Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

ihsan.snmz

Üye
Hindistan'dan yeni bir açıklama

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tüm dünyaya bu yaz geleceği bizde biliyoruz :D gerçi video yu inceledim değişen birşey yok güncelleme gelmesin şarjı halletsinler yeter :D

• Beğen
Tepkiler: versino2

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence içinde gdr1 barındıran cyan versinler artık. Hatta artık konu başlığıda cyan / gdr1 hakkında gelişmeler olarak değişse mi? şaka Bi yana cyan geciktikçe gdr lerin tarihleri sıkılaşıyor. Bu da şu demek Yıl sonuna kadar gdr2 yi bile vereceklerini söylemişlerdi. Yani sıkışma yüzünden 2 ayda bir güncelleme alabiliriz demek oluyor bu.

Dumanla gönderildi.

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
2 ayda bir mi? Önce bir.8.1 gelsin de. :P

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim tahminim Ağustosa kadar 8.1 li cyan, ekime kadar gdr1, yılbaşına kadar gdr2.

Dumanla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: byibo
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia 930 satışa sunulmadan Cyan beklemeyin.

Bu yüzden Ağustos dedim ama? Dahada gecikirse 930 ile birlikte cyan kısa bir süre sonra da peşinden gdr1 derim o zaman. Ben artık gdr ye çevirdim yönümü.

Dumanla gönderildi.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu yüzden Ağustos dedim ama?

Dumanla gönderildi.

Lumia 930'un tanıtımı gecikirse öyle olacak gibi görünüyor.
Ama eli kulağındadır diye tahmin ediyorum.
Bir gelişme olursa Ali Kemal'e mutlaka bilgi ya da davet gelir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu kadar şikayet var Nokia Türkiye ye bir düzene sokamadılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence içinde gdr1 barındıran cyan versinler artık. Hatta artık konu başlığıda cyan / gdr1 hakkında gelişmeler olarak değişse mi? şaka Bi yana cyan geciktikçe gdr lerin tarihleri sıkılaşıyor. Bu da şu demek Yıl sonuna kadar gdr2 yi bile vereceklerini söylemişlerdi. Yani sıkışma yüzünden 2 ayda bir güncelleme alabiliriz demek oluyor bu.

Dumanla gönderildi.
Güncelleme tarihleri sıkışınca daha sıklıkla vermezler abi..Ne zaman gördün böyle birşey?Güncelleme ne kadar geç verilirse diğerleride o kadar geç gelir.

skynet

Üye
Tahminimin arkasındayım 15. den sonra başlayacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Güncelleme tarihleri sıkışınca daha sıklıkla vermezler abi..Ne zaman gördün böyle birşey?Güncelleme ne kadar geç verilirse diğerleride o kadar geç gelir.

Aslında yıl içinde şu kadar güncelleme vereceğiz demelerine güvenerek bu şekilde tahmin ettim. Belki kendilerini mecbur hissederler. Sonuçta yıl bitmeden iki ara güncelleme daha alacağımız söylendi diye hatırlıyorum.

Dumanla gönderildi.

ykd96

ykd96

Üye
Siz cyanı bekliyonuz htc kullananlar ne beklesin :( benim beklediğim bir sonraki preview for developers

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşım boşuna öyle güncelleme falan beklemeyin çünkü ben anladım bunları artık suyun akışına bıraktım gelirsede hoş gelmezse de hoş şu anki ön izleme sürümü benim işimi fazlasıyla görüyor

braayn

braayn

Üye
ben beklemiyorum artık ps4 aldım onunla uğraşıyorum butun gün wp cyan beklesin beni ben beklemiyim :)

lost68

lost68

Üye
ben beklemiyorum artık ps4 aldım onunla uğraşıyorum butun gün wp cyan beklesin beni ben beklemiyim :)

aynen bende başka şeylere kafa yoruyorum telefonu takmıyorum alo demeye kullanmaya başladım bu aralar

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

KenanK

KenanK

Üye
arkadaş windows 9 beta sızdı, cyan hala yok piyasada :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ms sanki ek gelir için mobille uğraşıyor havası var yemin diyorum bu ilgisizliğin baksa bir açıklaması olamaz :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve suyunsesi

ArAgOr

Üye
Bence sabrımızı sınıyorlar... Şu mübarek aylarda

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar internet paketi ile güncelleme yapılır mı? (cyan güncellemesi)

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

Üst Alt