4MaGuS
Üye
güzel cihaz aslında bu hıd desteği olan model yok değil mi şuanık m8 de vardırda lumiada bu desteği sağlayan model varmıydı, bluetooth kulaklık aldıktan sonra böyle bir şey almakta istiyordum kulaklığı 3-4 gün önce aldım sıra buna benzer bir cihazdaydı bu güzelmiş aslında ama artık bakalım farklı bir şey bulurum belki uyumluSanırım Lumia Cyan'dan dolayı.Microsoft evrensel mobil klavye yapmış, e tabii ki Windows Phone desteği yok. Sebebi Bluetooth HID desteğinin olmaması...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HTC One M8'de de yoktur WP yazılımdan aktif edilmesi gerekli önce, yoksa cihazların hepsi desteklemesi lazım.güzel cihaz aslında bu hıd desteği olan model yok değil mi şuanık m8 de vardırda lumiada bu desteği sağlayan model varmıydı, bluetooth kulaklık aldıktan sonra böyle bir şey almakta istiyordum kulaklığı 3-4 gün önce aldım sıra buna benzer bir cihazdaydı bu güzelmiş aslında ama artık bakalım farklı bir şey bulurum belki uyumlu
hıd diye yazılınca ben ayrı ekstra bir özellik sandım o zaman ms bunu açarsa tüm cihazlarda kullanıla eğer böyleyse bir sonraki alacağım cihaz belli oluyor, ama bu samsung tv de falan çalışır mı acaba çok amaçlı almak istiyorumdaHTC One M8'de de yoktur WP yazılımdan aktif edilmesi gerekli önce, yoksa cihazların hepsi desteklemesi lazım.
Bluetooth 4.0 ie çalışıyor bu klavye, ama TV için:hıd diye yazılınca ben ayrı ekstra bir özellik sandım o zaman ms bunu açarsa tüm cihazlarda kullanıla eğer böyleyse bir sonraki alacağım cihaz belli oluyor, ama bu samsung tv de falan çalışır mı acaba çok amaçlı almak istiyorumda
güzel cihaz aslında bu hıd desteği olan model yok değil mi şuanık m8 de vardırda lumiada bu desteği sağlayan model varmıydı, bluetooth kulaklık aldıktan sonra böyle bir şey almakta istiyordum kulaklığı 3-4 gün önce aldım sıra buna benzer bir cihazdaydı bu güzelmiş aslında ama artık bakalım farklı bir şey bulurum belki uyumlu
Evet gdr1 ve usb vb.ayarları
Su klasor ozelligini keske cyan ile verselerdi hic umrumda olmazdi gdr1 falanda iste adamlar oyle guzel bir is cikarmislarki oturduk guncelleme bbekliyoruz : )Beyler bu 1320 nin sarji hakkinda soylenenler abarti saniyordum ama degilmis : ) Telefonu deli gibi somuruyorum banamisin demiyor sarji. 925 olsa coktan sarja takacak priz ariyordum : ) Bu arada is amacli kullananlara bu telefonu tekrar tavsiye ediyorum. Mail yazmak cok rahat ozellikle.
1320
1320 Şarjı sizde ne kadar gidiyor.
Birde neden ben mesaj attımmı iphone ile gönderildi yazıyor alt tarafta❓
hiç dikkat etmedim boşver önemli değil zaten onlar6000'ninci mesajı sen mi yazdın???
Bu hiç hoş değil.
Bari 6000 falan diye ekle de mesaja belli olsun
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Bataryanın büyük olmasının faydaları fakat işlemcinin pek katkısı yok, kullandığın cihazda eğer yeni nesil S200 1.2 ya da S400 1.4 GHz işlemcilerden biri olsaydı donanımın da pil performansını arttırdığını görürdün. Muhtemelen 2 günü geçen bir kullanım sunardı.Son sarjdan sonra gecen sure 1 gun 9 saat ve sarjim hala %31 de. Gece kapatmadim wifi acikti. Bol bol telefon gorusmesi,mail alip gondermeler, bol bol internet whatsapp vs .. Sadece parlaklik otomatikte ve suanda bu mesaji muzik dinleyerek rahaaat rahat yaziyorum buyuk ekranda cabasi.. : ) 925 bildiginiz sarj katiliymis .
Bataryanın büyük olmasının faydaları fakat işlemcinin pek katkısı yok, kullandığın cihazda eğer yeni nesil S200 1.2 ya da S400 1.4 GHz işlemcilerden biri olsaydı donanımın da pil performansını arttırdığını görürdün. Muhtemelen 2 günü geçen bir kullanım sunardı.
sistemde yeni bir şey fark ettim daha önce bunu fark eden oldumu bilmiyorum şöyle bir şey magaza kısmında girip her hangibir şey yazdığınızda veya tüm uygulamalar kısmında arama kısmına yazdığınızda yazdıktan sonra ie kısa yol tuşuna bastığınızda yazılan aynı yazıyı nette direk arama yapıyor güzel bir şey miş yeni fark ettim ben daha önce bunu fark eden oldumu acaba
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?