Duyuru Windows Phone 8.1 Xbox Video,Oyun ve Müzik Uygulamaları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Aynen arka planda çalışmasına da izin verdim ama hala cansız :)

Bay H

Bay H

Üye
ben bi canlılık farkedemedim

Eğer büyük karo ise görselde ki gibi şekil alıyor. fakat en küçük karo olduğunda ve şarkı başlattığınızda rengi yeşile dönüyor. Şarkıyı durdurduğunuzda ise eski arka plan haline dönüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Eğer büyük karo ise görselde ki gibi şekil alıyor. fakat en küçük karo olduğunda ve şarkı başlattığınızda rengi yeşile dönüyor. Şarkıyı durdurduğunuzda ise eski arka plan haline dönüyor.

valla bende hiçbişi değişmiyo, şarkı çalsa da dursa da transparan renk sabit kulaklık resmi hep aynı karo boyutu da farketmiyor

skynet

Üye
Yoksa bu olay için gdr1 mi gerekli ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
Rainesto

Rainesto

Üye
Açılış hızı hala aynı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hakan5816

hakan5816

Üye
arkadaşlar , Xbox Music windows phone 8.1 albüm kapağı nasıl koyulur şarkılara ??

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Mpa tool

kamil5028347

kamil5028347

Üye
bu program wp 8.1 de çalışmıyor en iyisi buydu bir kaç gün önce bedava olmuştu şimdi tekrar paralı olmuş fırsatlar bölümünde paylaşmıştım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu program wp 8.1 de çalışmıyor en iyisi buydu bir kaç gün önce bedava olmuştu şimdi tekrar paralı olmuş fırsatlar bölümünde paylaşmıştım
gdr 1 de çalışıyor ben kullanıyorum 8.1 de bilemiyorum ama

hakan5816

hakan5816

Üye
merhaba, Xbox Music de nasıl albüm kapağına fotoğraf koyabiliriz şarkıya nasıl fotoğraf koyabiliriz ?

byibo

byibo

Üye
merhaba, Xbox Music de nasıl albüm kapağına fotoğraf koyabiliriz şarkıya nasıl fotoğraf koyabiliriz ?
bilgisayar programından yapabilirsin arkadaşım türkçe dil destekli Mp3Tag'ı tavsiye ederim
Şarkıların bulunduğu klasörü seçip resim koymak istediğin şarkının üstüne gelip albüm,şarkı,sanatçı ismi gibi değişiklikleri düzenleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: skynet
hakan5816

hakan5816

Üye
eyvallah denicem çalışır mı ? :)

hakan5816

hakan5816

Üye
çalışır arkadaşım :tebessüm:
arkadaşım programı pc ye kurdum şarkıyı dediğin gibi programa attım ama bir şey yapılmıyor ki fotoğraf falan eklenmiyor anlatırsan sevabına :) ??

Bay H

Bay H

Üye
Xbox Video'da güncellendi. Küçük hata gidermeleri ve iyileştirmeler içeren bir güncelleme olduğu belirtiliyor.

skynet

Üye
Mixradio da ki müzik çaları ana ekrana kısa yol olarak ekledim bundan sonra bunu kullanırım hem ekolayzır ayarlarına da kısa yoldan ulaşılıyor :)
Artık xbox müzik ile hiç işim olmaz :kirbac:

dakamon

dakamon

Üye
Xbox Video'da güncellendi. Küçük hata gidermeleri ve iyileştirmeler içeren bir güncelleme olduğu belirtiliyor.

Bu uygulama hala ne işe yaradığını görmedim. Siz gördünüz mü. Açıyorum programı bir şey çıkmıyor bomboş sayfa.

Üst Alt