ihsan.snmz
Üye
Tüm dünyaya bu yaz geleceği bizde biliyoruzHindistan'dan yeni bir açıklama
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerçi video yu inceledim değişen birşey yok güncelleme gelmesin şarjı halletsinler yeter 
Tüm dünyaya bu yaz geleceği bizde biliyoruzHindistan'dan yeni bir açıklama
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerçi video yu inceledim değişen birşey yok güncelleme gelmesin şarjı halletsinler yeter 
Benim tahminim Ağustosa kadar 8.1 li cyan, ekime kadar gdr1, yılbaşına kadar gdr2.
Dumanla gönderildi.
Lumia 930 satışa sunulmadan Cyan beklemeyin.
Bu yüzden Ağustos dedim ama?
Dumanla gönderildi.
Güncelleme tarihleri sıkışınca daha sıklıkla vermezler abi..Ne zaman gördün böyle birşey?Güncelleme ne kadar geç verilirse diğerleride o kadar geç gelir.Bence içinde gdr1 barındıran cyan versinler artık. Hatta artık konu başlığıda cyan / gdr1 hakkında gelişmeler olarak değişse mi? şaka Bi yana cyan geciktikçe gdr lerin tarihleri sıkılaşıyor. Bu da şu demek Yıl sonuna kadar gdr2 yi bile vereceklerini söylemişlerdi. Yani sıkışma yüzünden 2 ayda bir güncelleme alabiliriz demek oluyor bu.
Dumanla gönderildi.
Güncelleme tarihleri sıkışınca daha sıklıkla vermezler abi..Ne zaman gördün böyle birşey?Güncelleme ne kadar geç verilirse diğerleride o kadar geç gelir.
ben beklemiyorum artık ps4 aldım onunla uğraşıyorum butun gün wp cyan beklesin beni ben beklemiyim![]()
Ben on izlemeyi öyle yapmıştımArkadaşlar internet paketi ile güncelleme yapılır mı? (cyan güncellemesi)
512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.