charmingraul
Üye
E posta sallayarak iyi yapmamışsın, sürekli kullanacağın bir microsoft hesabı tanımlaman gerekiyor, çünkü kişilerin yedeği ve uygulama yükleme işlemlerin/satın almaların bu hesap üzerinden gerçekleşiyor. Yeniden hesap tanımlayabilmen için telefona sıfırlama yapman icap ediyor.beyler lumia 620 aldım e posta bölümüne kafadan bişey salladım şimdi hiçbir şey indiremiyorum e postayı da silip yenisini ekleyemedim diğer hesaplara basılı tutunca sil sekmesi açılıyo salladığım e postada çıkmıyo ne yapcam
Deklanşör ile mi odaklayıp çekiyorsunuz?Arkadaşler, benim L920 gündüz çekimlerinde hala sorunlu. Yani aynı ayarlarda aynı yerin çekimlerini 4 - 5 kez yapıyorum bir tanesi net diğerleri bulanık çıkıyor. Nefesimi tutup titretmeden çekmeye çabalıyorum.
Deklanşör ile mi odaklayıp çekiyorsunuz?
Evet te farkı mı var acaba?
Yani çekimler yakında değil atıyorum fabrikanın penceresinden 50 - 100 m. mesafeler yerdeki araçlar karşı binalar diyelim.
Fotoğrafı çekmeden evvel odaklamayı deklanşöre yarım basarak yaparsanız sıkıntı olmuyor.
Rica ederim. Sıkıntının donanımsal ve yazılımsal bir sorundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, yinede güncellemeyi bekleyin derim en azından test etmiş olursunuz.Gökçen paylaşım için tşkr edrm. Sizce servislik bir durum mudur? Yoksa gdr2 ve amber arkasını bekleyeyim mi?
kardeşim fotoğraf ayarları yakın çekimde değil dimi eğer yakın çekimdeyse uzağı bulanık çıkartır
Rica ederim. Sıkıntının donanımsal ve yazılımsal bir sorundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, yinede güncellemeyi bekleyin derim en azından test etmiş olursunuz.
Est. zaten yanlış anlamadım. Ayrıca mesajıma düzeltme ve ekleme yaptımEstağfurullah öyle demek istememiştim ama haklısınız cümleden o anlaşıyor.
Est. zaten yanlış anlamadım. Ayrıca mesajıma düzeltme ve ekleme yaptım
- - - Eklendi - - -
İşin daha da garip tarafı yarım basışta ekranda odaklama yapışını izliyorum. Netleştiriyor bulanıklaştırıyor ayar yapıyor tekrar netleştirirken bir anlık inanılmaz netliğe ulaşıyor ve son olarak odaklamayı bitirip durduğunda en net hali değil. (Net olan çekimlerde bile).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?