İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

aliry52

Üye
tesekkur ederım

Tepkiler: 4MaGuS

dakamon

Üye
Siz demek istediğimi anlamadınız teste gerek tok gayet te dikkat edince ana menüde bile belli oluyor. Pikseller yanmış :/

4MaGuS

Üye
Siz demek istediğimi anlamadınız teste gerek tok gayet te dikkat edince ana menüde bile belli oluyor. Pikseller yanmış :/
kesin eminseniz o zaman servisten başka çözüm yok başka yere falan götürmeye uğraşmayın dokunmatik ve ekran çok önemli telefonun ana malzemesi yani

arkadaşlar telefon pil tasarrufu moduna geçtiğinde whatsup bildirimleri gelmiyor. Tasarruftayken bildirimlerin gelmesini nerden ayarlıyorduk.

skynet

Üye
Nokia camerayı güncelledikten sonra yüz izleme özelliği bende artık çıkmıyor
Sizde de durum aynı mı ?

csH

Üye
arkadaşlar telefon pil tasarrufu moduna geçtiğinde whatsup bildirimleri gelmiyor. Tasarruftayken bildirimlerin gelmesini nerden ayarlıyorduk.
tasarrufta bildirimler gelmez tasarrufu kapaman gerekiyor

Tepkiler: technocu1

skynet

Üye
Normalde bu menüde olması lazımdı ama nedense artık yok

Tepkiler: OttomaN TigeR
arkadaşlar güncelleme olan "gdr" açılımını ya da ne anlama geldiğini bilen var mı acaba çok merak ettim ama bulamadım

arkadaşlar güncelleme olan "gdr" açılımını ya da ne anlama geldiğini bilen var mı acaba çok merak ettim ama bulamadım
Türkçe açılımı Demokratik Almanya Cumhuriyeti demek. Şaka şaka, General Distribution Release - Yayımlanan/Dağıtılan Genel Sürüm demek.

Tepkiler: PureFood ve beats
teşekür ederim ben de kendimce açmaya çalıştım ama hep şaçma salak geldi senin ki iyimiş

arkadaşlar fkaş ışığım çalışmıyor kasaya baskı yapınca çalışıyor bi konu buldum bişeyler söylenmiş ve teli sökeceğim ama hangi pin i kaldırmam gerek bi resim çektim ve kırmızı içine bi pin aldım acaba onu mu kaldırıcaz bi yardım lütfen.

ben yazınca forumda kimse kalmıyor ne garip

Hocam biraz yukarı doğru büküp kapağı vidalamadan kapatıp dene. deneme yanılma yani. Zaten başka da pin göremiyorum ben orda? Benim 920 de iki tane vardı.

Hocam biraz yukarı doğru büküp kapağı vidalamadan kapatıp dene. deneme yanılma yani. Zaten başka da pin göremiyorum ben orda? Benim 920 de iki tane vardı.

cevap için teşekkürler kardeş. ihtiyacı olan lursa diye belirteyim: flaş ın tam karşısına denk gelen 2 tane pin var onları az yukarı kaldırmak gerek toplu iğne cımbız vs bişeyle az kaldırınca çözülüyor

angel_54

Üye
s.a arkadaslar bundan 6 ay once 920 telefonum vardi hemen hemen hergun magaza guncellemesi geliyordu uzun bir sure sonra bundan bir hafta once 925 aldim aldigim gibide black guncellemsi yaptim aldigimdan beri magazadan guncelleme hic gelmedi bi bakayim dedim bir dunya programi elle guncellemem gerekti otomatik bulmuyor sikinti nedir arkadaslar genel bir problem mi bu