İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal daha wp8 kıran falan yokmu ya

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Placebo-

Placebo-

Üye
Ocak ayına kadar rom beklemeyin. :)

dedereis123

dedereis123

Üye
o adamda gierse kamera öyle kalıcak yani gelişme konusunda

Placebo-

Placebo-

Üye
Alakası yok, purewiev ekibi tek bir kişi değil ki. 300 kişiden oluşan bir ekip. Ayrıca Nokia açıklama yaptı. Kamera sorununu düzelteceklerini söylediler.

dedereis123

dedereis123

Üye
umarım öyle olur da icime kurt dusurdun he :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
msy2017

msy2017

Üye
bugün bende ankamallda inceledim biraz gerçekten hoş bir telefon.Yalnız sistem yeni olduğundan bir kaç eksiği var.Bildirim merkezi oluşturulmalı ve multitasking kolaylaştırılmalı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bugün bende ankamallda inceledim biraz gerçekten hoş bir telefon.Yalnız sistem yeni olduğundan bir kaç eksiği var.Bildirim merkezi oluşturulmalı ve multitasking kolaylaştırılmalı.

Multitasking olayı kesinlikle çözülmeli.
Ki Microsoft'un ilk güncellemede bunu çözeceğine kesin gözüyle bakıyorum.

Şu an geribildirimleri topluyorlar.
Bildirim merkezi ve multitasking'i muhtemelen hazırlamışlardır.
Ancak diğerlerini de toparlayıp kapsamlı bir güncelleme yayınlayacaklar büyük ihtimalle. :hmmm

barbin3900

barbin3900

Üye
tele reset çektim fakat şu maxideki klavye sorunu çözülmedi haritalar filan silindi yükle diyorum ama wifi ile indirmemiz gerekiyor evde wifi yok pc ye bağlayıp yüklemek için bir program yokmu pc süite gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
WPAPP uygulamasini indir. Uygulama uzerinden telefonuna uygulama yukleyebilirsin ama haritayi indirir mi bilmiyorum. Gerci pcnin internetini de telefonda kullanabilirsin belki bu uygulamayla.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Klayve sorunun çözmek için tarayıcı ayarlarından mobil surumu değiştir.az önce uyguladım sorun düzeldi
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

barbin3900

barbin3900

Üye
WPAPP uygulamasini indir. Uygulama uzerinden telefonuna uygulama yukleyebilirsin ama haritayi indirir mi bilmiyorum. Gerci pcnin internetini de telefonda kullanabilirsin belki bu uygulamayla.

bu uygulama vardı bende ama pc nin internetini kullanamıyor zuneden kulanamıyormuyduk pcnin internetini sanki öyle bir yazı görmüştüm bi ara

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu uygulama vardı bende ama pc nin internetini kullanamıyor zuneden kulanamıyormuyduk pcnin internetini sanki öyle bir yazı görmüştüm bi ara

zunedan kullaniliyor ama wp8 cihazlari zune gormuyor diye biliyorum.

caglar b

caglar b

Üye
beyler size bir şey sormak istiyorum.920 nin multıtaskingi symbian gibimi? android gibimi? ona göre alıcagım

Üst Alt