İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

papakudioflu

Emekli Yönetici
son olarak facebook,tweetter,linkedin,foursquare,skype,viber,whatsapp,nimbuzz hepsi mevcut ve oldukca kullanişli.

fLuke!

Üye

Cevaplar için teşekkür ederim.Dosya yöneticisini sorma nedenim örneğin müzik, video yada herhangi bir dosyayı teli PC bağlayarak tele aktarabiliyor muyuz?

- - - Eklendi - - -

son olarak facebook,tweetter,linkedin,foursquare,skype,viber,whatsapp,nimbuzz hepsi mevcut ve oldukca kullanişli.

Cevaplar için teşekkür ederim.Dosya yöneticisini sorma nedenim örneğin müzik, video yada herhangi bir dosyayı teli PC bağlayarak tele aktarabiliyor muyuz?

- - - Eklendi - - -

Aktarabiliyorsunuz tabi. Xp bilgisayarlarda biraz sorunlu yalnız.

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu pc'ye baglayip "sürükle/bırak"

PureFood

Üye
Abi bende bir tek yüzde 10 olunca kritik pil diyor o kadar 15te hiç uyarı almadım ?

Aynen bendede sadece 1 defa %10 olduğunda uyarı veriyor

video çekerken zoom özeliği neden kullanılamıyor?

Duran.Y

Üye
Şarjı en uzun süre kullanmak için ne gibi önerileriniz var arkadaşlar birde dün telefonu ilk kez şarj ettim gece yatarken %72 ile bıraktım sabah kalktığımda şarj%45 e düşmüştü. 3G, veri dolaşımı kapalıydı. Normal midir?

Bende normal şarj ediyorum %100 olunca alıyorum 15 saat dayanmıyor. Ama 5-6 saat şarja koyunca 2 güne yakın dayanıyor. Bende hep 5-6 saat şarj ediyorum sende bir dene istersen öyle.

Duran.Y

Üye
Bende normal şarj ediyorum %100 olunca alıyorum 15 saat dayanmıyor. Ama 5-6 saat şarja koyunca 2 güne yakın dayanıyor. Bende hep 5-6 saat şarj ediyorum sende bir dene istersen öyle.

Öyleyse yatarken şarja takıp sabah çıkarmak lazım. Öylede sürekli 5-6 saat elektrikte kalması bataryaya zarar vermez mi ki.

serecans

Üye
arkadaşlar şarjı tam dolu olduğunda 7 saat yazıyor normal mi?

serecans

Üye
evet ya seninkinde kaç saat yazıyor

ÖEY

Üye
arkadaşlar şarjı tam dolu olduğunda 7 saat yazıyor normal mi?
Valla bence orada yazana pek güvenme ya da ciddiye alma, orası sadece sistemin olası senaryolara göre sana söylediği tahmini süre

serecans

Üye
inşallah öyledir ya bu sistem klasörü ve diğer klasörünü nasıl silerim