Öneri Windows Phone 8 Eksik Ve Istekler Anketi

windows phone8 kullanıcı istekleri

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Anket kapatılmış .

Tepkiler: OttomaN TigeR

ÖEY

Üye
Kullanıcıların memnun olduğunu sanmıyorum ama tipik bir durum aslında. Yani sokakta kavga eden iki adamı gördüğünde bizim milletimiz durup izler önce, ayıracağına ya da kaza görünce koşup yardım edeceğine ilkin durup izler. Bu da biraz ona benziyor. Yumurta kapıya gelince bas bas bağırırlar Bence katılım az diye hiç moral bozmaya gerek yok. Aksine az katılımla MS + Nokia'dan istediklerimizi alabilirsek kasım kasım kasılırız be ya

Beyler lütfen dns numarasına oy verinde benim gibi.ergenler sevinsin

Toros542

Üye
Gerçekten çok yararlı bir anket olmuş.inşallah ms bu isteklerimizi en kısa zamanda yerine getirir.gerçi bu ankette ki isteklerin en başından beri olması lazımdı.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows phone8 eksik ve istekler anketi

Gösterim Sayısı: 1656 | Cevap Sayısı: 64

kullanılan oy sayısı:139

ÖEY

Üye
windows phone8 eksik ve istekler anketi

Gösterim Sayısı: 1656 | Cevap Sayısı: 64

kullanılan oy sayısı:139

Ben şahsen birkaç ileti önce de düşüncelerimi belirtmiştim. Bence çok takılmamak lazım katılan kişi sayısına. Duyarlılıkla alakalı bir şey. Az kişi katılsa da bu katılan kişilerin sesini duyurmaya gerek yok anlamına gelmez.

sezrar

Üye
ben lumia 920 kullanıyorumda 2.maddedeki titreşimsiz zil sesi kapama modunu ben suan kullanabiliyorum,sorun sizin telefonunuzdamı benimkindemi anlamadım
Aynen titreşimi kapatınca sessiz oluyor sadece. Benimki 820.

orian

Üye
ikon grupları da olabilir. Yana kaydırmalı ekran yok bildiğimiz gibi. aşağı doğru sünüyor da sünüyor ana ekran. onun yerine örneğin ''sykpe, whatsapp,facebook,twitter vs gibi sosyal ağları içine atabileceğimiz SOSYAL AĞLAR adlı ikon grubu ?_

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bkz: Madde7; klasör ve dosya yöneticisi

Kanun Programları istiyorummmmmmmmmmmmmmmm mevzuatları

Bence ne kadar eksik varsa talep edilsin. Hepsini istiyorum. Telefonda yok yok diyebilelim . Eskiden benim emektar bir nokia 6670 telefonum vardı. Benden çok sonra telefon almış arkadaşlar bana hava atmak için gösterirlerdi, bak benim telefon bunu yapabiliyo. Aynını bende yapabiliyorum hatta bak bir program yükledim senin telefonda yoktur deyip gösterirdim şok olurlardı. Symbian ın coştuğu günlerdi. Aah ah.

YkPkY

Üye
şu aramalarda titreşimin 2 kere titremesine ayar oluyorum arkadaş.kulağım pantolonumun sağ cebinde artık.belim yüzünden 3. ameliyatı olacam,bide başıma boyun fıtığı çıkacak.ondan sonra nokia beni malulen emekli yapar artık

bide şu windows tuşunu bildirim ışığı yapan bi uygulama çıkartsalar keşke

power_24

Üye
hemen hemen hepside önemli fakat temel gerekli olan göruntulu konusma nasıl eklenmemıs hayret verici,geçenlerde nerde okudum bu yazıyı bılmıyorum ancak adamların dediğine göre tam hazır olmadan piyasaya sürülmüş bu windows phone 8.hatta beta da diyebiliriz şuan ki sürüme,sanırım bizler kobay durumdayız ne diyelim sonunda iyi bir guncelleme gelsinde ne oluyosa olsun

Sen böyle deyince, şimdi kendimi kobaygillerden bir canlı türü gibi hissettim,

Tepkiler: YkPkY

serinaga

Üye

KOBAY ?

YkPkY

Üye
şu gelen aramada titreşimin devamlı olması ve her nokia modelinde kullandığımız gibi cevapsız çağrı yada mesaj bildiriminde windows tuşunun vs uyarı ışığı olmasınıda yaz papakudiofli kardeşim listeye

Windows tuşunun gerektiğinde uyarı ışığı olması gerçekten çok şık görüntü verirdi. Bak bu konuda kamuoyu yoklaması yapılsın hemen tüm lumia kullanıcıları bunu isteyecektir iddia ediyorum

serinaga

Üye

Hani olsa fena olmaz elbette: