Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar benim hakkında kısmında black falan yazmıyor neden böyle ?

edit: çok acemice bir şey yazmışım utandım resmen : ) ekstralarda yazıyormuş haha

• Beğen
Tepkiler: beats

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 630'da WP8.1 ve Cyan guncellemesi yuklu gelmisti. parlaklik profili aktifti.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar başlamış L1520 güncellemesi.

aziz89

Üye
Bende l 1520 kullanıyorum kaç saattir bakıyorum güncelleme yoktu fakat şimdi buldu indiriyor.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
arkadaşlar pek takip edemiyorum da bu aralar orijinal güncellemenin prewievden bir farkı olacak mı acaba kilit ekranı vs yeni özellikler bu güncelleme ile mi gelecek yoksa gdr lar ile mi?

Bay H

Bay H

Üye
arkadaşlar pek takip edemiyorum da bu aralar orijinal güncellemenin prewievden bir farkı olacak mı acaba kilit ekranı vs yeni özellikler bu güncelleme ile mi gelecek yoksa gdr lar ile mi?
Yeni kilit ekranı 8.1 ile gelecek herhangi bir sarkma yok şuan için.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende l 1520 kullanıyorum kaç saattir bakıyorum güncelleme yoktu fakat şimdi buldu indiriyor.
Bu beklediğimiz 8.1 mi geldi,hadi hayırlı olsun,umarım bittikten sonra biraz detay verirsin bize:)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Telefonlara tek tek mi veriyorlar ben bir şey anlamadım valla bende güncelleme yok hala.

Bay H

Bay H

Üye
Telefonlara tek tek mi veriyorlar ben bir şey anlamadım valla bende güncelleme yok hala.
Eğer bu bilgiler doğruysa -ki öyle gözüküyor artık- büyük ihtimalle yarın sizde alırsınız güncellemeyi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eğer bu bilgiler doğruysa -ki öyle gözüküyor artık- büyük ihtimalle yarın sizde alırsınız güncellemeyi.

Güncellemeyi neye göre hangi sıraya göre geliyor 1520 ler için dersek neden bir anda değil operatörler mi veriyor yoksa imei sırasımı nedir

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sabah Xperia Z2 almaya gideceğim güncelleme gelsede olur gelmese de :ehe

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
sadece 1520 ye gelmesi ve bazı 1520 lere gelmemesi çok enteresan

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Bay H

Bay H

Üye
Güncellemeyi neye göre hangi sıraya göre geliyor 1520 ler için dersek neden bir anda değil operatörler mi veriyor yoksa imei sırası mı nedir

Cihazlara belirli bir sıraya geliyor ancak bu sıra nedir ne değildir bir şey demek çok zor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sadece 1520 ye gelmesi ve bazı 1520 lere gelmemesi çok enteresan

Evet ya birde özel bir şey gerekmiyor değilmi direkt olarak güncelleme kontrol ediyorduk her ihtimale karşı kapatıp açtım ama

ArMaGeDdOn_87

Üye
güncelleme geldi diyen arkadaştan bir daha ses çıkmadı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
güncelleme geldi diyen arkadaştan bir daha ses çıkmadı

Aynen başka yükleyen varsa ondan da ses yok ya zaten deneme sürümünü görenler merak etmemesi lazım ama yine de biraz bekliyoruz ben dahil ki hiç deneme sürümü görmeyenler bir alem oluyor

Bay H

Bay H

Üye
Twitter üzerinden bulduğum bir Türk kullanıcıda Lumia 925 üzerinde Cyan'ı kullandığını ifade ediyor

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt