Haklısın arkadaşım , hack yapınca alttaki led lamba sayısı artıyor.o hackli l920 dir ona bakarsan 3. kolon da yok 920de sadece Windows logosuna mı takıldın![]()
orda led lamba sayısının arttığını nerden çıkarıyosunHaklısın arkadaşım , hack yapınca alttaki led lamba sayısı artıyor.
Tamam sen wp8 güncellemesiyle veya hack yapılınca L920 de istediğin ışığı bağımsız yakabileceğini düşün. Ben artık bununla ilgili yazmıyorum anlayan anladı zaten.orda led lamba sayısının arttığını nerden çıkarıyosun
Tamam sen wp8 güncellemesiyle veya hack yapılınca L920 de istediğin ışığı bağımsız yakabileceğini düşün. Ben artık bununla ilgili yazmıyorum anlayan anladı zaten.
kavga değil de biz hep bunu konuşuyorduk Windows tuşu bildirim ışığı gibi olsa falan diye hatırlayanlar hatırlar benim aklıma o geldi ve hackle de yapılabilir diye düşündüm yani olmayacak bişey değil bu sisteme neler yaparlar bi hacklense neyse ama tek led şeklindeyse tüm cihazlarda o zaman yapılmaz bunu bilmiyordum. tarzı biraz değişikmiş baktım 47ymiş babam yaşında onunla tartışmam yani neyse işteLütfen kendi aramızda kavga etmeyelim. Bu kadar şeyin arasında kendi aramızda da kavga edersek bir yere gelemeyiz.

Arkadaşlar benim ekranda piksel yanması olmuş ekranında altındaki mesajlardaki o gönder tuşu olan yuvarlaklar ekrana kazınmış garantiye versem değişim yaparlar mı ekranı

Bizim için build etkinliği diyebiliriz. Tam olarak wp8.1 tanıtımı en genel haliyle o zaman yapıalcağına inanıyorum.

24 şubatta şöyle bi ucundan göstereceklerdirEvet esas tanıtımın Build etkinliğinde yapılacağı söyleniyor ama 24 Şubat'ta da önemli gelişmeler olabilir![]()

Kamera güncellemesiydi.1020 kullanan arkadaşlar bugün aldığımız 16 mb lık güncelleme ne idi bilgisi olan varmı ben güncelledim ancak ne güncellendi çözemedim
Abi Nokia diğer cihazların fişini çekti mi ? 1520,1020ye hep ufak fw güncellemesi geliyor bize gelmiyor..Kamera güncellemesiydi.
fiş meselesi değil kardeşim. Hata düzeltme güncellemesi yayınlandı. Gerçi benim 1520'ye de henüz gelmedi güncelleme.Abi Nokia diğer cihazların fişini çekti mi ? 1520,1020ye hep ufak fw güncellemesi geliyor bize gelmiyor..
Mesaj alınmıştırfiş meselesi değil kardeşim. Hata düzeltme güncellemesi yayınlandı. Gerçi benim 1520'ye de henüz gelmedi güncelleme.

cevap için teşekkür kardeşim belki çok soru soruyoruz ama geçen farkettim 1020 de cihaz hakkında model 909 olarak görünüyor türkcelden alınma normal sürümlerde de 909 mu yoksa turkcele hasmı merak ettim.Kamera güncellemesiydi.