bilmiyorum denemek lazım ama normal programda sorun olmadığı için hepsinde öyle olduğunu düşünmüyorum aslında Nokia camera ile daha iyi çekim yapmak için yapılıyor ancak bazen sinir bozucu olabiliyor bunedenle resim çekerken her iki programlada çekmenizi tavsiye ederim
insider uygulamasında test kısmında renk olarak bütün ekran kaplanıyor onu bir test edin dokununca da algıma ile de test var onada bakarsanız kesin emin olun yani sorun varmı diye ben görmediğim için bir şey diyemiyorum şuanda ölü pixel sorunu varsa tek çare servis
arkadaşlar fkaş ışığım çalışmıyor kasaya baskı yapınca çalışıyor bi konu buldum bişeyler söylenmiş ve teli sökeceğim ama hangi pin i kaldırmam gerek bi resim çektim ve kırmızı içine bi pin aldım acaba onu mu kaldırıcaz bi yardım lütfen.
Hocam biraz yukarı doğru büküp kapağı vidalamadan kapatıp dene. deneme yanılma yani. Zaten başka da pin göremiyorum ben orda? Benim 920 de iki tane vardı.
Hocam biraz yukarı doğru büküp kapağı vidalamadan kapatıp dene. deneme yanılma yani. Zaten başka da pin göremiyorum ben orda? Benim 920 de iki tane vardı.
cevap için teşekkürler kardeş. ihtiyacı olan lursa diye belirteyim: flaş ın tam karşısına denk gelen 2 tane pin var onları az yukarı kaldırmak gerek toplu iğne cımbız vs bişeyle az kaldırınca çözülüyor
s.a arkadaslar bundan 6 ay once 920 telefonum vardi hemen hemen hergun magaza guncellemesi geliyordu uzun bir sure sonra bundan bir hafta once 925 aldim aldigim gibide black guncellemsi yaptim aldigimdan beri magazadan guncelleme hic gelmedi bi bakayim dedim bir dunya programi elle guncellemem gerekti otomatik bulmuyor sikinti nedir arkadaslar genel bir problem mi bu