bulutsuzgece
Üye
Arkadaşlar DLNA kullanabileceğim bir program var mı
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Telefon ısınıyor. ısındığı zaman dokunmatik ekran kilitleniyor.(ama telefonun sistemi ve yandaki tuşlar çalışıyor.)
Arkadaşlar geçen gün az kalsın telefonu yakıyordum neredeyse telefonu kese kılıfın içinde şarja taktım bir saat sonra Bi baktım telefon yanıyor Allahtan gidip bakmışım yoksa yanacaktı aman ha sizde böyle bir şey yapmayın
Benim telefon şarj olurken ısınmıyor. O konuda rahatım.
Sadece bir süre oyun oynayınca yada uzun süreli navigasyonda ısınma oluyor.
normal. Takınca benimkide ısınmıyor ama ben kese tipi deri kılıfın içinde bıraktım şarja ondan oldu
aynen
Benim telefon şarj olurken ısınmıyor. O konuda rahatım.
Sadece bir süre oyun oynayınca yada uzun süreli navigasyonda ısınma oluyor.
valla kusura bakmada ne uygulaması var yok microsoft saklamıyor.. almadan önce pcden windows phone store a girip baksaydın.. hayır teli alıyorsunuz neyi var neyi yok ortada.. aldıktan sonra pişmanlık yaşıyorsunuz.. bende htc desire x de var android yüklü.. onda daha fazla ısınma oluyor. bazen onda wifiye bağlanırken bile ani ısı artışı oluyor.. arkadaşta one x var aynı şekilde ısınma oluyor.. başka arkadaşımda galaxy sII var, onunda aynı.. bu ısınmayı neden bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım..ve uygulama konusu dediğim gibi almadan önce store una baksaydın ne var ne yok..Valla sarj konusu magazadaki aradigim uyguLamalardaki eksiklik beni biktirdi bugun cihazi alali 4. Gun cihazi satip yada takas edip degistirsem mi diye dusunmeye basladim
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligiyla gönderildi.
mağazadayım bende güncelleme gözükmüyoraynen
- - - Eklendi - - -
bu arada mağazada güncellemeler var
arkadaşım sivasa henüz diğer kılıflardan gelmemiş zaten bu kılıfta galaxy s3 kılıfı geçiçi olarak aldım hani hava alanında bi arkadaş telefonu düşürmüştü ya o olaydan sonra gözüm korktu ne yapıyım mecbur bunu kullanıyorum
Kese tipi kılıfların kullanımı biraz zahmetli değil mi.
Koruyucu yanı güzel tabi o ayrı...
valla kusura bakmada ne uygulaması var yok microsoft saklamıyor.. almadan önce pcden windows phone store a girip baksaydın.. hayır teli alıyorsunuz neyi var neyi yok ortada.. aldıktan sonra pişmanlık yaşıyorsunuz.. bende htc desire x de var android yüklü.. onda daha fazla ısınma oluyor. bazen onda wifiye bağlanırken bile ani ısı artışı oluyor.. arkadaşta one x var aynı şekilde ısınma oluyor.. başka arkadaşımda galaxy sII var, onunda aynı.. bu ısınmayı neden bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım..ve uygulama konusu dediğim gibi almadan önce store una baksaydın ne var ne yok..
- - - Eklendi - - -
mağazadayım bende güncelleme gözükmüyorne güncellemeleri geldi dostum??
arkadaşım sivasa henüz diğer kılıflardan gelmemiş zaten bu kılıfta galaxy s3 kılıfı geçiçi olarak aldım hani hava alanında bi arkadaş telefonu düşürmüştü ya o olaydan sonra gözüm korktu ne yapıyım mecbur bunu kullanıyorum
bunu yana açılanı varmı ben ondan alcam dik açılanı pek sevmiyorum yada silikon düşünüyorum
İnternetten alsan?
Ben dün akşam internetten aldım.
Bugün kargoya verilmiş, yarın öğlen elimde.
Beyaz güzel bir kılıf...
bunu yana açılanı varmı ben ondan alcam dik açılanı pek sevmiyorum yada silikon düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?