İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

emz

Üye

Abi 1,5Amper ne öyle? Benim kutudan 800 mA çıktı. Çok o amper seviyesi diye biliyorum. Normal ve evrensel olan 1 Amper. Gerisini yüksekse kullanmayın düşükse 500 mA değerinden aşağı kullanmayın diyorlar. Bilgi vereyim dedim. ;

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

4MaGuS

Üye
bende 1amper diye hatırlıyorum ancak 920 ve 1020 orjinal sarj aletlerine baktım ikisde 1.5 yazıyor yanlış yazmamak için kontrol ettim öyle yazdım ama yanlış değeremi baktım ney

emz

Üye
bende 1amper diye hatırlıyorum ancak 920 ve 1020 orjinal sarj aletlerine baktım ikisde 1.5 yazıyor yanlış yazmamak için kontrol ettim öyle yazdım ama yanlış değeremi baktım ney

Abi bilmiyorum benim bildiğim öyle. Hatta apple da samsung da aynı kullanıyor. Ama eğer Nokia değiştirdiyse bilemem Ayrıca bildiğim kadarıyla Nokia hızlı şarj aleti koyuyor o modellere. Ama iyi mi zararlı mı bilemedim şimdi

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

kardeş NCS'de File->Open Product tıklayınca gelen listede RM-875 (lumia1020) yok..

skynet

Üye
Telefondaki video müzik resim gibi dosyaları wifi ile pc ye aktarabilir miyim ?
Moliplayer da var ama o pc den telefona atıyor sadece

Arkadaşlar şuan çarşıdayım ve telefonu garantiye gönderecem. Teleservisemi göndereyim. Ve yurtiçi kargoyla anlaşması vardı değilmi. Ücretsiz gidiyor sanırım.

Bugün müzik çalar kendiliğinden kapanıyor kulaklığı bazen görüyor bazen görmüyor ne olabilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Merhaba arkadaşlar, ben erişim noktasında yeni oluşturmaya basınca sunucu giricek yer bulamadım ( için) nerde bulabilirim acaba

Soft reset atmayı deneyiniz
Telefon kapalı iken ses kısma ve güç tuşuna basılı tut telefon titreyince bırak açılsın.
Bu arada pozumu vereyim

Tepkiler: Serhan

4MaGuS

Üye
Telefondaki video müzik resim gibi dosyaları wifi ile pc ye aktarabilir miyim ?
Moliplayer da var ama o pc den telefona atıyor sadece
sen farklı bir yerdeki pc yemi aktarmaya çalışıyorsun onun yerine bence ondrive yükle paylaş link ver wifi ile paylaşan bir kaç uygulama vardı onları çoktan sildim ben ve herşeyi göndereceğinide sanmıyorum

skynet

Üye
Hayır kendi pc me göndermek için
Moli player da var o özellik direk pc den wifi üzerinden dosyayı hızlı bir şekilde telefona aktarabiliyorsun ama işte bana aynı işlemi telden pc yede yapacak uygulama lazım

4MaGuS

Üye
Hayır kendi pc me göndermek için
Moli player da var o özellik direk pc den wifi üzerinden dosyayı hızlı bir şekilde telefona aktarabiliyorsun ama işte bana aynı işlemi telden pc yede yapacak uygulama lazım
arkadaşım kendi pc ise ve yanında ise kablo ile yapsana niye wiif ile uğraşıp telefonun sarjına eziyet kendine eziyet ediyorsun onları yollamak ne sürecek biliyormusun neyse ben yine eski kurduğum uygulamalara bir bakayım bulursam paylaşırım

Arkadaşlar Lumia cihazımda ayarları yedeklerken %99 da hep sorun oluştu diyor. Var mı başka bir yöntem bu yedekleme işi için? Ayarları ve uygulamaları yedekleyeceğim bu arada.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

benim kamera ile ilgili bi sorunum var.yakını çok güzel çekiyor ama uzağı bulanık çekiyor.yazılım atınca düzelir diye düşündüm ama düzelmedi.cihaz 1020.kamera tuşuna yarım basınca bi ara tam netleştiriyor ama öyle kalmıyor.pro camerada manuel odaklama ile de denedim onda da uzağı bulanık çekiyor.yarıya getirince normalde 50 metreyi falan netleştirmesi lazım ama 2 metreyi geçmiyor netlik.sonsuz yapıyorum yine aynı

toprak00

Üye
arkadaşlar bnde lumia 925 var GDR1 yuklemek istiyorum ama ..yazılım güncelleme de denedım bi şey çıkmadı. Bunun yuklemenın başka yolu varmı acaba ..?

Yok bu telefon sapitti iyicene. Sabah yjne kapanmis actim sonra donmus ama goz atma ekraninda donmus arayanlara yine kapali gozukmus telefon .. bende goz atma acik diye telefonda acik saniyordum. Wp iyi hos guzel de ben satacagim bu telefonu boyle kullanilmaz

skynet

Üye
Hocam forumda gördüğüm kadarıyla bu kapanma sorununu yaşayan tek kullanıcı sizsiniz
Acaba sizin cihazda sorun olabilir mi ? Bence bir servise gönderin derim