İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar daha önceleri çok rahat bir şekilde telefonuma(L920)atabildiğim PC deki müziklerimi şimdi atamıyorum,erişim reddedildi gibi bir uyarı veriyor.çözümü nedir acaba.

skynet

Üye
Telefondaki resimleri slayd olarak açacak uygulama var mı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar ms ye direk bildirim göndereceğimiz uygulamalar vardı onlar neydi acaba direk uğraştırmadan en kolayı hangisi ise her gün geri bildirim yapmaya karar verdim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar ms ye direk bildirim göndereceğimiz uygulamalar vardı onlar neydi acaba direk uğraştırmadan en kolayı hangisi ise her gün geri bildirim yapmaya karar verdim
Ayarlarda bizi değerlendirin var en altta onu denedinmi acaba?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ayarlarda bizi değerlendirin var en altta onu denedinmi acaba?
o gneel model olarak değerlendirme yapıyor ben sistem hakkında uygulamalar hakkında istiyordum orayada yazdım da bir uygulama vardı ismi aklıma gelmiyor

orian

orian

Üye
Şuan bu sitede kullanabildiğimiz emoji (ifadeleri) telefonlarda kullanabileceğimiz bir uygulama var mıdır ? Wp için, android için ya da iOS için ?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
riske girmişsin ya keşke yapmasaydın senin yine tüketici haklarına başvurma şansın var ama elinde hiç sadece tuş takımı değiştirilecek tarzında bir yazı falan verdilermi böyle bir şey olması gerekiyor yoksa biraz zor gibi ama daha iyi bilenler var bu hakları onlara bir git danış istersen
kullandığınız e-posta aynı zamanda microsoft hesabı mı yazılarınızdan öyle olmadığını anladım eğer normal bir e-posta ise silin hiç bir şey olmaz sadece o e-posta ile ilgili tüm bilgileri cepten siler ancak pc den görebilirsiniz yine
yok ya öyle bir kağıt filan falan vermediler neyse başa gelen çekilir

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkedeşler bende xp pc var nsu felan diğer sistemleri kurup 920 me hackle oyun sistemlerini kurup sizce xpde işimi halledebırmıyım drıverlerı felan atıp

Murat Alper

Murat Alper

Üye
android ve iostaki oyun windows phone'a gelmiş

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar cekim yaparken goruntuyu retro vs diye ayarlayabilecegim bir kamera uygulamasi varmi ? Ne nokia camerada nede ma camerada bu ayar yok saka gibiBu arada cekmeden once ayarlamak istiyorum cektikten sonra creative studio da ayar yapiliyor

skynet

Üye
Arkadaslar cekim yaparken goruntuyu retro vs diye ayarlayabilecegim bir kamera uygulamasi varmi ? Ne nokia camerada nede ma camerada bu ayar yok saka gibiBu arada cekmeden once ayarlamak istiyorum cektikten sonra creative studio da ayar yapiliyor
ProShot uygulamasını dene bir belki onda vardır :)

luckysleven

luckysleven

Üye
ProShot uygulamasını dene bir belki onda vardır :)

Bunu biliyorum cok karisik ve agir calisan bir uygulama . Hatta ucretliydi eskiden bu sanirim.

luckysleven

luckysleven

Üye
Güncellemeden sonra baya hızlanmış ve türkçe :)

Yukledim tekrarda begenmedim : ) yani cok seri kullanilacak bir uygulama degil. Bana aninda ayar yapip kullanabilecegim bir uygulama lazim ve sade olmali. Mesela nokia camera cok basit ve kullanisli ama bu istedigim ayar yok o kotu.

• Beğen
Tepkiler: skynet
emz

emz

Üye
Arkadaşlar hiç yeni güncelleme, yenilik falan yok mu??
Sistemden sıkılmaya başladım. Çok gecikti yenilikler. Ne oldu gdr 2 ??? Vallahi baydı cyan. Ne gelecekse gelsin artık. @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation Neler gelecek bir yazıp hatırlatır mısınız? Ne zaman gelecek??

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar benim sorunumun bi çaresini bilen yokmu,PC deki müzikleri telefona kopyalayamıyorum,

hookword

hookword

Üye
Yukledim tekrarda begenmedim : ) yani cok seri kullanilacak bir uygulama degil. Bana aninda ayar yapip kullanabilecegim bir uygulama lazim ve sade olmali. Mesela nokia camera cok basit ve kullanisli ama bu istedigim ayar yok o kotu.
Oneshot vardı onu bi dene

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Onedrive resimleri telefondan toplu olarak silinmiyor mu önceden siliniyordu hatırladığım kadarıyla şimdi pc den siliyorum ama her zaman pc mi bulmak zorundayım

Üst Alt