Sıfırlamadan bahsediyorsan black silinmez sistem uygulamalarını güncellersin açtıktan sonra, NSU ile flash atacaksan zaten black yükler yine uygulamaları güncellersin.
arkadaşlar telefonu sıfırladım sanırım black gitti, ekstra bilgilerde eski sürüm yer alıyor. aynı şekilde rehberde gitti hotmail hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar telefonu sıfırladım sanırım black gitti, ekstra bilgilerde eski sürüm yer alıyor. aynı şekilde rehberde gitti hotmail hata veriyor, yardımlarınızı bekliyorum
Benim tavsiyem zaten sıfırlamışsın NSU dan black i yüklemen ve cihaz kurulumu bittiğinde ilk işin lumia pusher uygulamasını indirip sistem uygulamalarını vs güncelleyip telefonu yeniden başlatman ben güncelleme geldiğinde öyle yaptım
Beyler bu GetThemAll diye bir uygulama var müzikleri ve videoları skydrive a kaydediyormuş . Peki ben daha sonra bu indirdiğim müziği skydrive dan dinlemek istesem internet bağlantısı gerektirir mi ?
Beyler bu GetThemAll diye bir uygulama var müzikleri ve videoları skydrive a kaydediyormuş . Peki ben daha sonra bu indirdiğim müziği skydrive dan dinlemek istesem internet bağlantısı gerektirir mi ?
Vine,instagram olsun bu tür programlarda Türkiye sunucusuna bağlanamıyorum yani Türklerin yaptıkları vine ları yada Türk instagram kullanıcılarını göremiyorum.Hep yabancılar çıkıyor bunun çözümü var mı?Dil bölge ayarları her zaman Türkiye ve Türkçe bunu söyliyim