Arkadaşlar lumia 820 xp bilgisayara nasıl bağlanıyor ek bir şey mi indirmek gerekiyor dosya yöneticisi gibi bir şey gözüküyor ama içine bir şey atılmıyor
saygılar
Arkadaşlar lumia 820 xp bilgisayara nasıl bağlanıyor ek bir şey mi indirmek gerekiyor dosya yöneticisi gibi bir şey gözüküyor ama içine bir şey atılmıyor
saygılar
Eyvallah zaten ben olsam yaparım Bi şekilde kuzen yeni aldı telefonu istanbulda olduğu için size bir sorayım dedim var mı bir çözümü diye sağolasınız söylerim artık bir şekil yapar inşallah
Arkadaşlar merhaba...
Telefona udf formatındaki dökümanları açan bir program kurmak istedim...
İndirdiğim dosyayı zipten açmak için tıkladığımda
Güvenli olmayan dosya
Bu dosya türü telefonunuzda açmak için güvenli değil. uyarısı çıkıyor bu uyarıyı nasıl bypass edip programı kurabilirim tşk.ler
Arkadaşlar merhaba...
Telefona udf formatındaki dökümanları açan bir program kurmak istedim...
İndirdiğim dosyayı zipten açmak için tıkladığımda
Güvenli olmayan dosya
Bu dosya türü telefonunuzda açmak için güvenli değil. uyarısı çıkıyor bu uyarıyı nasıl bypass edip programı kurabilirim tşk.ler
Edemezsin kiii. Şaka bir tarafa, mağaza dışındaki uygulamaların kurulumu için cihazın unlock edilmesi gerekir (ki), şimdilik bu sadece bir hayal. (Şimdilik )
Edemezsin kiii. Şaka bir tarafa, mağaza dışındaki uygulamaların kurulumu için cihazın unlock edilmesi gerekir (ki), şimdilik bu sadece bir hayal. (Şimdilik )
Arkadaşlar lumia 920'm var. Bataryam mı başka bişeymi bişey çok hafif sallanıyor ama arada sırada servise vermeme gerek var mı? Hiç vermek istemiyorum aslında ama ilerde sıkıntı çıkartır mı?