Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu nokia camera betaya bir el atsalar keske. Artik gec acilmaya basladi bayadir telefonun kendi kamerasini kullanmiyordum simdi onu kullanmaya basladim ama bundada ince ayar yok hos kullandigimda yok : ) ama hepsini bir kemera uygulamasinda birlestirseler fenada olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu nokia camera betaya bir el atsalar keske. Artik gec acilmaya basladi bayadir telefonun kendi kamerasini kullanmiyordum simdi onu kullanmaya basladim ama bundada ince ayar yok hos kullandigimda yok : ) ama hepsini bir kemera uygulamasinda birlestirseler fenada olmaz.

8,1 ve cyan dan sonra diğerleri de gelir ama ne zaman

The Benefit

The Benefit

Üye
Arkadaş bu nasıl bir güncellemedir ki milletin rüyasında bile ana konu olabiliyor. Ms duy Wp kullanıcılarının seslerini. :D
İşin şakası çok umutlanmamak lazım. Bu ay sonu değil de bir dahaki ay sonu bile çıkmayabilir. Ben pek umutlu değilim artık. :bangin:

• Beğen
Tepkiler: emz ve İnternettin HOCA
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
HadiHayırlısı :D

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

technocu1

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme ile birlikte 3g üzerinden görüntülü konuşma özelliği gelecek mi ? (skype üzerinden değil)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme ile birlikte 3g üzerinden görüntülü konuşma özelliği gelecek mi ? (skype üzerinden değil)

Hiç sanmıyorum altı ay sonra geleceti hesapta iki sene geçti

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yazılım konusunda bir sıkıntı yokki operatörler tarafında bir sorun vardı ben öyle hatırlıyorum

alical33

alical33

Üye
Yemin ederim Daha bugün rüyamda cyan güncellemesinin geldiğini Gördüm iniyordu güncelleme.. valla Gözüm o çarklarla birlikte dönüyordu nasıl sevindim nasıl. :D

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
rüyan tersine çıkmaz inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
suyunsesi

suyunsesi

Üye

Nokia camera beta yerine Nokia camera kullan.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
versino2

versino2

Üye
Nokıa camera daha beter :/

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Şu Garip Halimden Bilen İşveli Nazlım
Göynüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen
Tatlı Dillim Güler Yüzlüm Ey Caylan Gözlüm
Göynüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve zaakaan

skynet

Üye
Nokia kamera açılırken baya bekletiyor

• Beğen
Tepkiler: versino2
versino2

versino2

Üye
Ben beter derken geç açılmasından dolayı beter dedim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yanılmıyorsam iphone da ve üst model androidli bazı cihazlarda bile 3g görüşme yokken wp8 de olmaması o kadar sıkıntı olmamalı bence.
yazılım konusunda bir sıkıntı yokki operatörler tarafında bir sorun vardı ben öyle hatırlıyorum

Koskoca Microsoft Öper-atör firmalar veya şirketler ile anlaşamıyorsa yuh demek lazım. Nokia gibi bir firmanın etkisini ve gücünü yabana atmamak gerek.

Son düzenleme:
...decode...

...decode...

Üye
Bugün 925, 1020, 1520 sahibi olanlar kontrolleri sıklaştırsınlar özellikle akşam saatlerinde, Nokia Power User'ın haberine göre Lumia Cyan güncellemesinin bugün gelme ihtimali var.

Invoke

Invoke

Üye
Niye bu kadar kasıyorsunuz? Gelirse zaten yüklersiniz. 3 dakika sonra 30 dakika sonra 3 saat sonra ne fark eder? Bence çok abarttınız bu 8.1 güncellemesini forum olarak. Gelecek işte bir ara. :D

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA, ogzhnoTr, narnia16 ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gelse de bir gelmese de bir. Nokia + Microsoft = Sabır sabır sabır ya sabır....

skynet

Üye
Güya ms nokiayı satın aldı diye güncellemeler hızlanır dedik ama yine aynı tas aynı hamam

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt