n000k
Üye
şu uygulamayı sana şiddetle tavsiye ederim.. bu müthiş uygulama ile kısayollar var. ayrıca şarjda pil dolunca uyarı veriyor. ayrıca arada teli kullandığın zaman misal veriyorum 25 dk içinde yüzde kaç bataryadan harcama olmuş uyarı veriyor..kilit ekranına da ekleme yapabiliyorsun..Ali kemal abi 27 ye Batarya tam dolduğunda uyarı gelmesini de ekleseydin çok daha iyi olurdu
arkadaşlar anket acıldı.lütfen hepimiz en gerekli gördügümüz maddelere oy verelim.
şu uygulamayı sana şiddetle tavsiye ederim.. bu müthiş uygulama ile kısayollar var. ayrıca şarjda pil dolunca uyarı veriyor. ayrıca arada teli kullandığın zaman misal veriyorum 25 dk içinde yüzde kaç bataryadan harcama olmuş uyarı veriyor..kilit ekranına da ekleme yapabiliyorsun..
pardon linki unutmuşum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşa yardımcı olması açısından
http://www.maxicep.com/windows-phon...s-phone-8-icin-guzel-bir-uygulama-758448.html
ben lumia 920 kullanıyorumda 2.maddedeki titreşimsiz zil sesi kapama modunu ben suan kullanabiliyorum,sorun sizin telefonunuzdamı benimkindemi anlamadım
evet!!ses kapatılabilir!!Sesi mi kapatıyorsun ???
evet gerçekten güzel uygulama ve günceleme geliğ duruyor kendisine.. yani gelişiyor gittikçeBen de çok beğenmiştim hatta orjinal kaynağından sonra kendim özelliklerini bulup ekledim resimlerini falan koydum
bizde zaten acil ve hemen yapılması gerekenlerin anketini yaptık.. elbet kaideye alırlar..Bu anketler boşuna, hemen yapmayacaklar ama insan bekliyor işte...
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
evet!!ses kapatılabilir!!
- - - Eklendi - - -
evet gerçekten güzel uygulama ve günceleme geliğ duruyor kendisine.. yani gelişiyor gittikçesende alsan bi 920 de tadını çıkarsan
wp8 satışları en çok hangi ülke de yapıldıysa O ülke üzerinden gönderin çalışmanızı mutlaka yurtdışından arkadaşlar yardimci olacaktır.. Türkiye 'yi 3. sınıf ülkesi olarak görüyorlar sizi tınlamazlar malesef gerçek bu. Bir çok dile çevirin almanca fransızca ing. Malezyaca Çince sistemli bir şekilde gönderin bir çok kişi göndersin. ümidinizi kırmak istemem ama adamların bataklık burnunda zaten uptade O kadar çabuk gelmez insan yine de bekliyor işte!
wp8 satışları en çok hangi ülke de yapıldıysa O ülke üzerinden gönderin çalışmanızı mutlaka yurtdışından arkadaşlar yardimci olacaktır.. Türkiye 'yi 3. sınıf ülkesi olarak görüyorlar sizi tınlamazlar malesef gerçek bu. Bir çok dile çevirin almanca fransızca ing. Malezyaca Çince sistemli bir şekilde gönderin bir çok kişi göndersin. ümidinizi kırmak istemem ama adamların bataklık burnunda zaten uptade O kadar çabuk gelmez insan yine de bekliyor işte!
Işte bataklık burnunun dibinde olduğu için bu geri donuslere önem vereceğini dusunuyorum.ben olumlu düşünüyorum wp hakkında.hala olumsuz şüpheci düşünenlerden merak ediyorum madem neden wpli cihaz alıyorlar.birşeye guvenmiyorsan madem uzak dur..
Ben böyle düşünmüyorm çünkü en son ki haberlere göre microsoft Türkiye programcılığa dair bir kampanya başlatacak diye biliyorum.Eğer doğruysa microsoft Türkiye'ye göndermek daha akıllıca olur gibime geliyor çünkü bu iş için onlar işlere başladılar bile ve bu önerilerimizi değerlendireceklerinden eminim.
hocam ben wp cihaza sahip değilim.
Türkiye 'ye baktıkları gözü çok iyi biliyorum ve objektif bir şekilde yazdım. bir kere ; kaç zaman oldu şu eksikler giderilmez mi ya?. Şu güzelim 920'nin tasarımına bu eksikler yazık değil mi ya? . geçen gün güzel inceleme fırsatı buldum ve gerçekten ekran kilidi açılma animasyonu çok hoşuma gitti hızı felan da cok güzel inşallah 1 sene içinde olağanüstü gelişir de hemen gidip wp8 alırım keşke keşke ama bu hiç bir zaman mümkün olmayacak. adamlar borç batağında son kez cirpmis kanat O da yarım yamalak olmuş, bide çok bişey biliyorlarmış gibi pahalı piyasaya sürüyorlar. şimdi biri mağazaya gitse aynı fiyata s3 mü alır 920 mi? azıcık mantık ya! Çünkü kendileri de farkında sattık sattık yoksa tamamen batacaklar. bide o kadar bütçe ayırdılar onlardan da eksi gelecek böyle giderse zor çok zor. inşallah olurda adam gibi müthiş bi işletim sistemi hataları eksikleri en az gider paraya kiyar alırım. ama hiç bir zaman ol ma ya cak...
teknoloji de malesef olumlu düşünürsen hüsran vakti yıkımdan çok daha zor kalkıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?