İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal burdamısın ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben yardımcı olıyım vekil asistanı olarak?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
:) benım cihazın ıcınden ses gelıyo sallayınca servıse versemmı dıye sorucaktım bırd eben bu cıhazı dusurmustum sorun cıkarırmı servıs

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:) benım cihazın ıcınden ses gelıyo sallayınca servıse versemmı dıye sorucaktım bırd eben bu cıhazı dusurmustum sorun cıkarırmı servıs

cihazda düştüğünü belli edecek bir hasar varsa darbe izi çizik vesaire servis cihazınızı ücretli tamir eder. Servisine göre değişiklik gösterebilir ama cihazınızı garanti dışı bırakabilirler.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
sağalt koşede hafif ezıklık var ama cok değil

- - - Eklendi - - -

nokia yı aradım dun hiç vakıt kaybetme dedıler hemen cıhazı aldın yere veya servıse teslım et dedıler cunku cihaz yenı olduğu ıcın :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sağalt koşede hafif ezıklık var ama cok değil

- - - Eklendi - - -

nokia yı aradım dun hiç vakıt kaybetme dedıler hemen cıhazı aldın yere veya servıse teslım et dedıler cunku cihaz yenı olduğu ıcın :)

valla cihazı aldığın dakika kutudan çıkarıp düşürsen yenisini vermezler siz yine de servise verin belki ezikliği farketmezler,ben 701 in ekranı kırdım ekran değişti ama garanti devam etti :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
:)bakalım inş sorun cıkarmazlar

remzi33

remzi33

Üye
Bnim de titreşim çok ses çıkarıyo bu sorunu yaşayan var mı

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ses derken nasıl bi ses? bend eoyle sorun yok ta içerıde bir şey oynuyo bende

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ne kadar bu ve nerden ala biliriz :)

remzi33

remzi33

Üye
Bu çok kaba yaa bnce deri olması lazım ekranı da koruması gerek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tamam abi anladım bu da hoşuma gitmedi benim telefonun estetiği kalmıyo bence :( Ben de worldcard çıkarayım erteleme iyidir :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu taksit erteleme olayı hangi firma yapıyor bende world card var da belki bende bakarım
Birde sorum var arkadaşlar
araç kiti L920 için şimdi N8 imi kullandığım araç kitine telefon sığarmı kullandığım model CR-115 telefonu alrken tüm hazırlıkları yapim bir yandanda bluetooth kulaklık falanda almayı düşünüyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tamam abi anladım bu da hoşuma gitmedi benim telefonun estetiği kalmıyo bence :( Ben de worldcard çıkarayım erteleme iyidir :eller:
Estetik açısında iyi değil tabi...:(

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ya kılfmıydı bende telefon sandım sorma önce telefonu alalımda
hayırlısı olsun bizde almak için sabırla bekliyoruz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hayırlısı olsun bizde almak için sabırla bekliyoruz.

abi buna 49 dolar verilir mi ya :S

Üst Alt