Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
şarjı iyileştirmezse hiç gelmesin daha iyi

luckysleven

luckysleven

Üye
Gençler ben Nokia lumia 925 ime Finlandiya Black romunu kurdum sonra ota üzerinden cyan güncellenmesini aldım hiçbir değişiklik yok merak etmeyin.

1 tane bile yeni özellik yada değişiklik eklememişler mi ?

dakamon

dakamon

Üye
Aynen daha ne bekliyorsunuz arakdaşlar :) 8.1 güncellemesi geldi 0.1 lik bir sürüm artışı var ama hangi editöre sorsanız bu en az 0.5 lik bir artıki bu özelliklere göre. İlk çıktığında söylediklerimizi unuttunuz herhalde. Hepiniz helal olsun valla istediklerimizden de fazlasını getirdiler diyordunuz :) Bu ön izleme yi yükleyen arkadaşlar şimdi bu gelecek OTA güncellemesini sanki yeni bir güncelleme gibi sanıyorlar psikolojik olarak ama öyle değil hali hazırda kullandığınız 8.1 in daha optimize edilmiş hali. Boşuna bazı hayallere kapılmayın. GDR1 ve 2 yi bekleyin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ogzhnoTr
versino2

versino2

Üye
Ben prewiev ı yüklemedim orjinali o yüzden sabırsızlıkla bekliyorumm

dakamon

dakamon

Üye
Ben prewiev ı yüklemedim orjinali o yüzden sabırsızlıkla bekliyorumm
Bekle dostum baya özellik geliyor. Ayrıca senin benim göremeyeceğimiz sistemin iç yapısında da çok yenilik geliştirme mevcut. Yavaş yavaş windosws ile wp alt yapı olarak birleşiyorlar

ArMaGeDdOn_87

Üye
hala beklemedeyiz henüz tam sürüm hiç bir ülkede yayınlanmadı

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

mroy

Üye
Ben kendi adıma zaten merak etmiyorum. Elimizdekilerden gözle farkedilir değişiklik çok küçük olur belki. Benim gibi çoğu kullanıcı sadece şarj ve stabilite artışı bekliyor. Değişiklikler ve yenilikler için önümüzdeki GDR'lere bakıcaz artık.

aynen önİzlemeden farklı birşey yok , boşuna kasıyorsunuz kendinizi.

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar Temmuzun ilk haftası bütün dünyaya dağıtılacak merak etmeyin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

mroy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve bmw_m6
dakamon

dakamon

Üye
şarj süresince çok fazla bir değişime yok. Yada belki zamanla oturur diye beklemedeyim.
Bende batarya sürelerinde aman aman bir fark olacağını sanmıyorum. Zaten güncellemeden sonra 3 4 gün bataryanın kendi kendine bi kalibre olması lazım. İlk başlarda fazla girtmesi normal olabilir. Ama şimdikinden daha kötü olmayacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mroy
beats

beats

Üye
Fransız taşıyıcı SFR 8 temmuzda WP8.1 güncellemesinin başlayacağını duyurmuş, Cortana'yı da 2015 de dahil edeceklermiş.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
Fransız taşıyıcı SFR 8 temmuzda WP8.1 güncellemesinin başlayacağını duyurmuş, Cortana'yı da 2015 de dahil edeceklermiş.
Bize de artık 2015 sonu 2016 başı gelir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

beats

beats

Üye
Ayrıca güncellemenin 150Mb olduğunu; iki hatada (biri exchange hesap yapılandırmasıyla ilgili diğeri cevapsız arama ve reddilen aramanın sayısında) düzeltme olduğu bildirilmiş.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
şarj süresince çok fazla bir değişime yok. Yada belki zamanla oturur diye beklemedeyim.
ben fark yokderken 8ıle mı yok yoksa 8.1prewiev ilemi .ben 8yukluyken 3 gunu gordugum oluyordu 8.1 prewiev ile birgun çıkartıyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende batarya sürelerinde aman aman bir fark olacağını sanmıyorum. Zaten güncellemeden sonra 3 4 gün bataryanın kendi kendine bi kalibre olması lazım. İlk başlarda fazla girtmesi normal olabilir. Ama şimdikinden daha kötü olmayacağını düşünüyorum.
8.0 yüklüyken şarj kaç saat gidiyordu ?

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Nokia Recovery Tools ile cihazda guncelleme gozukuyor fakat guncellem sonrasi veriler silinir diye korktugumdan cihaz ustunde gelmesini bekleyecem. fakat bu cyanmidir bilmiyorum.

beats

beats

Üye
Nokia Recovery Tools ile cihazda guncelleme gozukuyor fakat guncellem sonrasi veriler silinir diye korktugumdan cihaz ustunde gelmesini bekleyecem. fakat bu cyanmidir bilmiyorum.

Değil sol alt köşede senin yazılım sürümün yazıyor zaten aynısı. Ayrıca Nokia Destekten de bakabilirsin son sürüm numarası 1028.3562.1402.10xx olarak geçiyor.

Üst Alt