Kendim yapmam zaten, bi kere yaptım pişman oldum Hiç beceremiyorum öyle işleri.
Mat mı bu parlak mı anlayamadım ama, bir de iyimidir acaba parmağım ekranda kaymayınca sinir oluyorum
Mat mı bu parlak mı anlayamadım ama, bir de iyimidir acaba parmağım ekranda kaymayınca sinir oluyorum
Evet ama 2-3 hafta sürüyor gelmesi.
Elimde yedek yüksek kaliteli parlak iPad ekran koruyucu var bir senedir kullanıyorum, kendime güvensem kesip yapçam da beceremem büyük ihtimal o da çöpe gider.
Selamlar, biraz saçma bi soru olacak ama elinizi telefonun arkasında gezdirirken arkadaki led ve nokia carl zeis yazan kamera metal parçası elinize geliyor mu? Bendekiler tam olarak gövdeye gömülmemişler gibi geliyor, özellikle led kısmından rahatsız oluyorum.
Selamlar, biraz saçma bi soru olacak ama elinizi telefonun arkasında gezdirirken arkadaki led ve nokia carl zeis yazan kamera metal parçası elinize geliyor mu? Bendekiler tam olarak gövdeye gömülmemişler gibi geliyor, özellikle led kısmından rahatsız oluyorum.
[video=youtube;yDEahsoa_N4]http://www.youtube.com/watch?v=yDEahsoa_N4&feature=related[/video]
SANIRIM EKRAN İÇİN EXTRA Bİ ŞEYE GEREK YOK HE :d
adam çivi çakıyo yela
Bu arada yarın bi yerde toplanalım.bu herifi parçalarım ben. içim yanar içim kanarda isyeaannn