
- - - Eklendi - - -
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım
başka sitelerde de oluyor mu peki.![]()
Teşekkürler kardeşim
Denedim mi maxicep forumunu normal sürüm açıp cevap yazmayı.
Klavye duruyor mu sende cevap yazarken?
Bende kayboluyor yazamadan.
*Mesela bu mesajıma Lumia 920'den internet explorer ile cevap yaz.
hiç denk gelmedim ama Bi deneyeyim
mobil surumde klavye sorunu yaşayan diger arkadaşlar da masaüstü sürümde deneyip sonucu yazsinlar. Başka sitelerin mobil surumlerinde de deneyin sorun sadece maxicep mobil surumdeyse adminlere sorun olarak bildireyim mudahele edilsin.
Birkaç sitede deneme yaptım herhangi bir sorun yok sadece maxicepe özel
zahmet oldu