İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

serinaga

Üye

Bak bu çok iyi olmuş ...

oysu

Üye
Sayın forum arkadaşlarım L1020 kullanmaktayım.Telefonu şarjdan çıkardım %100dü. Ayarlarda ki klavye ve konuşma dilini almanca yaptım telefon kendini güncelledi.Yeniden başlattı.Her şey buraya kadar güzel hoş.Baktım batarya %25 kalmış.Düşünüyorum ediyorum işin içinden çıkamıyorum 2 dk da telefon %75 şarjı nasıl kullandı. Mantığım almıyor.Diyorum ulan Bugatti Veyron bile 100 litrelik deposunu tam güçte kullandı mı kendini 12 dk da boşaltıyor. 15 dk da lastikleri yiyor.Sen hayırdır Nokia ne sanıyorsun kendini diye düşünürken soft reset atmak geldi aklıma. Soft resetten sonra baktım %100. Sanırım yazılımsal bir problem var sizlerde de oluyor mu aynısı?

beats

Üye
Evet yazılımsal, genelde aç-kapa durumlarında görülüyor.

Aynen, kapat aç düzeliveriyor

Günaydın arkadaşlar belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için söyleyim istedim. Geçen akşam fark ettim nokia camera ile akıllı sıralama modunda resim çektiğiniz zaman living image (canlı resim) olarak çekiyor.

arkdaşlar telefonumu 8.0a dondurcem fakat hiç bir yolla yapamadım navifirm dahil pc goruor fakat hiçbir program teli gormuyor recovery tolls softvare felan neden acaba

skynet

Üye
Haritalar sd karta taşınabiliyor mu ?

beats

Üye
arkdaşlar telefonumu 8.0a dondurcem fakat hiç bir yolla yapamadım navifirm dahil pc goruor fakat hiçbir program teli gormuyor recovery tolls softvare felan neden acaba
Yüklenen sürücülerden kaynaklı sanırım, aygıt yöneticisinden tüm cihaz sürücülerini kaldırıp tekrar deneyin. Eğer olmuyorsa NCS ile dead flash yöntemiyle yazılımı yükleyin. Navifirm sadece yazılımı indirir, yükleme işini diğer programlar yapıyor.
Nokia Care Suite (NCS):

Dead Flash konusu:
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep
Haritalar sd karta taşınabiliyor mu ?

Uygulaması ile taşınabiliyor daha doğru yükleme yeri değiştirilebiliyormuş.

Tepkiler: serinaga, hajkhanx33 ve skynet

4MaGuS

Üye
uygulama önerecek yokmu bana

arkadaşlar bir sorunum var telefonum dondu bügünben kapatayım açım dedim kapnması uzun sürdü ve kapndı bende reset atarak açayım dedim atmaz olaydım şimdi nokia yazısı geliyorve öyle kalıyor kendi kendine reset atıp duruyor ne yapmam gerekli l1520 telefon
not: sorun çözüldü hafıza kartını ve sim kartını çıkartmak gerekiyormuş

Son düzenleme:
swarm uygulaması aktif olmuş. ancak uygulamadan atıyor. sizde de var mı aynı sorun?

beats

Üye
Nokia Beta Labs 5 Eylül 2014'te kapanıyor, yerine:

Sitesi açıldı, artık öneri de alacaklar ve betalardaki yenilikler oradan duyurulacak.
Bildirisi:

Herkes sanırım öncelikle Nokia Camera Beta uygulamasına özellik önerecek, şimdi baktım önerilen özellikler tek tek verilmiş bize toplu bir öneri listesi gerekli sanırım.

Arkadaslar telefonun arama tusuna konulan google ile uygulama olarak yuklenen google da neden gorsel kaliteleri farkli ? Uygulama olan google da resimleri kaydirarak gecebiliyoruz ve resim kaliteleri yuksek ama arama tusundaki google camur gibi gosteriyor gorselleri ve resme tiklayarak kaydirabiliyoruz neden ?

beats

Üye
Internet Explorer Geliştirici Takımı ile Reddit'te soru-cevap yapılmış:

emz

Üye
Beats gereken cevabı en iyi şekilde vermiş, bu arada Haritalar'da Türkiye haritasına güncelleme gelmiş, ben mi yeni farkettim yoksa daha yeni mi geldi

Geçen hafta gelmişti

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Tepkiler: skynet
Ücretsiz görüntülü konuşmak için bir uygulama varmı?

İman Gücü ile gönderildi.