Hala güncel. Denemeden duyduklarınıza göre yazıp heyecan yaratmayın benceArkadaşlar başlamış L1520 güncellemesi.

Yeni kilit ekranı 8.1 ile gelecek herhangi bir sarkma yok şuan için.arkadaşlar pek takip edemiyorum da bu aralar orijinal güncellemenin prewievden bir farkı olacak mı acaba kilit ekranı vs yeni özellikler bu güncelleme ile mi gelecek yoksa gdr lar ile mi?
Bu beklediğimiz 8.1 mi geldi,hadi hayırlı olsun,umarım bittikten sonra biraz detay verirsin bizeBende l 1520 kullanıyorum kaç saattir bakıyorum güncelleme yoktu fakat şimdi buldu indiriyor.

Eğer bu bilgiler doğruysa -ki öyle gözüküyor artık- büyük ihtimalle yarın sizde alırsınız güncellemeyi.Telefonlara tek tek mi veriyorlar ben bir şey anlamadım valla bende güncelleme yok hala.
Eğer bu bilgiler doğruysa -ki öyle gözüküyor artık- büyük ihtimalle yarın sizde alırsınız güncellemeyi.
Sabah Xperia Z2 almaya gideceğim güncelleme gelsede olur gelmese deEğer bu bilgiler doğruysa -ki öyle gözüküyor artık- büyük ihtimalle yarın sizde alırsınız güncellemeyi.

Valla aklımdaki tek cihaz z2,şimdiden hayırlı olsun.Sabah Xperia Z2 almaya gideceğim güncelleme gelsede olur gelmese de![]()
Güncellemeyi neye göre hangi sıraya göre geliyor 1520 ler için dersek neden bir anda değil operatörler mi veriyor yoksa imei sırası mı nedir
sadece 1520 ye gelmesi ve bazı 1520 lere gelmemesi çok enteresan
Eyvallah hocam. 1520 ye arkadaşlık edecekValla aklımdaki tek cihaz z2,şimdiden hayırlı olsun.

güncelleme geldi diyen arkadaştan bir daha ses çıkmadı