mesela gecen gece bende de oldu 7 d e atım formatı carklar 9 oldu hala donuyordu kapadım açtım tlf nu yıne aynı şekılde neys e sarj bıttı gece 12 de tlf açldı format işi ttmlamış ilginç durum bende şaşırdımkorktum tlf kvk vermeyı dusunuyordum
Arkadaşlar konu açmak istemedim kameranın MP ayarını. Nerden ayarlarım 16-9la 4-3 var mp ayarı yok birde kamera ayarlardan konum belirle diyor ama ama onuda belirlemiyor en azından ben görmedim lütfen yardım
nokia arızalı telefonu değiştirdi ama içini arkadaşımın aldığı lumia 920 defalarca teleservise gidip geldikten sonra değişim oldu diyerek geri geldi ama içini değiştirmişler imei nosu farklıymış bayii öyle dedi servis raporundada öyle yazıyor ne zamandan beri telefonun içinin değişmesi onarımdan çıkıp değişim oldu anlamış değilim arkadaşım hatun kafayı yiyecek bu işin peşini bırakmaz bende dumura uğradım izleyecem görecem
nokia arızalı telefonu değiştirdi ama içini arkadaşımın aldığı lumia 920 defalarca teleservise gidip geldikten sonra değişim oldu diyerek geri geldi ama içini değiştirmişler imei nosu farklıymış bayii öyle dedi servis raporundada öyle yazıyor ne zamandan beri telefonun içinin değişmesi onarımdan çıkıp değişim oldu anlamış değilim arkadaşım hatun kafayı yiyecek bu işin peşini bırakmaz bende dumura uğradım izleyecem görecem
Flash içerikli menüler varsa kullanamayabilirsiniz.
Bankaya e-posta gönderip Windows Phone platformu için mobil uygulama yapılmasını talep edebilirsiniz.
Flash içerikli menüler varsa kullanamayabilirsiniz.
Bankaya e-posta gönderip Windows Phone platformu için mobil uygulama yapılmasını talep edebilirsiniz.
Ben de 50'ye çıktı diye biliyorum.
Ama bir deneyip sana ona göre cevap yazayım kardeşim.
-----
Şimdi denedim 27 MB'lık Angry Birds deneme sürümünü hücresel veri ile indirdi.
Herhangi bir sorun yok. Bak senin sorunu cevaplayabilmek için kotamdan 27 MB yedim haberin olsun
Muhtemelen geçici bir mağaza sorunundan dolayı indirememişsindir diye tahmin ediyorum.
Eyvallah hocam sağ olun ama dediğiniz oyuna şimdi baktım boyut 27 mb ve hemen yanında wifi üzerinden indir yazıyor bu 20 mb ustu tüm oyun ve uygulamalarda geçerli indirmek istediğimde de izin vermiyor zaten..bende de 50 mb idi ama birkaç gündür böyle neyse inşallah dediğiniz gibidir de düzelir olmadı ekran görüntüsü de koyarım..saygılar..
Ben de 50'ye çıktı diye biliyorum.
Ama bir deneyip sana ona göre cevap yazayım kardeşim.
-----
Şimdi denedim 27 MB'lık Angry Birds deneme sürümünü hücresel veri ile indirdi.
Herhangi bir sorun yok. Bak senin sorunu cevaplayabilmek için kotamdan 27 MB yedim haberin olsun
Muhtemelen geçici bir mağaza sorunundan dolayı indirememişsindir diye tahmin ediyorum.
Can sağlığı olsun ya.
Fani dünya, 27 MB'ın lafı olmaz.
Arkadaşımızın sorusuna cevap bulabildiysek ne mutlu.
En azından bizler de kesinleştirmiş olduk şebekeyle indirme sınırının 20 MB'ın üstünde olduğunu.
27 değil 270 göndeririz o hiç sıkıntı değil de sizde 50 olan sınır bende neden 20 kafam ona takılıyor..düzelmezse ne yapacağım onu bile bilmiyorum çünkü anladığım kadarıyla bu sorun yalnızca bende var..hadi hayırlısı