İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

n000k

Üye

valla bravo.abi seni yeni action filmin yazar kisminda görmek isteriz

Tepkiler: OttomaN TigeR
Aynen hocam ya dedim noluyoruz o zaman at kır telefonu daha iyi
ama şakaymış
demek ki bu durum benim evhamlığımdan kaynaklanıyor
en başta içimi bir ürperti aldıysa da şu an ferahladı diyebilirim
şaka bir yana sağolun en azından bundan sonrası için endişelenmemem gerektiğini öğrenmiş olduk..

dookie85

Üye
Yüreğime indi Allahtan bul ottoman benimki de ısınıyo oyyy
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Vallahi acayip korktum dedim biz ne yapıyoruz

Hayır bir de öyle yazıyor ki aynı gerçek gibi açıklamalar falan gerçekten bravo sen bu işi biliyon hoca

sonlara doğru şaka yazısını görmesem kalpten gidicektim

Aynen kardeşim hiç kafana takma.

Yüreğime indi Allahtan bul ottoman benimki de ısınıyo oyyy
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Allah iyiliğini versin filan yazsaydın iyidi be adem

Vallahi acayip korktum dedim biz ne yapıyoruz

Hayır bir de öyle yazıyor ki aynı gerçek gibi açıklamalar falan gerçekten bravo sen bu işi biliyon hoca
Eyvallah kardeşim en azından biraz stresden kurtulmuş olursun.

sonlara doğru şaka yazısını görmesem kalpten gidicektim

Tepkiler: drangela61
arkadaşlar assassin"s creed ucretsız olmus indirin hemen

L920 lerimizle cepten rahat rahat dizi izleyebilmenin bir yolu var mı arkadaşlar, bazı dizi sitelerinde denemeler yaptım bazı dizileri ne tür formatla yüklemişlerse izleyebiliyorum (çok az sayıda), diğer çoğunluğu izleyemiyorum. Bunun için telefonlarımızın açabileceği formatları destekleyen videolar şart mı? Yada bir güncelleme ile halledilebilir birşey midir?

Wp8 de flash player desteği bulunmuyor, şimdilik dizi ve filmleri html5 desteği sunan sitelerden izleyebilirsin.

eRdaL.

Üye
Dizapp diye uygulama var markette bütün dizileri izleyebilirsin

Dizi app deniyorum tşkr edrm.
Dizi app ta da sırf Türk dizileri varmış.

Arkadaşlar kılıf arıyorum ama malum pek seçenek yok az önce bir tane buldum ama mıknatıslı ne dersiniz mıknatıs zararlı diye okumuştum bir de aynısının mıknatıssızı var ama bu sefer de on taraf hafıf acık kalıyor bunlar flip cover kılıflar beyaz üstten açılanı bulamadım iphone gibi olanı
napmalıyım sizce acil cevap verir misiniz
saygılar

Mıknatıslı genelde kullanılan(ya da benim etrafta gördüğüm) bir tür. Hoparlör'de belki sorun oluşturabilir ancak bana göre çok çok küçük bir ihtimal. Hep kapalı kalması hoş olur uğraşmazsın, sağa sola takılmaz

hllsvrn

Üye
Değerli dostlarım,

Cihazımda bu aralar sık sık donma ve kapanma olayı var.. Bazen kafasına göre donuyor kilit ekranı açılmıyor.. Soft reset atmak zorunda kalıyorum. Sizde yazılımsalmıdır sorun? Portico'da yüklü.. Canımı sıkmaya başladı bu durum. Bugün 2 defa yaptı .

n000k

Üye
bence yüklediğin bir programdan olabilir.. bendede portico yüklü. hiç donma kasma yok.hatta daha önce arama sırasında ekran kararıp açılmama sorunu vardı. oda düzeldi..

ZzZz11

Üye
Bu ekranda görünen "Ben" tilesini kaldırdım şimdi geri koymak istiyorum ama bulamadım. nasıl yapılacağını bilen arkadaş varmıdır.

Telefonu en iyi koruyan kılıflardan biri bu...
Ben bundan kullanıyorum.

Bu ekranda görünen "Ben" tilesini kaldırdım şimdi geri koymak istiyorum ama bulamadım. nasıl yapılacağını bilen arkadaş varmıdır.

Senin aracılığında aynı soruyu soran tüm arkadaşları cevaplamış olayım:

Ana ekrandan "Ben" tile'ını kaldırdığınız zaman şu şekilde geri getirebilirsiniz.

1) "Kişiler"e girin.
2) "Herkes" yazan yerde en üstte kendi profil resminizi göreceksiniz ona basın.
3) Gelen ekranda en altta pinleme işaretini göreceksiniz, ona bastığınızda ana ekrana "Ben" tile'ı eklenir.

*Önemli not: "Ben" tile'ı ana ekranda zaten duran arkadaşlar boşuna denemesin. Pinleme işareti çıkmıyor Sadece ana ekrandan silindiği zaman çıkıyor.

Geçmiş olsun

Tepkiler: ZzZz11 ve ardacumhur