bu cevabı ben de merak ediyorum. muhtemelen uygulamanın içine gidiyo, yani yine sadece uygulamadan izleyebiliyoruz, çünkü aradım taradım ben de bulamamıştım
arkadaşlar lumia 920 habire uçuş moduna geçiyor kendiliğinden. telefonu bir çok kez kapatıp açtıktan sonra şebeke geliyor. 6 ay önce servise vermiştim kullanıcı hatası deyip garanti dışı bıraktılar. anakart arızalıymış dediklerine göre. şimdi ben bu cihazı bir tamirciye versem anakartını ne kadara tamir ederler? ya da yeni anakart ne kadara takılıyor? nette pek bişey bulamadım lumia 920 anakart fiyatlarıyla ilgili.
Whatsapp dan birine video yollarken o esnada uygulamayı arka plana attığımda video gönderme duruyor uygulamaya geri döndüğümde devam ediyor Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Whatsapp dan birine video yollarken o esnada uygulamayı arka plana attığımda video gönderme duruyor uygulamaya geri döndüğümde devam ediyor Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
Arkadaşlar bende lumıa 820 var sd'den uygulama yüklenmiyor.Bluetooth ile atıyorum yükle kutucuğuna basıyom sonra
Uygulama yüklenmedi şirket uygulaması hatası alıyorum acaba bunu nasıl yaparım
Tarayıcıların hepsinde yaşadığım bir sorun var şuanda girmek istediğim siteye giriyorum fakat kısa süre içerisinde kendi kendine başka sitelere bağlanıyor bu tam olarak ne sorunu telefonla alakalımı yoksa internetlemi yeni başladı bu sorun istediğim sayfaları açamaz oldum mobilden
Tarayıcıların hepsinde yaşadığım bir sorun var şuanda girmek istediğim siteye giriyorum fakat kısa süre içerisinde kendi kendine başka sitelere bağlanıyor bu tam olarak ne sorunu telefonla alakalımı yoksa internetlemi yeni başladı bu sorun istediğim sayfaları açamaz oldum mobilden
Bence önce başka bir wifi ile dene ve bak bakalım aynı mı sorun. Eğer sorun yoksa senin netinden kaynaklıdır. Telefonunun tüm ön belleğini ve net geçmişini boşalt. Modemini sıfırla. Şifresini değiştir. Yeniden dene.