Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Şu aşağı doğru ok simgesi saçma her seferinde sızıntı diye çıkınca geliyor bu tarz bir şey ve hepsinin bir emilatör bir uygulama olduğu ortaya çıkıyor. Ben bunun da öyle bir şey olduğunu düşünüyorum. Bide batarya yüzde işareti çok basit bir fontu var çok amatörce bir yüzde işareti

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Bay H

Bay H

Üye
Eylül 2013 de daha 8.1 dedikoduları yeni yeni başladığı sıralara ortaya çıkmıştı bu görseler ve sadece bununla da sınırlı değildi ancak görsellerin sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca sahte olduğunu şuradan da görebilirsiniz; pil koruma işareti zırh yerine kalp şeklinde.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
Eylül 2013 de daha 8.1 dedikoduları yeni yeni başladığı sıralara ortaya çıkmıştı bu görseler ve sadece bununla da sınırlı değildi ancak görsellerin sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca sahte olduğunu şuradan da görebilirsiniz; pil koruma işareti zırh yerine kalp şeklinde.
Hocam bu açıklaman birilerine kapak olsun :) biz bu win8 forumunda uzun zamandır klavye eskittik :) bir şey söylüyorsak az çok bir şeyleri yaşayıp görmüş olduğumuzdan :) :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hocam bu açıklaman birilerine kapak olsun :) biz bu win8 forumunda uzun zamandır klavye eskittik :) bir şey söylüyorsak az çok bir şeyleri yaşayıp görmüş olduğumuzdan :) :maxicep:
Sahte olması imkansız deseydim alınırdım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Finlandiya, İngiltere ve Hindistan’da Lumia 1520 için güncelleme başladı.

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz, PureFood ve emz
emz

emz

Üye
Finlandiya, İngiltere ve Hindistan’da Lumia 1520 için güncelleme başladı.
Abi o zaman sıkıntıyı halletmişler.
925 sahipleri tekrar bir güncelleme denetleyebilirler mi? Yükleyemeyenler belki gelmiştir. Bir kontrol yapın ;)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
1020 2gb ram sahibi olması sebebiyle güncellemeyi ilk alan telefonlardan olur diye düşünmüştüm . Hem optimize etmesi de kolay olur . Ama daha çok bekliycem anlaşılan :)

• Beğen
Tepkiler: eneesparlak
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler yeni klit ekranı uygulamaları gorundu..

• Beğen
Tepkiler: ozggurr, skynet, ceza87 ve 1 kişi daha
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
920 de güncelleme durumu yok :/

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
braayn

braayn

Üye
herhangi bir kasma görmedim sadece efekti farklı geldi

Serhan

Serhan

Üye
üzüldüm ya üzdün bizi reyiz :(
Laf yerini aldı..

Bay H

Bay H

Üye
Tom Warren durur mu patlatmış video sahte yazısını :kıskıs:

Birde link vermiş buyurunuz;

• Beğen
Tepkiler: emz, Esendağlı, bulutsuzgece ve 1 kişi daha

eneesparlak

Üye

Preview :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye

Oh be iyikide yalandı sevmemiştim kilit ekranını daha güzel ve değişik bir şey gelir inşallah :eller:

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Oh be iyikide yalandı sevmemiştim kilit ekranını daha güzel ve değişik bir şey gelir inşallah :eller:

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

Bunlar gelecek boşuna umitlenme :D

neyle gönderildiyse gönderildi.

Üst Alt