ben bi canlılık farkedemedim
valla bende hiçbişi değişmiyo, şarkı çalsa da dursa da transparan renk sabit kulaklık resmi hep aynı karo boyutu da farketmiyorEğer büyük karo ise görselde ki gibi şekil alıyor. fakat en küçük karo olduğunda ve şarkı başlattığınızda rengi yeşile dönüyor. Şarkıyı durdurduğunuzda ise eski arka plan haline dönüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8.1 Update1 için destek vermektedir şu anda.ben bi canlılık farkedemedim
bu program wp 8.1 de çalışmıyor en iyisi buyduMpa tool
gdr 1 de çalışıyor ben kullanıyorum 8.1 de bilemiyorum amabu program wp 8.1 de çalışmıyor en iyisi buyduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir kaç gün önce bedava olmuştu şimdi tekrar paralı olmuş fırsatlar bölümünde paylaşmıştım
bilgisayar programından yapabilirsin arkadaşım türkçe dil destekli Mp3Tag'ı tavsiye ederimmerhaba, Xbox Music de nasıl albüm kapağına fotoğraf koyabiliriz şarkıya nasıl fotoğraf koyabiliriz ?
çalışır arkadaşımeyvallah denicem çalışır mı ?![]()

Yalnız 8.1 desteği yok programdaTeşekkürler kaldırılmamış
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
arkadaşım programı pc ye kurdum şarkıyı dediğin gibi programa attım ama bir şey yapılmıyor ki fotoğraf falan eklenmiyor anlatırsan sevabınaçalışır arkadaşım![]()
??Yalnız 8.1 desteği yok programda
Xbox Video'da güncellendi. Küçük hata gidermeleri ve iyileştirmeler içeren bir güncelleme olduğu belirtiliyor.