Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Bu hafta gelsin artık ya Cyan Türkiye ye şu gün gelecek haberleri çıkmadan hemen gelse bari

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
920'lere cyan geldiği haberi var. arkadaslar bi kontrol edin

ArAgOr

Üye
Bence perşembeyi cumaya bağlayan gecede gelir. Yoksa cumartesi pazar güncelleme gelmez adamların tatili var çünkü...:grrr:

versino2

versino2

Üye
Twitter , storyteller güncellendi bunlar Cyan habercisi dicem ama umut yok :( İnşallah keşke perşembe gecesi verseler uyumam sabaha kadar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar ne bu heyecan :D Zaten Preview for Developer sürümü geldi.

ArAgOr

Üye
Hala yayınlamadılar bu nasıl iş anlamadım...

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Evet arkadaşlar herkesin beklediği haftalardır gelemeyen Cyan güncelleştirmesiyle ilgili ilk kullanıcı incelemesi yayınlandı. Bildiğiniz üzere güncelleme pilot bölge olarak Finlandiya da sonra Arjantin ve Tayland'da kullanıma sunulmuştu. Arjantin'den bir kullanıcı Lumia 925'ine yüklemiş olduğu Cyan güncelleştirmesi ile ilgili bir inceleme yapmış. Dil ne kadar yabancı olsa da inceleme görüntülerinden bazı şeyler anlaşılabiliyor. Video da fazla özelliğe değinilmemiş sadece görünüm olarak özelliklerden bahsedilmiş. Ayrıca Developer da görmediğimiz ufak bir değişiklik, Wifi simgesinde giden ok eklenmiş. Android tarzı bi simge olmuş. Ve herkesin merakla beklediği kamera performansından bahsedeyim. Bende L925 kullanıcısı olduğum için Black güncellemesinden sonra en çok kamerada ki sarılık ve bulanıklık sıkıntı olmuştu. İncelemede adam kamera çekime hazır haldeyken ekran görüntüsü ve çektikten sonra ki görüntüyü kaydetmiş. Çekim yapmadan ki kamera gayet net güzel renkler verirken çekimden sonra yine sararma yine bulanıklaşma mevcut. Yani sonuç hüsran yine hüsran. Bölgeye göre değişiklik olmazsa ya da güncelleme de değişiklik olmazsa kamera performansımız da değişiklik olmayacak arkadaşlar. Sarılık konusunda şikayetçi olan arkadaşlarla paylaşmak istedim. Video linkini paylaşıyorum sizlerde inceleyin eğer aynı fikirdeysek Nokia'ya mail ile düzenleme isteyelim arkadaşlar çünkü gerçekten rahatsız edici bir durum. Herkese iyi forumlar...

Video Linki =
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
girişi minecraft ile mi yapılmış bana mı öyle geldi :)

hotdayss

Üye
Nerde bu güncelleme yaa

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Vodafone Avustralya Lumia 925 Testlerini bitirmiş.

Ekli dosyalar

versino2

versino2

Üye
Tüm ülkelere tüm telefonlara dağıtılır bize sonra gelir kesin daha ne Bi test haberi nede şu gün gelecek haberi var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tüm ülkelere tüm telefonlara dağıtılır bize sonra gelir kesin daha ne Bi test haberi nede şu gün gelecek haberi var

Lumia 930 satışa sunulmadan bizim ülkeye verileceğini sanmıyorum :bilmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bizi ciddiye alan yok

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bi Fransa da başlasın da ondan sonra hangi ülkede güncellemenin ne zaman başlıyacağı belli olur

ArAgOr

Üye
her yerde ikinci el muamelesi çıldırmamak elde değil. Aslında microsoft türkiye ekibi tırt çıktı arkadaş o kadar telefon satışı var neden her şey bize sonra geliyor. Ben olsam açarım telefonu postamı koyarım bizim diğer ülkelerden fazlamız var eksiğimiz yok. Nerden diğer ülkelerle aynı anda olmuyor. İşte lumia almamak için bir neden daha...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920 almayacak mı :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
her yerde ikinci el muamelesi çıldırmamak elde değil. Aslında microsoft türkiye ekibi tırt çıktı arkadaş o kadar telefon satışı var neden her şey bize sonra geliyor. Ben olsam açarım telefonu postamı koyarım bizim diğer ülkelerden fazlamız var eksiğimiz yok. Nerden diğer ülkelerle aynı anda olmuyor. İşte lumia almamak için bir neden daha...

Sadece Nokiada değil ki bu sorun her marka öteliyor bizi sen ben adamlar ne verirse üzerine atlıyoruz ondan oluyor böyle

versino2

versino2

Üye
Ben dayanamıcam artık pazar günü tercihleri yaptıktan hemen sonra yuklıcem

Bay H

Bay H

Üye
Hindistan'dan yeni bir açıklama

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Üst Alt