beats
Üye
başka hesapla açmayı dene sonra sil o hesabı kendi hesabınla açya benim bu whatsapp sorunum hala devam ediyor dostlar.. Onay mesaji icin numarami giriyorum baglanti kurulamadi diyor 3g wifi hepsi acik halbuki bir el atsaniz sunada cozsek
bende amberde tuşlar çok titriyordu blackle azaldı tekrar amber yükledim titreşim tekrar arttı amber black farklı yani değişimi kolay da Nokia care yapmaz yakın teleservice varsa kısa sürer kargolarsan 15 günarkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu şuan alttaki 3 tuşa bastığımda çok az titriyor ve çok sessiz alanda basarsanız sesde geliyor ses sorun değilse titreme yok telin normal çalarken iyi titriyorsar acba bunu değiştiren oldumu hiç nasıl yapıyorlar uzun sürüyor mu Nokia çare versem direk onlar yapmıyor galiba
başka hesapla açmayı dene sonra sil o hesabı kendi hesabınla aç
silip tekrar yüklee ?denedim başka numara girdim ama kesinlikle kabul etmiyor. Whatsappa bağlanamılamıyor bağlantınızı kontrol edin sonra tekrar deneyin diyor sinir oldum . Ne yapmak lazım ki ?
silip tekrar yüklee ?
yakında vardır kesin kesinde ben bilmiyorum da teleservise teli vermek istemiyorum şimdi sadece titreşim düzelteceğiz diye kim bilir başka neyi bozarlar ben bir Nokia care ile yine görüşeyim ne diyecekler gerekirse teleservis ile de görüşürüm gözümde önünde yaparlarsa anca veririm yoksa yaptırmam aslında parçayı ben bulsam kendim değiştiricimdebende amberde tuşlar çok titriyordu blackle azaldı tekrar amber yükledim titreşim tekrar arttı amber black farklı yani değişimi kolay da Nokia care yapmaz yakın teleservice varsa kısa sürer kargolarsan 15 gün
bende amberde tuşlar çok titriyordu blackle azaldı tekrar amber yükledim titreşim tekrar arttı amber black farklı yani değişimi kolay da Nokia care yapmaz yakın teleservice varsa kısa sürer kargolarsan 15 gün
bölge türkiyeyse zaten türk yapımcıların uygulamaları gözükmekte tamamıyla türk uygulamaları göster diye bir seçenek yok maalesef.Arkadaşlar bu mağazada sadece Türkçe oyun ve uygulamaları görebileceğim bir seçenek yok mu? Harika yerel uygulamalar bölümünde çok kısıtlı uygulamalar ve oyun var.
Evet Var.ne için gircen Ona Göre?WP8'de yasaklı sitelere girme gibi bir imkan var mı ? Forumda aradım ama bulamadım.
Evet Varne için gircen Ona Göre?
yazdım onceki sayfada bakabilirsin duzenledim alıntıyıNasıl giriyoruz? +18 siteler için istemiyorum. Konuyu ben bulamadım forumda.
Proxy Adresini Değiştiriyorsun. genelde Desteklenmeyen Uygulamaları Yuklemek İçin Kullanıyor Lumia KullanıcılarıNasıl giriyoruz? +18 siteler için istemiyorum. Konuyu ben bulamadım forumda.Peki bu bağlandığın wifi ağına tıklayınca proxy ayarı diye birşey çıkıyor. O ne işe yarıyor?
hayır proxy ile alakası yok zaten kapalı durması daha iyi. Soft reset atmayı denedinizmi? Veyatta hard reset ?Benim wifi bağlantım sürekli kesiliyor. Black güncellemesiyle düzelir gibi oldu yine aynı şeyi yapmaya başladı. Bu proxy ile bir alakası var mıdır? Bende kapalı duruyor proxy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?