Bu nokia camera betaya bir el atsalar keske. Artik gec acilmaya basladi bayadir telefonun kendi kamerasini kullanmiyordum simdi onu kullanmaya basladim ama bundada ince ayar yok hos kullandigimda yok : ) ama hepsini bir kemera uygulamasinda birlestirseler fenada olmaz.
Arkadaşlar bu güncelleme ile birlikte 3g üzerinden görüntülü konuşma özelliği gelecek mi ? (skype üzerinden değil)
yazılım konusunda bir sıkıntı yokki operatörler tarafında bir sorun vardı ben öyle hatırlıyorumArkadaşlar bu güncelleme ile birlikte 3g üzerinden görüntülü konuşma özelliği gelecek mi ? (skype üzerinden değil)
rüyan tersine çıkmaz inşallahYemin ederim Daha bugün rüyamda cyan güncellemesinin geldiğini Gördüm iniyordu güncelleme.. valla Gözüm o çarklarla birlikte dönüyordu nasıl sevindim nasıl.
512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

Bu nokia camera betaya bir el atsalar keske. Artik gec acilmaya basladi bayadir telefonun kendi kamerasini kullanmiyordum simdi onu kullanmaya basladim ama bundada ince ayar yok hos kullandigimda yok : ) ama hepsini bir kemera uygulamasinda birlestirseler fenada olmaz.
ne konuda beter acabaNokıa camera daha beter :/
Nokıa camera daha beter :/
yanılmıyorsam iphone da ve üst model androidli bazı cihazlarda bile 3g görüşme yokken wp8 de olmaması o kadar sıkıntı olmamalı bence.Arkadaşlar bu güncelleme ile birlikte 3g üzerinden görüntülü konuşma özelliği gelecek mi ? (skype üzerinden değil)
yazılım konusunda bir sıkıntı yokki operatörler tarafında bir sorun vardı ben öyle hatırlıyorum