Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Twitter üzerinden bulduğum bir Türk kullanıcıda Lumia 925 üzerinde Cyan'ı kullandığını ifade ediyor

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
925 olduğuna kanıt da yok. Ben denetledim güncel.Yav paintten black yazısını kaldırıp yerine cyan yazısını yapıştırmak çok kolay :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bence şu saçma sapan resimleri boş verin. gelirse yüklersiniz güncellemeyi

Bay H

Bay H

Üye
925 olduğuna kanıt da yok. Ben denetledim güncel.Yav paintten black yazısını kaldırıp yerine cyan yazısını yapıştırmak çok kolay :D
Evet, bende biliyorum çok kolay olduğunu ancak bunların sahte olabilme ihtimalleri kadar gerçek olma ihtimalleri de var.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
versino2

versino2

Üye
Bitek bunu paylaşıyorlar yani alttaki Rm kodunu filan paylaşan görmedim ben

msakli_

msakli_

Üye
bende kaç defa denedim L925 de bi hareketlilik yok

mhmtZ34

Üye
Merhaba, bu güncellemeyi bende yaptım ama o yeni kilit ekranını ayarlayamadım nasıl ayarlandığını bilen var mı veya daha sonra mı gelecek ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Merhaba, bu güncellemeyi bende yaptım ama o yeni kilit ekranını ayarlayamadım nasıl ayarlandığını bilen var mı veya daha sonra mı gelecek ?
ek olarak bi günceleme ile gelecek

• Beğen
Tepkiler: mhmtZ34
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gelse çoğu kişiye gelir redim paylaşan 3-5 kişiye değil bir gariplik var

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Bu işte bi bit yeniği var ama hadi bakalım :dry::hmmm
8.1 konusunun en büyük trolleme olayına karşı kendinizi hazırlayın derim :sirit:
Çünkü ne Nokia, ne de microsoft güncellemenin ülkemizde dağıtılmasıyla ilgili bi bilgi paylaşmadı şu saate kadar. Hani galeyana gelip 'onda 8.1 var bende niye yok' diye isyanlara yürümeden önce sakince beklemeye devam edin :cool

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geldiğinde yükleriz sıkıntı yok:)

beats

beats

Üye
Lumia 920'me Lumia Cyan getirdim.

Lumia Cyan'ı kullanmanız için gerekenler:
  • Lumia 630 ekran görüntüsünü kendi cihazınıza indirip fotoğraflarda açıp tekrar ekran görüntüsünü alın, bunu yapmamızın sebebi "Lumia Cyan yazısı ve i sembolünü" kendi ekran alıntımızla aynı çözünürlüğe getirmek. Lumia 930'un ekran görüntüsü olsa daha iyi olurdu ama bulamadım.
  • Paintte Lumia Cyan yazısı ve i sembolünü yapıştırın işlem tamam süslemek isterseniz cihaz bilgileri kısmına da ekleyin bu şekilde en kolay Lumia Cyan yüklemesini yapabilirsiniz. :)
Lumia 630 Ekran görüntüsü:

O değilde şu halde versem:

Yazı net olmadığı için orijinal bile derdim. :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, emz ve Serhan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu forumu seviyorum arkadaş. :D
Her zaman gerçek bilgiyi buradan öğreniyorum. Diğer siteler geldi gelmedi cebelleşip dursunlar. Bizim burada ki bekleyişi daha akıllıca ve sakin buluyorum. Burada insanlar güncelleme geldiğinde paylaşımını doğru bir şekilde yapacak zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Esendağlı ve ogzhnoTr

mroy

Üye
Gençler ben Nokia lumia 925 ime Finlandiya Black romunu kurdum sonra ota üzerinden cyan güncellenmesini aldım hiçbir değişiklik yok merak etmeyin.

Serhan

Serhan

Üye
Fotoğraf atarmısın kardeşim :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gençler ben Nokia lumia 925 ime Finlandiya Black romunu kurdum sonra ota üzerinden cyan güncellenmesini aldım hiçbir değişiklik yok merak etmeyin.
Ben kendi adıma zaten merak etmiyorum. Elimizdekilerden gözle farkedilir değişiklik çok küçük olur belki. Benim gibi çoğu kullanıcı sadece şarj ve stabilite artışı bekliyor. Değişiklikler ve yenilikler için önümüzdeki GDR'lere bakıcaz artık.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve ThunderblastX
versino2

versino2

Üye
Dun Bi umut Cyan başladı sandım ki büyük ihtimalle yalan Bi haber şu mübarek günlerde bizleri umutlandıranlara yazık

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben kendi adıma zaten merak etmiyorum. Elimizdekilerden gözle farkedilir değişiklik çok küçük olur belki. Benim gibi çoğu kullanıcı sadece şarj ve stabilite artışı bekliyor. Değişiklikler ve yenilikler için önümüzdeki GDR'lere bakıcaz artık.

Evet haklısın zaten bizde yüklü ha deneme ha gerçek sürüm fark olmayacak kadar az

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Aynen performans artışı olsun şarj ı da fazla götürmesin diye bekliyorum bende. Bide hareketli kilit ekranı ne zaman geliyordu :)

bmw_m6

bmw_m6

Üye
peki şarj suresi nasıl bir değişiklik var mı.

Üst Alt