Haber Windows Phone 8.1 M3 sürümünün testleri sürüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 M3 sürümünün testleri sürüyor!

Microsoft'un eski çalışanlarından Nawzil, twitterdan attığı bir mesajda analitik verilerden yola çıkarak Windows Phone 8.1 Milestone 3 sürümünün test sürecinin devam ettiğine ilişkin bir log dökümü yayınladı.

Elbette M3 sürümü daha test aşamasında ve yayınlanma sürecinden henüz çok uzak. Bilindiği gibi Microsoft'un WP8.1 ile birlikte Bildirim Merkezi, Yeni Bir Sesli Asistan vb özellikler getirmesi bekleniyor. Umarız Microsoft geliştiricilerinin biraz daha hızlanmasını sağlayarak, her zaman olduğu gibi yılın ikinci yarısı yerine bu sefer ilk yarısında sağlam bir güncelleme yayınlar.

Bu yıl Nisan ayında düzenlenmesi planlanan ve dünyanın çeşitli yerlerinden pek çok geliştiriciyi ağırlayacak olan BUILD zirvesinde sistemin geleceğine dair önemli ipuçlarının ortaya çıkması bekleniyor. Gözler gelecek GDR3 Final + Black güncellemesinin ardından Şubat ayında (24-27 Şubat) düzenlenecek Dünya Mobil Kongresi (MWC) 2014 ve Nisan ayındaki (2-4 Nisan) BUILD Zirvesi 2014 üzerinde olacak.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, pirenuri, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri

capkino06

Üye
m3 sürümü nasıl oluyor abi hala yazıyorlar mı yani? Bana build zirvesinden sonra beta olarak yayınlanır gibi geliyor ama bilmiyorum yani

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bu gidişe wp zor tutunacak pazarda

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve paganini58
dakamon

dakamon

Üye
Hız hız hız lazım. Çok yavaşlar.... Nisan diye tahmin ediliyorsa bu iş haziranı bulur.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bildirim merkezi ve Sesli asistan Cortana için çalışmlar devam ediyor yani :tşk: tahminimce 2. çeyrekte tüm dünya da dağıtımı biter.Nisan da açıklansa dağıtım 1 ay sürer :hmmm

ademoz05

ademoz05

Üye
senede 0.1 ilerleme kaydı ile 10 sene sonra Windows Phone 9 qeyfiii

• Beğen
Tepkiler: meneleos ve slmrt
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben tahminimi söyleyeyim, Şubattaki kongrede sadece gdr3+black güncellemeli yeni cihazlar tanıtılır. 8.1 için birkaç anlatım yapılır işte test ediyoruz filan gibi. Bizlerde Mart ayı gibi gdr3+black almaya başlarız. Nisanda ise bir 8.1 li cihaz tanıtılır, 8.1 için bir tarih verilir. Yaza doğru tüm cihazlara gelecek denilir. Bizler Mayıs gibi beklerken tabikide yazın başında gelmez. Dağıtımı yaz sonlarına doğru başlar. 8.1 ile birlikte birleşik olan nokianın güncellemesi bizler için Eylül - Ekimi bulur diyorum. Bunlar benim geçmişten bugüne yapılan gelişmelere dayanarak yaptığım kişisel tahmindir.

• Beğen
Tepkiler: meneleos, ceza87 ve ON9

skynet

Üye
Kısaca bu sene gelmez :D 8.1 = 2015 :sahan:

Tmobile

Tmobile

Üye
nerdeyse 7 aydır 520 kullanıyorum 920,de kullandım uzun süreli olmasada ama wp8 gerçekten alınmaz şimdi dicekler neden aldın ilkten söz verdiler 36 ay güncelleme diye ondan sonra farklı sistem olsun diye aldım verdikleri guncellemden hangisi yararımıza çarklarda kalıyor onu düzeltmişler yok sistem hızlandırılmış bunlar ilk sistem çıkarken olması gerekenler maalesef yükselişte olsada yabancı ülkede 200tl gbi bir fiyata kontratlı 1020 1520 alınabilir ondan dolayı yükseliyor japonyada çoğu kişi iphone kullanıyor neden 512mb ram 4s de kasmadan tüm oyunlar oynanıyor neden wp8 512mb tamda oynanmıyor geliştiriclerin de suçu var ama adam napsın 150mb bellek var aç bakalım o belleği 350 ye sistem nasıl kasıyor sistemde bir şey yokki kassın. Kaç aylarca test ediyorlar ama fos boş yani

• Beğen
Tepkiler: emreli01 ve skynet
Bay H

Bay H

Üye
2014 2. Çeyreğinde gelse yeter 1.5 sene olacak artık

• Beğen
Tepkiler: efsane_yarasa68
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
karşılıklı gereksiz sataşma tartışmalara gerek yok. :polis:

ÖEY

ÖEY

Üye
Ohoo bu işin suyunu çıkardılar arkadaş!! Zamanında Ocak-Şubat gibi wp8.1 deniyordu şimdi Nisan gibi betası biter deniyor. Sene sonu ancak gelir bu güncelleme!! MS çok feci sıkıyor ayağına haberi yok!! Ben artık vazgeçme arifesindeyim wp telefonu almaktan, sıkıcı elmaya devam :(

BelaMonte

BelaMonte

Üye
lumia 1320 almayı düşünüyordum ama vaz mı geçsem :/

serverfun912

serverfun912

Üye
Hep dediğim gibi windowsphone'un öneri kutusuna saldıralım ya rezil olsun ya da yapsın 90000lerde oy almış öneriler var hala eklenmedi sizde oy verin farklı farklı hesaplarla.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yazıklar olsun başka birşey demek istemiyorum eğer bu güncelleme yaza kalırsa gerçekten microsofta yazıklar olsun..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Yazıklar olacak zaten bu gidişle....