video ve müzik Abd'deki kullanıcılarda ayrıldı bile. Burada da,paylaşmıştık. Xbox müzik ve Xbox video oldu.Ekran görüntüsünde "How I met Your Mother" yazıyor ve solunda Youtube sağında Music player.Eğer o satırı medya satırı olarak sayarsak windows 8.1 de video oynatma kodekleri arttırılmış olacak ve Video müzikten ayrılmış olacak gibi![]()
1520 yi es geç 920 de de 3. kolon görüldü diye hatırlıyorum ben3 kolon gelmez denmiş ben gene deşicem ama belli olmaz bence bu hack vs hep onun için çıktı,1520m de de 3. Kolon görülmüştü sanırım eğer o 5" den küçükse ve 3 kolon olursa bize de gelecek sonuç olarak

Bi fark yokki şuanki tilelarlaYeni live tile boyutu. (Turuncu renkli takvim ve lacivert renkli pandora tile'ına dikkat)
Bi fark yokki şuanki tilelarla
o hackli l920 dir ona bakarsan 3. kolon da yok 920de sadece Windows logosuna mı takıldınYukarıda ki L920 fotoğrafı tamamen sahtedir . Çünkü L920 nin ortasında ki Windows logosu ışığı L925 gibi bağımsız değildir. Tek bir led lamba ile tüm alt ışıklar yanar. Yazılımla tek bir logoyu yakamazsınız![]()