Haber Windows Phone 8.1 M3 sürümünün testleri sürüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bence şimdilik sabrı ve sükûneti korumakta fayda var.
Peşin yargılı ve aceleci olmayalım.
O kadar bekledik, şimdi ne kadar bağırıp çağırsak boş.
Bari sabrın sonu nereye varacak onu görelim ve ona göre karar verelim.
Nisan, Mayıs ya da Haziran her neyse, güncellemeyi versin bakalım.
Beklentileri karşılayıp karşılamaması durumuna göre karar veririz.

• Beğen
Tepkiler: drangela61

Tmobile

Tmobile

Üye
Bence şimdilik sabrı ve sükûneti korumakta fayda var.
Peşin yargılı ve aceleci olmayalım.
O kadar bekledik, şimdi ne kadar bağırıp çağırsak boş.
Bari sabrın sonu nereye varacak onu görelim ve ona göre karar verelim.
Nisan, Mayıs ya da Haziran her neyse, güncellemeyi versin bakalım.
Beklentileri karşılayıp karşılamaması durumuna göre karar veririz.
8.1 üzerine nokia da güncelleme vercekmi :D.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
8.1 üzerine nokia da güncelleme vercekmi :D.

Nokia isim ve çalışma alanı olarak artık "ayrı yolda"...
Black güncellemesi muhtemelen Nokia'nın WP'ye "ekst" son katkısı olacak.
Artık Nokia'nın WP ekibi, Microsoft bünyesinde çalışacağı için ayrı Nokia güncellemeleri (Amber, Black vb) diye bir şey olmayacak. (Sistem uygulamaları hariç)
Tüm güncellemeler WP güncellemeleri adı altında tümleşik olarak çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
dakamon

dakamon

Üye
Sabır edelimde sabır ede ede telefonlar eskiyor :D

Hagios

Hagios

Üye
Valla artık bu yavaşlık gerçekten bıktırmaya başladı.Bahsedilen tarihler gelip çattığı zaman ortada bir şey olmuyor.920'yi yükseltmekten çoktan vazgeçtim zaten.WP8 bırakmak istemiyorum diğer sistemleri sevmiyorum ama böylede bıktırmaya başladı dediğim gibi. 8.1 belirleyecek durumu ve sanırım herkes bunu bekliyor.Karar vermek için 8.1 . :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sabreden derviş mutlu sona erer arkadaşlar temel özellikler yetiyorsa fazla lagalugaya gerek yok canımızı sıkmanın anlamı yok
sesli destek ne zaman gelir sesle arama veya menüye sesle girme vs Türkçe dil desteği yok maalesef

dakamon

dakamon

Üye
sabreden derviş mutlu sona erer arkadaşlar temel özellikler yetiyorsa fazla lagalugaya gerek yok canımızı sıkmanın anlamı yok
sesli destek ne zaman gelir sesle arama veya menüye sesle girme vs Türkçe dil desteği yok maalesef
Ben sesli komuttan çok sistemi daha kolay kullanılır hale getirsinler istiyorum. Mesela hızlı ayarlar menüsü. tek dokunuşla wifi açıp kapatmak istiyorum anamenüdeyken. Ne bilim tüm bildirimleri bir çatı altında toplamalarını istiyorum. Bazen oluyor anamenüdeki bi bildirimi gözden kaçırabiliyorsunuz mesela aşağılarda bi karo da bildirim gösteriyor fakat gözden kaçırıyorsunuz. Malum kilit ekranında da 5 tane bildirim gösterimesine imkan tanıyor. BEnce bunu da arttırabilirler. Örneğin çok sertifika eksiklikleri var sistemin. Sertifikadan kastım mesela wifi sertifikaları. Bilen bilir. AÇıkcası ben daha çok kullanımı kolaylaştırcak şeylerin peşindeyim. Bazen hamallık gibi geliyor yok ayalara git wifi aç kapa yada diğer herhangi bir şeyi. Mesela foto göndericem paylaş butonuna dokunuyorum ve bakıyorum bluetooth ile gönderme yok. Görünmesi için ayarlardan bluetooth u açmak gerekiyor neden bunu yapmak için beni uğraştırıyorsunki bi symbian kadar olamıyormusun. Bluetooth seçeneğini hep olsun açık değilse seni bluetooth ayarlarına götürsün ve onu oradan açabilirsin. Yada sana sorsun bluetooth açılacaktır açılsınmı açılmasın mı. Bunlar küçük ama önemli şeyler. Adama derler bu kadar ufak bir şeyi neden yapamadın. Aslında derdimiz şu: eğer biz daha önce android yada ios u görmeseydik bu telefonlar bizim için süper ötesi olurdu. Neden? çünkü bu kadar özelliği ilk defa grüyor olurduk ama android ve iostan zaten bu özelliklere aşinayız sen buna rağmen onlardan eksik bir sistem çıkarırsan e insanlarda talep eder. İsyan eder. Sonuçta onlarda olan bir şey eğer kullanışlıysa olumluysa neden bizde de olmasın ki.

• Beğen
Tepkiler: byibo, tanercoskun ve skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ben sesli komuttan çok sistemi daha kolay kullanılır hale getirsinler istiyorum. Mesela hızlı ayarlar menüsü. tek dokunuşla wifi açıp kapatmak istiyorum anamenüdeyken. Ne bilim tüm bildirimleri bir çatı altında toplamalarını istiyorum. Bazen oluyor anamenüdeki bi bildirimi gözden kaçırabiliyorsunuz mesela aşağılarda bi karo da bildirim gösteriyor fakat gözden kaçırıyorsunuz. Malum kilit ekranında da 5 tane bildirim gösterimesine imkan tanıyor. BEnce bunu da arttırabilirler. Örneğin çok sertifika eksiklikleri var sistemin. Sertifikadan kastım mesela wifi sertifikaları. Bilen bilir. AÇıkcası ben daha çok kullanımı kolaylaştırcak şeylerin peşindeyim. Bazen hamallık gibi geliyor yok ayalara git wifi aç kapa yada diğer herhangi bir şeyi. Mesela foto göndericem paylaş butonuna dokunuyorum ve bakıyorum bluetooth ile gönderme yok. Görünmesi için ayarlardan bluetooth u açmak gerekiyor neden bunu yapmak için beni uğraştırıyorsunki bi symbian kadar olamıyormusun. Bluetooth seçeneğini hep olsun açık değilse seni bluetooth ayarlarına götürsün ve onu oradan açabilirsin. Yada sana sorsun bluetooth açılacaktır açılsınmı açılmasın mı. Bunlar küçük ama önemli şeyler. Adama derler bu kadar ufak bir şeyi neden yapamadın. Aslında derdimiz şu: eğer biz daha önce android yada ios u görmeseydik bu telefonlar bizim için süper ötesi olurdu. Neden? çünkü bu kadar özelliği ilk defa grüyor olurduk ama android ve iostan zaten bu özelliklere aşinayız sen buna rağmen onlardan eksik bir sistem çıkarırsan e insanlarda talep eder. İsyan eder. Sonuçta onlarda olan bir şey eğer kullanışlıysa olumluysa neden bizde de olmasın ki.

Hızlı ayarlar meselesi benim de çok istediğim bir konu.
Hatta en çok istediğim şey açıkçası.
Bütün eksiklik konularında ilk bunu dile getiriyorum.
Ayar açıp kapatmak, dosya göndermek vb şeyler mümkün olduğunca kısa hamlelerle olmalı.
Bütün dualar WP8.1 için, bekleyip görelim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
dakamon

dakamon

Üye
Ya varya az önce bihaber okudum yabancı bir sitede windows 8.1 in ilkbahar güncellemesi sızdırılmış. Ya bu MS windows a verdiği önemin 5 te 1 ini vermiyor şu sisteme yeminle ya. Resmen uyuz oldum. Adamlar ilkbaharda güncelleme vereceklermiş yine biz hala black bekleyelim. Pehhh...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet hızlı ayarlar önemli üstten kayan menü adı neyse o inse synbianda ki gibi iyi olur herşey kontrol altında

Esendağlı

Esendağlı

Üye
valla onlar wp 8.1 i test ede dursunlar,bu arada insanlarında ms u test ettiklerini unutmasınlar.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar size farklı ve abartılı bir yaklaşım yazıcam. :) Ancak yanlış anlaşılmasın. Ben telefonumu seviyorum. :)
Telefon satın aldım, dediler ki sen şimdilik sim yuvasını al. Biz kasasını sana sonra göndercez. :bleh: Sim yuvasına dünya para verilir mi kardeşim dedim, dediler ki sen kulağına tut konuşulabiliyo. Hiç kimsede yok bu özellik. Neyse dedik gelecekmiş kasası hem kasa gelince herkesten üstün olcak bu telefon ve parasına değecek dedik ve aldık. Bir süre sonra kasa geldiiii. O da ne, içi boş. :agla2: E bunun kalanı nerde? Onlarıda sonra vereceklermiş. :P Sanırım telefonun kalanını verip "al kullan işte bitti" dediklerinde telefona bakıcam diycem ki, "e bu telefonun miadı doldu sen daha yeni tamamlıyorsun. Bana yenilerden ama tamamlanmış bir telefon ver. Ben o kadar para saydım sana sen şimdi tutup bana o paranın değerinin çok çok altında eski bir telefon veriyorsun. İstemiyorum kardeşim. Önce telefonu tamamla, kasasını filan tak, vidalarını sık, eksiksiz yap sonra sat. :D Biz burda toplama telefon mu alıyoruz. :bleh:
İşin şakası bir yana, bence telefonlarımızın verilen paraya değer denilebilmesi için hala eksikleri var. Tamam abartılacak kadar büyük değil, çünkü diğer telefonlarında parasının karşılığını tam verdiğini sanmıyorum. Onlarında kendilerine has eksikleri mutlaka vardır. Ama bizim telefonumuzu eksiksiz isteme hakkımızı değiştirmez bu.

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
O 8.1 buraya gelecek..... :angry::angry::angry::megafon::off::off::off:

• Beğen
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar size farklı ve abartılı bir yaklaşım yazıcam. :) Ancak yanlış anlaşılmasın. Ben telefonumu seviyorum. :)
Telefon satın aldım, dediler ki sen şimdilik sim yuvasını al. Biz kasasını sana sonra göndercez. :bleh: Sim yuvasına dünya para verilir mi kardeşim dedim, dediler ki sen kulağına tut konuşulabiliyo. Hiç kimsede yok bu özellik. Neyse dedik gelecekmiş kasası hem kasa gelince herkesten üstün olcak bu telefon ve parasına değecek dedik ve aldık. Bir süre sonra kasa geldiiii. O da ne, içi boş. :agla2: E bunun kalanı nerde? Onlarıda sonra vereceklermiş. :P Sanırım telefonun kalanını verip "al kullan işte bitti" dediklerinde telefona bakıcam diycem ki, "e bu telefonun miadı doldu sen daha yeni tamamlıyorsun. Bana yenilerden ama tamamlanmış bir telefon ver. Ben o kadar para saydım sana sen şimdi tutup bana o paranın değerinin çok çok altında eski bir telefon veriyorsun. İstemiyorum kardeşim. Önce telefonu tamamla, kasasını filan tak, vidalarını sık, eksiksiz yap sonra sat. :D Biz burda toplama telefon mu alıyoruz. :bleh:

yemin ediyorum buraya kadar hiç birşey anlamadım

Tmobile

Tmobile

Üye
Buun desinler de bari kafamız rahat olsun beklemeyelim bir şey :D
yani 36 ay güncelleme alıcaz tamam ama 36 ayda sadece 3 güncelleme o güncellemenin sonuda yakındır 8.1 son olur diye düşünüyorum :D.

dakamon

dakamon

Üye
8.1 den sonra minik 3 tane daha güncelleme alıcaz arkadaşlar :D