Haber Windows Phone 8 Market Payını Arttırıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Market Payını Arttırıyor!
Windows Phone 8 Market
payı git gide artıyor 2014 ilk ayı ocak ayında market ilerleme kaydetti.
Güney ve Orta Afrika da,Doğu Avrupa ve Asya’nın bir bölümünde,Meksika,Kolombiya,İtalya,Hindistan,Pakistan gibi ülkeler de iPhone’ı geçmeyi başardı.
Nokia ise yine windows phone 8 telefonlar %93 lük payıyla birinci sırada zirvede yer alıyor.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Rakamsal değerler konuya eklenebilir daha öncesinde açılan bir konu da 19 ülkede İos'un geride kaldığı belirtilmişti. Konu için teşekkürler.

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Rakamsal değerler konuya eklenebilir daha öncesinde açılan bir konu da 19 ülkede İos'un geride kaldığı belirtilmişti. Konu için teşekkürler.
Rica Ederim Ama O Konuyuda Ben Açmıştım Galibaha Onda 9milyon civarı satış oranı vardı 2014 te 10milyon dan fazla satış yapması bekleniyor Lumiaların.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Rica Ederim Ama O Konuyuda Ben Açmıştım Galibaha Onda 9milyon civarı satış oranı vardı 2014 te 10milyon dan fazla satış yapması bekleniyor Lumiaların.
Microsoft, 8.1 ile ya yoluna devam edecek yada herkes tarafından terk edilerek bir işletim sisteminin daha sonuna gelmiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: Hagios
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft, 8.1 ile ya yoluna devam edecek yada herkes tarafından terk edilerek bir işletim sisteminin daha sonuna gelmiş olacak.
evet 5s veyatta nexus 5 alıcaktım ama 8.1 istediğim gibi olursa 1520 alırım kendileri bilirler biz aldık ama aldığımız gibi de değiştirmeyi biliriz tabi bu tek benle olmaz ama zaten 8.1 beğenilmez ise ozellikleri kısıtlarlarsa çoğu kullanıcı terkedecektir.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
evet 5s veyatta nexus 5 alıcaktım ama 8.1 istediğim gibi olursa 1520 alırım kendileri bilirler biz aldık ama aldığımız gibi de değiştirmeyi biliriz tabi bu tek benle olmaz ama zaten 8.1 beğenilmez ise ozellikleri kısıtlarlarsa çoğu kullanıcı terkedecektir.
Bu ay için çok iyi bir teklif aldım. Bankalarla sorun yaşayan bir arkadaşım kredi kartı alamıyor ve bu yüzden telefonda alamıyor. Bendeki full aksesuar Lumia 1020 için 5 ay da ödemek üzere 2 bin lira teklif etti. Şimdi düşünüyorum cihazı satıp 64 Gb İphone 5 mi alsam, yoksa 16 gb İphone 5S mi bilemedim. Ayrıca 8.1 i görmeden de satmış olacağım çok kararsızım. :(

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Bu ay için çok iyi bir teklif aldım. Bankalarla sorun yaşayan bir arkadaşım kredi kartı alamıyor ve bu yüzden telefonda alamıyor. Bendeki fu ll aksesuar Lumia 1020 için 5 ay da ödemek üzere 2 bin lira teklif etti. Şimdi düşünüyorum cihazı satıp 64 Gb İphone 5 mi alsam, yoksa 16 gb İphone 5S mi bilemedim. Ayrıca 8.1 i görmeden de satmış olacağım çok kararsızım. :(
ben oyle şey yapamıyorum yani arkadaşıma satamam hiçbirşeyimi nedense :D ama iphone 5 tavsiyemdir ki birçok yonden daha iyi en azından hafıza market ve havali :D tercih sizin.hıı bide 5s var hafıza yeter derseniz 5s alabilirsiniz ki touch ıd ve işlemci dışında ele değer bir ozellik yok gibi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ben oyle şey yapamıyorum yani arkadaşıma satamam hiçbirşeyimi nedense :D ama iphone 5 tavsiyemdir ki birçok yonden daha iyi en azından hafıza market ve havali :D tercih sizin.hıı bide 5s var hafıza yeter derseniz 5s alabilirsiniz ki touch ıd ve işlemci dışında ele değer bir ozellik yok gibi.
16 gb hafızanın hiç almasa 4 gb kısmını kendine alacak gerisi yetmez bana. 64 gb iphone 5 olabilir bakalım vazgeçmesse arkadaş ayın 20 si gibi veda olabilir windows'a :)

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
16 gb hafızanın hiç almasa 4 gb kısmını kendine alacak gerisi yetmez bana. 64 gb iphone 5 olabilir bakalım vazgeçmesse arkadaş ayın 20 si gibi veda olabilir windows'a :)
şimdiden alırsanız hayırlısı olsun bende mart gibi geçicektim belki geçerim belki beklerim :D

braayn

braayn

Üye
28 ocak 2014'teyiz adamlar marsa üst kurdular bize halen 1520 gelmedi yahu

Üst Alt